- Konu Sahibi bahargunay
canım korkma Allahın izniyle birşey olmaz inşallah bende 6. ayda başladım öncesinde ataraks içtim Rabbim büyük ona sığın obsesyonların ne ben doğum yaptım. mutlaka tedavi ol sonrası daha zor oluyor benim öyle oldu direndim 6. ayda içtim keşke önce içseymişim hala obsesyonla mücadelem devam ediyor arkadaşım
Sen doğum yaptın mı? ilacın bebeğine etkisi oldu mu hiç peki? emziriyor musun ve emzirirken ilaç kullanılabiliniyor muymuş?
Ben de zaten senin dediğin gibi doğum sonrası daha güçlü olabileyim diye başladım artık çünkü düzeleceğime daha da tırmanmaya başladı takıntılar. Ben saçma sapan şeyler düşünüyorum efendim biz insansak nasıl yaratıldık gerçek miyiz bilmem ne miyiz gibi bana anksiyete anları yaşatan saçma sapan duygular yaşıyorum o geçiyor delirir miyim deliriyor muyum gibi sürekli beynimi meşgul eden düşünceleri savmakla uğraşıyorum obsseyon bende hamilelikte gelişti zaten öncesinde böyle bir şikayetim yoktu hatta bunları düşünüyorum diye delirdim zannedip doktora söyledim düşüncelerimi yok dedi düşüncelerinin saçma olduğunu anlayabildiğine göre delirmemişsin dedi:) bunlar obssesyon dedi ve senin elinde olmadan kafana takılır mutlaka tedavi edilmesi gerekir kendi kendine düzelmesini beklersen sürünürsün dedi hakikkatten de doktorun dediği gibi ilacı kullanmadım 6 ay süründüm bugün yeter artık deyip başladım.
Allaha emanet artık.
Senin takıntın nedir canım?