• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manisa/merkez acemi birliği

Geldim canımm. Yazamadım kaç gündür biraz yoğundum. :KK43: ne yaptınız konuşabildiniz mi canım.? Benim yârim aramadı beni 2 gündür. En son aradığında çok yoğun olduklarını söylemişti. :KK43:
konusamadik canim.. en son bende telefon karti buldum yurtdisini arayan arkadasim vardi sakaryada ona soyledim saolsun aldi gonderdi birlige bakalim bugun yarin eline ulasir insallahta duyarim sesini.. diger gruptaki kizlarda aranmadi merak etme canim cok yogunmus hepsi :(

konusamadik canim.. en son bende telefon karti buldum yurtdisini arayan arkadasim vardi sakaryada ona soyledim saolsun aldi gonderdi birlige bakalim bugun yarin eline ulasir insallahta duyarim sesini.. diger gruptaki kizlarda aranmadi merak etme canim cok yogunmus hepsi :KK43:
Ay canim insallah tez vakitte elisine gecer kart da , bir an once konusursunuz. Seni simdi daha iyi anliyorum. Bugun de aramadi cok kotuyum. :( ne yapacagim hic bilmiyorum

Ay canim insallah tez vakitte elisine gecer kart da , bir an once konusursunuz. Seni simdi daha iyi anliyorum. Bugun de aramadi cok kotuyum. :KK43: ne yapacagim hic bilmiyorum
insallah gecer canim ya ben bugun cok umitlenmistim inandirmistim kendimi arayacak diye ama olmadi :( gecmedi demek ki daha eline :( ptt kargo takipte bak soyle yaziyor..

Eklentiler

• Naamloos.webp
    Naamloos.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 95
insallah gecer canim ya ben bugun cok umitlenmistim inandirmistim kendimi arayacak diye ama olmadi :KK43: gecmedi demek ki daha eline :KK43: ptt kargo takipte bak soyle yaziyor..
Canim son satirda is yerinde diyor. Manisa ptt'de beklemede buyuk ihtimal. Yarin en gec obur gun eline ulasir bence. Sen de bir an once kavusmus olursun sevdicegine :)

Canim son satirda is yerinde diyor. Manisa ptt'de beklemede buyuk ihtimal. Yarin en gec obur gun eline ulasir bence. Sen de bir an once kavusmus olursun sevdicegine :)
askeriye de varmis galiba ptt er egitim yaziyo ya acaba orda mi ki diye dusundum canim ama bilmiyorum tabi .. insallah yarin ulasir canim ya oburgune artik dayanamam :( cok dua ediyorum birde calinma kismi var tabi calinmazda eline gecer insallah diye..

Insallah canim. Ama aklina kotu seyler getirme, insallah calinma falan olmaz. Denetimden geciyor ya ellerine gecmeden once, belki o yuzden beklemededir su an. Yarin insallah arar. Biz de 2 gundur konusamiyoruz. Insan cok kotu oluyor, aklim hep onda. Sabirsizligini cok iyi anliyorum canim. :(

Insallah canim. Ama aklina kotu seyler getirme, insallah calinma falan olmaz. Denetimden geciyor ya ellerine gecmeden once, belki o yuzden beklemededir su an. Yarin insallah arar. Biz de 2 gundur konusamiyoruz. Insan cok kotu oluyor, aklim hep onda. Sabirsizligini cok iyi anliyorum canim. :KK43:
egitimler bu hafta sonmus galiba canim skma canini cok yogundur arayamiyordur sakin aklina kotu seyler getirme.. yarin insallah ikimizin de yuzu guler..

Canimmm var mi bir seyler? :)
yok tatlim.. aradim ptt er egitimi mektup burda bolukten birinin gelip almasi lazim dedi.. hala bekleyisteyim canim..

bugun bi arkadasimla bulustum onunda sevgilisi gitmis askere bana dedi ki fazla arama askeriyeyi sonra dalga gecerler dedi korktum biraz daha aramam canim beklicem kartlarin eline gecmesini..

sen naptin konusabildin mi?

Ko
yok tatlim.. aradim ptt er egitimi mektup burda bolukten birinin gelip almasi lazim dedi.. hala bekleyisteyim canim..

bugun bi arkadasimla bulustum onunda sevgilisi gitmis askere bana dedi ki fazla arama askeriyeyi sonra dalga gecerler dedi korktum biraz daha aramam canim beklicem kartlarin eline gecmesini..

sen naptin konusabildin mi?
Konustum canim cok sukur. Hastaymis 3 gundur. Yatiyormusm o yuzden arayamamis. Bugunlerde sikayet etmeye basladi. Yok soyle pis, yok kahvaltida tarihi gecmis seyleri veriyorlar. Acemiligin bitmesi icin gun sayiyormus herkes. :( tatlim ama sen pttyi aramissin. Askeriyeyi aramamissin ki dalga gecsinler. Birinin gelip almasi gerekiyor demis ya, biri gelip toplu halde alip askerlere mi teslim ediyormus yoksa kimin adinaysa onun gidip almasi mi gerekiyor acaba?

Ko

Konustum canim cok sukur. Hastaymis 3 gundur. Yatiyormusm o yuzden arayamamis. Bugunlerde sikayet etmeye basladi. Yok soyle pis, yok kahvaltida tarihi gecmis seyleri veriyorlar. Acemiligin bitmesi icin gun sayiyormus herkes. :KK43: tatlim ama sen pttyi aramissin. Askeriyeyi aramamissin ki dalga gecsinler. Birinin gelip almasi gerekiyor demis ya, biri gelip toplu halde alip askerlere mi teslim ediyormus yoksa kimin adinaysa onun gidip almasi mi gerekiyor acaba?
oy kiyamam gecmis olsun askerine insallah bi an once duzelir.. benim ki de sikayet ediyormudur acaba kurban olurum ona :(

biri toplu halde aliyormus canim diger turlu olsa benimkinin haberi bile yok orda kalir valla kartlar.. ben pttden sonra askeriyeyi de aradim boluge bagladilar sicil komutanmis dedim ki ptt de kargoyu siz mi aliyorsunuz falan sahisa mi dedi evet dedim adi ne dedi tam soyledim adini sesiniz gelmedi dedi hat kesildi canim bidaha da arayamadim..

oy kiyamam gecmis olsun askerine insallah bi an once duzelir.. benim ki de sikayet ediyormudur acaba kurban olurum ona :KK43:

biri toplu halde aliyormus canim diger turlu olsa benimkinin haberi bile yok orda kalir valla kartlar.. ben pttden sonra askeriyeyi de aradim boluge bagladilar sicil komutanmis dedim ki ptt de kargoyu siz mi aliyorsunuz falan sahisa mi dedi evet dedim adi ne dedi tam soyledim adini sesiniz gelmedi dedi hat kesildi canim bidaha da arayamadim..
Ah kuzum sag olasin. Sikayet ediyorlarmis ama az kaldi. Son 13 gun. Acemiligin bitmesine. :) ay insallah bir an once gecer canim eline. Pazartesiye kadar aramazsa bi kere daha ararsin :( var mi bugun bir haber?

Ah kuzum sag olasin. Sikayet ediyorlarmis ama az kaldi. Son 13 gun. Acemiligin bitmesine. :) ay insallah bir an once gecer canim eline. Pazartesiye kadar aramazsa bi kere daha ararsin :KK43: var mi bugun bir haber?
evet az kaldi sukur canim :) yok daha aramamaya karar verdim onu orda zor durumda birakmak istemiyorum dalga konusu falan cok oluyomus allah korusun.. bugun haber yok canim sende varmi?

evet az kaldi sukur canim :) yok daha aramamaya karar verdim onu orda zor durumda birakmak istemiyorum dalga konusu falan cok oluyomus allah korusun.. bugun haber yok canim sende varmi?
Canim ya olmaz bence oyle dalga konusu falan. Baktin onumuzdeki hafta da aramadi. Sen ararsin bi kerecik. Cok zor bi durum cunku bu. Telefona cikan kisiye anlatirsin durumu. Sonucta kisa donem hepsi. Universite mezunu gormus gecirmis insanlar. Boyle seyleri dalga konusu yapacaklarini sanmiyorum ya. Hatta dun benimkine de dedim 3 gun oldu 1 gun daha aramasaydin ben arayip soracaktim artik cok merak ettim diye. Ama insallah bir an once kart eline gecer de o seni istedigi zaman arar. :) bugun haber yok daha canim dun 9 bucuk gibi

Back
X