Manisa/merkez acemi birliği

Selam kizlar.. manisa merkez de askerligini yapmis olan tanidiginiz var mi? Merkez yaziyor ama kirkagac dedikleri yer mi orasi?

Iyi kotu biseyler yazarsaniz cok sevinirim..

arkadaşımın nişanlısı manisamerkezde çok rahatmış yeri. ama kırkağaç için iyi şeyler duymadım. en berbat yer diyorlar ALLAH KAVUŞTURSUN..

Aradi canim cok sukur. Gittiginden beri her gun aradi. Merakta kalmadim, cok iyi oldu. Komutanlarimiz cok iyi, yemekhanemiz cok guzel dedi. Icimiz rahat olsun canim... sen konusabildin mi hic?
iyi canim cok sevindim.. ben konusamadim ama haberini aldim arkadasindan.. beni arayamamis yurtdisi oldugum icin kart alip bidaha siraya girecekmis.. oda rahat oldugunu soylemis egitim falan gormediklerini soylemis rahatlarmis yani cok sukur :)
arkadaşımın nişanlısı manisamerkezde çok rahatmış yeri. ama kırkağaç için iyi şeyler duymadım. en berbat yer diyorlar ALLAH KAVUŞTURSUN..
saol canim icim rahatladi yazdiklariniz sayesinde.. aminn canimm

Ah canimm benim. Her gun konusamazsaniz bile dert etme sakin. Sikma canini. Cok iyi yerdeler cok sukur. Iyi haberler aldikca ben de burdan sana yazarim. Allah sabir versin hepimize insallah :)

Ah canimm benim. Her gun konusamazsaniz bile dert etme sakin. Sikma canini. Cok iyi yerdeler cok sukur. Iyi haberler aldikca ben de burdan sana yazarim. Allah sabir versin hepimize insallah :)
denerim canimm.. evet cok sukur iyi yerdeler allah yardimcilari olsunn.. cok sevinirim canim ne olursanolsun burdan yazarsan cok iyi olur. aminnn :)

canim yok mu haber
var tatlım var, yeni yazabiliyorum kusura bakma. :) telefon kulübelerinde çok sıra olduğunu o yüzden çok sık arayamadığını söyledi. arasa da en fazla 3 dk konuşabiliyoruz zaten. ama her şey güzel diyor, komutanları çok iyi çok anlayışlıymış, yemekleri çok güzelmiş, tuvalet banyo gayet temizmiş. için rahat olsun canım, hatta orada şey diyorlarmış acemiliğin en rahat yapılacağı yerdesiniz falan. bu arada yemin törenleri 5 eylül :)

canim sana nasil tesekkur etsem az cok saol canim gercekten soylediklerkin benim icin altin degerinde.. 3.gun de bitti arayamicak beni sanirim bu gidisle..

canim sana nasil tesekkur etsem az cok saol canim gercekten soylediklerkin benim icin altin degerinde.. 3.gun de bitti arayamicak beni sanirim bu gidisle..
bizim de kart konusunda sıkıntımız oluyor. cebi aradığı için hemen takır takır iniyormuş kuruşlar, o yüzden o beni çaldırıyor ben arıyorum o kulübeyi. böylece daha rahat konuşabiliyoruz. siz de böyle yapabilirsiniz canım :) kart giderken yanına almıştı, ama orada temin edebiliyorlar mı onu bilmiyorum tatlım.

rica ederim canım olur mu öyle şey :) sen yurtdışında olduğun için mi telefon konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz
evet canim arayamadigini soylemis arkadasina kartla da fazla konusamamis zaten giderken yaninda 4 kart goturmustu..
bana haber veren arkadasina dedim bidaha ararsa de ki o caldirsin ben ararim diye ama bakalim.. evde duramiyorum inan surekli yuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…