- 24 Aralık 2012
- 124
- 2
- Konu Sahibi kuzuprensesim
Manisalıyım hiç sevmem manisayi malesef. :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neden.................... :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manisalıyım hiç sevmem manisayi malesef. :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
izmir manisa arası 45 dkdır. manisa izmire bu kadar yakın olup, hala bi yere ulaşamamış, herhangi bir çekiciliği olmayan, dümdüz bir ildir benim gözümde. ne kendisi gelişebilmiş, ne eğlence imkanları ne de bi şehiri şehir yapan olayları tamamlanabilmiş bi yerdir. tavsiyem izmire taşının, eşiniz 45 dk gidip gelsin. erkek arkadaşım orada okuyor. annem manisalı, orada yaşamanızı tavsye etmiyorum eğer sıkılgan bir insansanız. akşamları çıkıp gezebileceğiniz adam gbi bi yer yok
Buna kesinlikle katılıyorum benimde Manisalı akrabalarım var ve işleri güçleri dedikodu yapmak, birbirlerine hava atmak. Para yarışı falan yapıyorlar
Garip insanlar. tabi genelleme yapmıyorum benim şuana kadar tanıdığım Manisalılar böyleydi.
Sosyal aktivite yapacak pek bir yeride yok onlarda genelde onun için hemen 40 dk uzaklıktaki İzmir'e gidip yapıyorlar ne yapcaklarsa.
bir izmirli olarak 6 yıl tayinle gidip yaşadık orada...
manisa kötü bir yer değil ,emin olun sizi büyük ölçü de tatmin edecektir.. kiralar büyük şehirlerdeki kadar yüksek değil ortalama 600 -700 arası düzgün bir ev bulabilirsiniz..gezilecek yeri çok çok yokama bu da olağan manisa için büyük şehirler gibi olması beklenemez.. avm bir tane var magnesia 2 yıl oldu açılalı tam ben taşınırken :)))
nispeten daha küçük ama tatmin edici merkezi de güzeldir, çarşısı alışveriş için.. çay bahçeleri ve parklar dolu adım başı camileri vardır..insanları bana göre izmir den çok ta farklı değiller ...
ama size tavsiyem belirli yerlerde ev kiralayın muhit önemli manisa da,örnek ; merkeze yakın ,uncubozköy,laleli ve benim oturup çok sevdiğim yer akmescit mahallesi bildiğim temiz muhitleridir...yolunuz açık olsun ,doğu dan sonra inanın sizi tatmin edicek ,bizimde kıbrıs a çıktı akdoğan köyüne ama ben umutluyum yine de :)