• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar Enfeksiyonundan Kurtulan Arkadaşlar Var mı Aramızda ?

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
*** Ben de ne yazık ki bu enfeksiyonla mücadele içindeyim

Bir doktorun dediği öbürüyle tutmuyor.. :olmaz:

Biri eşininde tedavi olması gerekli diyor diğeri eşine gerek yok diyor ..

Israrımla eşime de ilaç yazdırdım. Ay sinirim bozuldu iyice. :oklava:

Bu 3. tedavim olacak .. İnşallah bu sefer kurtulurum ..

Acaba bu enfeksiyondan kurtulanlar bize de yardımcı olabilirler mi ? vereliniortak

Valla canım benim bir kez bekarken başıma gelmişti, eczaneden bir krem almıştım öyle geçti Allah'a şükür ki tekrarlamadı. Ama o dönem temizliğime çok dikkat etmiştim. Genital bölge temizleyici kullanmıştım her tuvalete gidişimde. Bir arkadaş bir türlü geçmeyen mantar için doktora gitmişti doktor da çocuk doğurursan geçer demişti. Çok geçmiş olsun. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Valla canım benim bir kez bekarken başıma gelmişti, eczaneden bir krem almıştım öyle geçti Allah'a şükür ki tekrarlamadı. Ama o dönem temizliğime çok dikkat etmiştim. Genital bölge temizleyici kullanmıştım her tuvalete gidişimde. Bir arkadaş bir türlü geçmeyen mantar için doktora gitmişti doktor da çocuk doğurursan geçer demişti. Çok geçmiş olsun. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Canım teşekkür ederim. Bu durum başıma doğum yaptıktan sonra geldi.

Bekarken akıntı nedir bilmezdim . Her adet sonrasında hafif kaşıntı ile başlıyor.

Ne deyim Allah bizi de kurtarsın.

Back