- 17 Eylül 2013
- 241
- 103
- 323
- Konu Sahibi MissPeaceful
-
Ah canim ya. Bi arasa, bi sesini duysan inan rahatlayacaksin...evet canim arayamadigini soylemis arkadasina kartla da fazla konusamamis zaten giderken yaninda 4 kart goturmustu..
bana haber veren arkadasina dedim bidaha ararsa de ki o caldirsin ben ararim diye ama bakalim.. evde duramiyorum inan surekli yuruyorum
Allah kolaylik versin canim...bnm erkek arkadaşım kırkağaçta cok zormus orasi geceleri uyuyamiyrm ya
Ah canim ya. Bi arasa, bi sesini duysan inan rahatlayacaksin...sabret canim, yarin falan arar insallah
amin canimAllah kolaylik versin canim...
hosgeldin aramiza canim uzun donem mi kisa mi?.. allah kavustursun canimBenim sevdiğim de Manisa-Merkez'de.
Merhaba, hoşbuldum. Allah hepimizi kavuştursun hayırlısı ile. :) Kısa dönem.hosgeldin aramiza canim uzun donem mi kisa mi?.. allah kavustursun canim
aminn insallah.. iyi canim kisa donemMerhaba, hoşbuldum. Allah hepimizi kavuştursun hayırlısı ile. :) Kısa dönem.
Ne guzel manisa merkezler cogaliyor. Allah kavustursun canim. Usta birligi neresi ? :)Merhaba, hoşbuldum. Allah hepimizi kavuştursun hayırlısı ile. :) Kısa dönem.
Kesinlikle, ben bu kadar beklemiyordum. Her gün arama fırsatı oluyor. :) Kaldığı yer rahatmış. Ben de rahat ettim. Gideli 4 gün oldu alıştım, biraz da onun sayesinde. Çok şükür sıkıntı yokmuş.aminn insallah.. iyi canim kisa donem
Amin canım sizleri de. Erzincan.Ne guzel manisa merkezler cogaliyor. Allah kavustursun canim. Usta birligi neresi ? :)
ne guzel canim sevindim :)Kesinlikle, ben bu kadar beklemiyordum. Her gün arama fırsatı oluyor. :) Kaldığı yer rahatmış. Ben de rahat ettim. Gideli 4 gün oldu alıştım, biraz da onun sayesinde. Çok şükür sıkıntı yokmuş.
anlayamadim?
evet gitti bugun 4. gun canim.. manisa merkez de bati kislasinda yapiyor askerligi.. amin saol canimhmm konu geçen ay açılmış, artık gitmiştir herhalde :) Allah kavuştursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?