• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manik depresyon (bipolar bozukluk) tedavisi gören hamileler.. Gelin birlik olalım..

kızlar sayfayı kaybettim bayadır göremedim yazdıklarınızı. kimse yazmıyo artık dedim. ben baya toparladım ilaçlar iyi geldi. bebek için çalışmalar sürüyo artık oluruna bıraktım. korkularım yüzünden ertelemek istemedim. Allahım sayesinde bizde güzel günler göreceğiz inşallah. sizler neler yapıyosunuz

Slm senin rahatsızlığın neydi ve ne kadar sürede ilaçlar etki etti ben hala beklemedeyim bugün 17. günüm ama hala iyi olduğum söylenemez.
İyi hissetmeye başlayan birini duyunca çok moral oluyor paylaşırsan sevinirim.

Sevgiler

canım 1.5 ay oldu ilaca tekrar başlayalı. şimdi daha iyiyim ilk zamanlar bende iyi değildim merak etme yavaş yavaş ilaç etkisini hissettirip olumsuz düşünceler daaha azalacak.sende daha çabuk toparlayacaksın. ben mayısta ilacı bıraktım hamile kalmak istediğim için. ama kalamadım bu aradada annem kalp ameliyatı oldu çok zor günler geçti kaldıramadım yeniden başladım. bebek için ara vermiştik yeniden düşünmeye başladık.artık hamile kalırsam bırakmayı denicem ilk 3 ay. sen hamilemisin

canım sende bursada yaşıyosun bende. hamilesin galiba psikiyatr ve kadın doğuncun kim. benim mithat s. özeline gidiyorum çok pahalı bide o kadar para vermekte canımı sıkıyo. ama ne yapalım artık.

ceren'im ve bahar'cığım..
Nerelerdesiniz? Sesiniz soluğunuz çıkmıyor..

Bahar bebişin nasıl? SAnırım 2,5 ayın falan kaldı.. Sen zoru atlattın canım benim...

Ceren.. Bende bu ay korunmayı bırakacağım.. Ama ben ilacımı bırakmadan hamile
kalacağım herhalde.. Çünkü benim vücudum çok hassasmış.. Hemen tepki veriyormuş..
O yüzden bırakamıyorum.. Ama çokta korkuyorum.. İlk 3 ayda kullanmasam,
ne güzel olacak.. Ama dayanabileceğimi sanmıyorum.. Şaşkınım anlayacağın..

Doktorlarda ilaç kullanmazsan sakat bebek ihtimali 1000 de 1 ise,
kullanarak hamile kalırsan 1000 de 2 oluyor, o kadar diyor bana..
Doğru mu yanlış mı bilemiyorum.. Ne yapacağımı da bilmiyorum..

Ceren'im ses ver.. Aynı durumdayız seninle.. Dualarım seninle canım benim.. :54:
nilcim meraba bu aralar çok yoğundum uzun süre giremedim internete. şimdi yeni giriyorum uzun zamandan sonra. inanmıcaksın ama adaetim bu ayda gecikti test yaptım geçersiz çıktı başka aldım yaptım çift çizgi çıktı inanamadım sağlık ocağına gittim ultrasana aldılar...... veee 6 haftalık hamileymişim :emir_bebek: + ilacımı düşük dozda içiyorum hiç tamamen bırakmadım. artık allaha emanetiz diyorum . çok mutluyum canım arkadaşım sende allahına güven ve inan herşey yolunda gidecek diye. bende bahar gibi inandım cesaret ettim ve oldu hamileyim :49: ve ilacımada devam ediyorum. bitanem darısı tez zamanda senin başına inşallahhhhh. iyi ve müjdeli haberini bekliyorum . sağlığın nasıl neler yapıyorsun tatlım? seni çok öpüyorum tatlım tekrar görüşmek üzere hoşçakal...:54:

sen nasılsın hamileliğin nasıl geçiyor? bebişimiz iyimi? bizi habersiz bırakma ama yaaa. ne kadarlık oldu canım hamileliğin şimdi? bu arada sana müjde... 6 haftalık hamileyim ve senin gibi ilacıma devam ediyorum. allahıma güveniyorum ona emanetiz diyorum rabbim herkesi korusun. bizi habersiz bırakma biliyorsun birbirimizden aldığımız cesaret ve desteklerle ayakta daha sağlam duruyoruz ve buna hepimizin ihtiyacı var. allaha emanet ol tatlım çok öpüyorum kendinede çok iyi bak...:1:

Slm senin rahatsızlığın neydi ve ne kadar sürede ilaçlar etki etti ben hala beklemedeyim bugün 17. günüm ama hala iyi olduğum söylenemez.
İyi hissetmeye başlayan birini duyunca çok moral oluyor paylaşırsan sevinirim.

Sevgiler

canım meraba sanada çok geçmiş olsun. aynen bende kendini iyi hisseden birilerinin haberini okuyunca moral buluyorum benimde bunlara daha çok ihtiyacım var. sana moral vereyim bende 12 yıldır tedavi görüyordum ilacımı tamamen bırakmadan allahın izniyle hamile kaldım ve 6 haftalığım. sende oluruna bırakmakla en güzelini yapmışsın. bende öyle yapmıştım çünkü. seninde müjdeli iyi haberlerini bekliyoruz yeterki inancını kaybrtme geriden hepsi olur tatlım. allaha emanet ol öptüm :1:

canım ceren adına çok sevindim Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşallah

bahar nerdesin merak ediyoruz

canım 1.5 ay oldu ilaca tekrar başlayalı. şimdi daha iyiyim ilk zamanlar bende iyi değildim merak etme yavaş yavaş ilaç etkisini hissettirip olumsuz düşünceler daaha azalacak.sende daha çabuk toparlayacaksın. ben mayısta ilacı bıraktım hamile kalmak istediğim için. ama kalamadım bu aradada annem kalp ameliyatı oldu çok zor günler geçti kaldıramadım yeniden başladım. bebek için ara vermiştik yeniden düşünmeye başladık.artık hamile kalırsam bırakmayı denicem ilk 3 ay. sen hamilemisin

Canım işler yoğundu ancak giriyorum nete. Ben hamileyim evet şu an 7,5 aylık hamileyim. İnşallah ilaçlar etkisini gösterir 3 hafta oldu daha takıntılarım çok hafiflemedi çok hafif kıpırtılar var onarda kafamı dağıtabilmem için yeterli olmuyor sürekli aynı konuların etrafında mantıksız olduğunu bildiğim halde dolanıyorum benim hamilelikte tavan yaptı maalesef önceden PA vardı şimdi bide OKB eklendi. Doktorum Evrim Aydın Doruk'ta.
Sen hangi semtesin?

canım meraba sanada çok geçmiş olsun. aynen bende kendini iyi hisseden birilerinin haberini okuyunca moral buluyorum benimde bunlara daha çok ihtiyacım var. sana moral vereyim bende 12 yıldır tedavi görüyordum ilacımı tamamen bırakmadan allahın izniyle hamile kaldım ve 6 haftalığım. sende oluruna bırakmakla en güzelini yapmışsın. bende öyle yapmıştım çünkü. seninde müjdeli iyi haberlerini bekliyoruz yeterki inancını kaybrtme geriden hepsi olur tatlım. allaha emanet ol öptüm :1:

Öcelikle Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende hamileyim 26. Haftada başladım ilaca artık daha fazla dayanamadım çünkü. Yabancı forumlarda da çok araştırdım ciddi bir komplikasyon yaşayan yok.
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve tez zamanda eskisinden daha da sağlıklı huzurlu mutlu olmayı nasip etsin inşallah..

cereeeennn.. MaşaAllah canım benim..
Çok... çok sevindim.. :16:

Bende bu ay bıraktım korunmayı..
Düzenli bir şekilde çalışmallara devam.. :17:
Ama sen hızlı çıktın canım benim..

Ayy.. Nasıl sevindim yaa.. :29:
Ama lütfen hamiş olanlar burayı terk etmesinler..
Merakta kalıyorum ben..
Bahardan da haber yok..
Her ayrıntıyı paylaşalım, olur mu canım.. :29:

Allah'ıma emanet olun.. (Bebişin ve sen..)
Çok öpüyorum...:54:

cerencim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. bizleri unutma ama neler yaşadığını anlat. THİN canım ben yıldırımdayım. seninde az kalmış sabır iste canım Allahtan, inşallah herşey daha iyi olacak. bende beklemedeyim inşallah güzel haberleri veririm.

canım ceren adına çok sevindim Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşallah

bahar nerdesin merak ediyoruz

amin amin canım arkadaşlarım. allah nerde varsa herkesin evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. umarım sende sağlığına çabuk kavuşursun ve bi gün inşallah tamamen bu hastlıktan hepimiz kurtuluruz. rabbim seninde gönlünde ne varsa versin. çok öpüyorum canım kendine iyi bak :1:

Öcelikle Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende hamileyim 26. Haftada başladım ilaca artık daha fazla dayanamadım çünkü. Yabancı forumlarda da çok araştırdım ciddi bir komplikasyon yaşayan yok.
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve tez zamanda eskisinden daha da sağlıklı huzurlu mutlu olmayı nasip etsin inşallah..

meraba canım öncelikle hamile olduğunu şimdi öğrendim çok güzel. allah hayırlı sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin tatlım. sen bu haftaya kadar hiç ilaç içmedinmi? ilaca başlamakla en güzelini yapmışsın çünkü hamilelikteki her sıkıntımız biliyorsun direk bebeğe yansıyor kişiliğini olumsuz etkiliyor. iyi rahat hamilelik için ilaç şart bence ki ileriye dönük verimli bi anne olabilesin. rabbim tez vakittte sana ve bizim gibi olan herkese bizlerede sağlık versin hayırlısıyla bebeişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin. bebeğinin gelişimi nasıl tatlım ? allaha emanet ol öpüyorumm :54:

cereeeennn.. MaşaAllah canım benim..
Çok... çok sevindim.. :16:

Bende bu ay bıraktım korunmayı..
Düzenli bir şekilde çalışmallara devam.. :17:
Ama sen hızlı çıktın canım benim..

Ayy.. Nasıl sevindim yaa.. :29:
Ama lütfen hamiş olanlar burayı terk etmesinler..
Merakta kalıyorum ben..
Bahardan da haber yok..
Her ayrıntıyı paylaşalım, olur mu canım.. :29:

Allah'ıma emanet olun.. (Bebişin ve sen..)
Çok öpüyorum...:54:
selam nilciiim :16: iyi dileklerin için çok sağol allah razı olsun tatlım. inan ben hala şoktayım ya şaka gibi geliyor herşey...sana tavsiyem ilişkini çok düzenli ve sıkı tut kendini sterse sokma hiçbişey için. bunlarında çok etkisi oluyor. korunmayı bıraktığına çok sevindim hadi hayırlısı inşallah. yakında müjdeli haberini almak için her duamda rabbime senin içinde dua edicem allahım senide sevindirsin ve nerde bizim durumumuzda olan varsa onlarıda sevindirsin. psikiyatri ilacının dozunu nasıl alıyorsun canım? ben artık seni çok merak ederim :21: nezaman en son adet gördün ona göre sorayım sana :46: her ayrıntıyı gerçektende birbirimizle paylaşalım. ben bu kulübe üye olup sizleri tanımaya başladığımdan bu yana daha bi cesaret geldi yüreğime ve artık beni gerçekten anlayan arkadaşlarım olduğunu biliyorum . bu beni rahatlatıyor . hep söylüyorum bizlerin birbirimizi anladığımız gibi ne ailelerimiz nede eşlerimiz bizleri anlıyor. o yüzden bağlarımızı koparmayalım. hep pozitif düşünelim ve birbirimize destek olalım.pozitifler paylaşalımki morallerimiz yüksek olsun. inşallah iyi haberini bekliyorum elini çabuk tut teyzesi benim bebişimde bende yalnız kalmıyalım. tatlım seni allaha emanet ediyorum. inşallah allahım çabalarını emeklerini karşılıksız bırakmasın. dualarımda kalbimde seninle bitanemmm :16: kendine çok iyi bak kocaman öpüldünnn :9:

Canımın içiiii.. Ayynen senin gibi düşünüyorum canım benim..
İlişkiyi kesmek yok inşaAllah.. :29:

Benim en son adet tarihim 15.01.2012 Yeni yani..
Ama hummalı bir şekilde çalışmalar devam ediyor.. :17:
Bakalım bende senin gibi hemen kalabilecek miyim?
9 yıl geçti nede olsa.. 9 yıldır korunuyordum..
Ne olup biteceğini hiiç bilmiyorum..

Biliyor musun? Bana da 2-3 ay önce "sen artık hamileliğe karar vereceksin ve bunun için çabalayacaksın"
deselerdi, asla inanmazdım.. Geri dönüp okumadım ama, sanırım ilk yazdıklarımda çok umutsuzdu..
Ne oldu, nasıl oldu da bu aşamaya geldim bende bilmiyorum..

Bu duruma gelmem sadece sizin sayenizdedir.. :16: Benim gibi olanların varlığını öğrendiğim anda hayatım değişti..
Baharı okuyunca ve seninde hamilelik kararı verdiğini duyunca yavaş yavaş içime birşeyler aktı..
Ve şu an ki düşüncelerim beni şaşırtıyor.. Canım benim, bırak hamileliği,
ben hamileliği düşünmeme bile inanamıyorum.. Şu an bile hayal aleminde gibiyim..
Rabb'im hayal kırıklığına uğratmasın hiçbirimizi...

İlacımı olabilecek en düşük dozda, Paxil 10 mg. kullanıyorum.. Ayrıca günde 50 mg Beloc Zok.
Artık Allah'a emanetiz..

Kendine çook iyi bak.. Yeğenime de.. :34: Çok öpüyorum sizi.. Sık sık uğra buraya e mi?
Bak bahar kayboldu.. Merak ediyorum onu da..
Sen kaybolma sakın... :13:

amin amin canım arkadaşlarım. allah nerde varsa herkesin evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. umarım sende sağlığına çabuk kavuşursun ve bi gün inşallah tamamen bu hastlıktan hepimiz kurtuluruz. rabbim seninde gönlünde ne varsa versin. çok öpüyorum canım kendine iyi bak :1:

amin cerenim sağol gönlümdeki dileğim iyileşmek ve bebeğimle daha iyi ilgilenmek duanı eksik etme olur mu

Canımın içiiii.. Ayynen senin gibi düşünüyorum canım benim..
İlişkiyi kesmek yok inşaAllah.. :29:

Benim en son adet tarihim 15.01.2012 Yeni yani..
Ama hummalı bir şekilde çalışmalar devam ediyor.. :17:
Bakalım bende senin gibi hemen kalabilecek miyim?
9 yıl geçti nede olsa.. 9 yıldır korunuyordum..
Ne olup biteceğini hiiç bilmiyorum..

Biliyor musun? Bana da 2-3 ay önce "sen artık hamileliğe karar vereceksin ve bunun için çabalayacaksın"
deselerdi, asla inanmazdım.. Geri dönüp okumadım ama, sanırım ilk yazdıklarımda çok umutsuzdu..
Ne oldu, nasıl oldu da bu aşamaya geldim bende bilmiyorum..

Bu duruma gelmem sadece sizin sayenizdedir.. :16: Benim gibi olanların varlığını öğrendiğim anda hayatım değişti..
Baharı okuyunca ve seninde hamilelik kararı verdiğini duyunca yavaş yavaş içime birşeyler aktı..
Ve şu an ki düşüncelerim beni şaşırtıyor.. Canım benim, bırak hamileliği,
ben hamileliği düşünmeme bile inanamıyorum.. Şu an bile hayal aleminde gibiyim..
Rabb'im hayal kırıklığına uğratmasın hiçbirimizi...

İlacımı olabilecek en düşük dozda, Paxil 10 mg. kullanıyorum.. Ayrıca günde 50 mg Beloc Zok.
Artık Allah'a emanetiz..

Kendine çook iyi bak.. Yeğenime de.. :34: Çok öpüyorum sizi.. Sık sık uğra buraya e mi?
Bak bahar kayboldu.. Merak ediyorum onu da..
Sen kaybolma sakın... :13:
selammm canım nilimmm nasılsın ? umarım herşey yolundadır. ben hep burdayım. çünkü bende sizleri tanıyana kadar cesaret ve umuttan yoksundum. saynizde cesaretimi topladım ve korunmayı bırakmaya karar verdim. hep söylüyorum bizlere bizden daha iyi kimse destek olamaz,moral veremez ve ANLAYAMAZ içinde bulunduğumuz durumumuzu. eş ve aile bile dört dörtlük anlamıyor bizlerin birbirimizi anladığı gibi. ben sizlerle görüşemesemde benim herşeyimsiniz ve sizlerle moral cesaret anlayış bulup hayata bakışım değişti . herşeye daha sıcak bakmaya başladım. bugün doktora gittim kalp atışlarını dinledim. varya panik ataklı bebiş diye kalbi güp güp güp hııızla atıyordu :46: 1cm kadarmış daha teyzesi çekirdek kadar .allah nasip ederse eylül sonu doğum veriyor doktor. seninde hayata bakışın böyle değiştiyse bu çok güzel bi ilerleme beni ve baharı getir hep aklına. bebişn verdiği heyecan hiçbirşeye benzemiyor . herzaman böyle hayat dolu umut dolu ol. bizi hep aklına getir. dediğim gibi ilişkini çok çok düzenli tutmaktan yılma. biliyorum soğuklar insanı biraz korkutuyor :52: ama boşver . bu arada sana tavsiyem gülüm badem fındık antep fıstığı bunları çok tüket. ben iki günde bir 10 tllik çerez yedim hep :)))) + her hafta hiç bıkmadan balık çok tükettim. faydası çok oldu. sende dene canım kaybedeceğin bişey yok. aksine allahın izniyle kazanacağın şeyler var :emir_bebek: senin için hep dua ediyorum inşallah hamile kalıp hayırlı sağlıklı bebişn olur tatlım. kendine dikkat et çok öpüldün hayatım :9:

cerencim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. bizleri unutma ama neler yaşadığını anlat. THİN canım ben yıldırımdayım. seninde az kalmış sabır iste canım Allahtan, inşallah herşey daha iyi olacak. bende beklemedeyim inşallah güzel haberleri veririm.
çok sağol canım benim allah herkesin gönlüne göre versin . herzaman iyi şeyler düşünün ki iyiyi yaşayın. cesaretini hiç kaybetme canım hepsi olur yetrki pozitif düşün. tüm dualarım sen ve diğer arkadaşlarım için.allah inşallh en yakın zamanda hepinizin yüzünüzü güldürsün sağlık ve bebiş nasip etsin rabbim öptüm tatlım kendine iyi bak...:54:

amin cerenim sağol gönlümdeki dileğim iyileşmek ve bebeğimle daha iyi ilgilenmek duanı eksik etme olur mu

duam hep seninle canım.çok yakında toparlarsın kendin karamsar olma. kendini çocuğuna ver daha çok vakit geçir görüceksin sağlığın çok kısa zamanda iyi olucak. bizler hep hastalanıp tekrar iyi olmuyormuyuz? buda onlardan biri işte. geldi ve yine gidecek sağlık dolu günler seni bekliyorum canım. allahım şifa versin inşallah bebişnede uzun ömürler versin annesi :)) nekadarlık bebeğin gülüm? rabbim sana bağışlasın evladını .öptüm canım seni :54:

selammm canım nilimmm nasılsın ? umarım herşey yolundadır. ben hep burdayım. çünkü bende sizleri tanıyana kadar cesaret ve umuttan yoksundum. saynizde cesaretimi topladım ve korunmayı bırakmaya karar verdim. hep söylüyorum bizlere bizden daha iyi kimse destek olamaz,moral veremez ve ANLAYAMAZ içinde bulunduğumuz durumumuzu. eş ve aile bile dört dörtlük anlamıyor bizlerin birbirimizi anladığı gibi. ben sizlerle görüşemesemde benim herşeyimsiniz ve sizlerle moral cesaret anlayış bulup hayata bakışım değişti . herşeye daha sıcak bakmaya başladım. bugün doktora gittim kalp atışlarını dinledim. varya panik ataklı bebiş diye kalbi güp güp güp hııızla atıyordu :46: 1cm kadarmış daha teyzesi çekirdek kadar .allah nasip ederse eylül sonu doğum veriyor doktor. seninde hayata bakışın böyle değiştiyse bu çok güzel bi ilerleme beni ve baharı getir hep aklına. bebişn verdiği heyecan hiçbirşeye benzemiyor . herzaman böyle hayat dolu umut dolu ol. bizi hep aklına getir. dediğim gibi ilişkini çok çok düzenli tutmaktan yılma. biliyorum soğuklar insanı biraz korkutuyor :52: ama boşver . bu arada sana tavsiyem gülüm badem fındık antep fıstığı bunları çok tüket. ben iki günde bir 10 tllik çerez yedim hep :)))) + her hafta hiç bıkmadan balık çok tükettim. faydası çok oldu. sende dene canım kaybedeceğin bişey yok. aksine allahın izniyle kazanacağın şeyler var :emir_bebek: senin için hep dua ediyorum inşallah hamile kalıp hayırlı sağlıklı bebişn olur tatlım. kendine dikkat et çok öpüldün hayatım :9:

CERENİM, SENİ ÇOK SEVİYORUM YAA..
Dediklerine dikkat ederim inşaAllah..
Bende sana dua ediyorum, sağlıkla kucağına al bebişini..

Demek kalbini dinledin ha?
Ya hayal gibi.. Daha birkaç ay önce yazışıyordun, ne yapsamki diye..
Şİmdi kalp atışları falan..
Allah'ım sana şükürler olsun..
Kendim gibi seviniyorum inan..

Bundan sonra hazırlıklar falan..
Çabucak geçer zaman..
İnşaAllah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın..

Keyfini çıkar.. Naz yap.. hisset..
En güzelini yaşa inşaAllah birtanem.. :29:

Çok öptüm seni.. :54:
Düzenli olarak uğra buralara tamam mı?
Merak ediyorum seni...

Back