- Konu Sahibi bahargunay
Evet canım ben 1 gün bile bırakmadım.. Emzirirrkende kullandım.. Zaten 4 ay emdi benimki.. Emmeyi bırakınca da hiçbir fark hissetmedim bebğimde.. Geri çekilme sendromları falan yani.. Hiç kusmadım ben. İçin rahat olsun.. ZAten olacağı varsa ilaç kuyllanmadanda oluyor canım yaa. Nasip işi bu.. Etraftaki sakat bebekler hep ilaç kullannan annelerin eseri değil di mi? Allah'a tevekkül et.. Bizim başka şansımız yok çünkü.. Ya ilaçlı hamilelik ya da çocuk yapmamak...
Ultrasonda dış fiziksel özellikleri görülür evet.. Ama ense kalınlığı ölçümleri falan yanıltıcı olabilir.. Bazen ırsi olarak bebekler babaya, dedeye falan çekip kalın enseli olabiliyorlar.. Ama dr. lar onlara da dawn sendromu olabilir diyorlar.. Bu konularda dikkatli ol diuyorum ben sana.. Etrafımda çok gördüm sakat denilipte, zekası geri denilipte süper zeki çocuklar doğduğunu..
Dualar karşılıllı olsun inşaAllah. Mübarek 3 aylarda bol bol dua edelim...
Aynen cnm haklısın, Allah tekrardan razı olsun senden inşallah.. Allah' a tevekkül etmek gerçekten de öyle cnm, en iyi dayanak en iyi iç rahatlatıcı kapı mercii, bu konuda kelimeler kifayetsiz kalır ya öyle işte.. Öyle cnm gerçekten de öyle başka şansımız yok, çünkü yeni değil denenmemiş değil bırakma denemelerimiz hakkaten insan tecrübe sahibi oluyo biliyosun az çok neler yaşayacağını o yüzden bırakamayacağını biliyosun, biliyosun da biliyosun işte..