Mantarrr

Minicikpitircik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
18
1
1
32
Merhabaa..yarin doktors gidicem..buyuk ihtimal mantar hastaligim var..esime bunu soyliyemiyorum..hem cinsellikten hemde esimden sogudum.birlikte olucagimiz zaman penisine vajinamdski beyaz puturler gelicek diye cok utaniyorum..bu hastaligi olan?? Atlatmis olan var mi

mantar olduğunuz sürece cinsellikten uzak durmanız sizin sağlığınız açısından daha faydalı olacaktır. eşinize bu durumu söylemeniz onda da herhangi bir belirti varsa onunda önlem alması açısından faydalıdır. doktor size 1 haftalık bir ilaç yada fitil verecektir yada tek kullanımlık toz ilaçlar var ondan verecektir bu sizi 2 günde rahatlatacaktır. ayrıca aktardan alacağınız yaban mersini kurusunuda günlük 5-6 adet yerseniz sizi bu hastalıktan koruyacağını düşünüyorum. birde sık sık iç çamaşırınızı değiştirin günlük ped vs. hastalığın nüksetmesini sağlıyor. yıkadıktan sonra ıslak birakmayın kurulayın. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…