- 27 Mayıs 2010
- 303
- 105
- 73
- Konu Sahibi bahargunay
-
iyi akşamlar hepinize arkadaşlar...paylaşılarınızı okudum sanki beni anlatıyorsunuzben 12 yıldır panik atak hastasıyım.36 yaşımı doldurdum. son 2 yıldır düzenli tedavi görüyorum. tedavimin son aşamasındayım lustral (50 mg )sabah yarıma düşürüyorum. ama ne varki sanki hafif tetiklemeye başlıyor gibi hastalık. doktorum ilacımı kesmeden hamile kalmamam gerektiğini söyledi. peki ya tekrarlarsa naparım sizce? acaba bu doza düşmüşken doğum kontrol hapımı bıraksam nolur sizce ? morale desteğe çok ihtiyacım var arkadaşlar. paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.bana bu sayfayı nasıl kolay bulabileceğimide anlatabilirmisiniz sizlerin paylaşımlarınızı kaybetmek istemiyorum. sizden çok şey kendimde buluyorum. hepinize iyi akşamlar....
25 Ekim'de doktor kontrolümüz var, yeni haberler ve müjdelerle inşallah karşınızda olurum. Bakalım minik kuş kaç cm olmuş....
MANİK DEPRESYON TEDAVİSİ GÖREN VE HAMİLE KALAN, BEBEK UĞRUNA ÇOK BÜYÜK HATTA DELİCE RİSKE GİRİP GEBELİĞİ DEVAM EDEN ARKADAŞLAR VARMI? ŞU ANDA 12+2 HAMİŞİM, 15 YILDIR MANİK DEPRESİF TEDAVİSİ GÖRMEKTEYİM. PSİKİYATRIM İLAÇLARIMI MAALESEF KESEMEDİ, ANNE OLMAK İÇİN 34 YAŞIMA KADAR BEKLEMEK SORUNDA KALDIM. GENÇLİĞİMİN EN GÜZEL YILLARI BU HASTALIĞA GİTTİ. HALA İLAÇ KULLANIYORUM ARKADAŞLAR.. SAĞLIKLI BİR BEBEK DÜNYAYA GETİRMEK İÇİN BELKİ DE ÇOK AZ ŞANSIM VAR AMA BU DURUMDA OLAN ARKADAŞLARA TECRÜBELERİMLE IŞIK OLURUM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SORULARINIZ VE SORUNLARINIZ İÇİN BURADAYIM.. [/QUO
canım benim sende aşmışsın maşallh. dilerim daha daha iyi olursun. sanırsam sizlerle yazışmak bana çok iyi gelicek. özele gircek belki arkadaşım özür dileyerek sormak istiyorum bebeğin varmı bu hastalıkla savaşırken hamilelik yaşadınmı?geeçekten peylaşımlara çok ihtiyacım var o yüzden soruyorum. destek ve moralin için sonsuz teşekkür ederim canım ...iyi akşamlar
senelerce panik atak ve depresyon tedavisi görmüş biri olarak fikrimi yazmak istedim
tedavinin son aşamasına gelmişsin inşallah atlatıyosun geçicek
benide hala arada yokluyo ama ben o anlarda kendimi telkin ederek atlatıyorum çok şükür
hayır kalbim hızlı atmıyo çok rahat nefes alıyorum hayır midem bulanmıyo yani o anlarda vücudum nasıl tepki veriyosa ben kendimi hiç dinlememe çalışıyorum televizyonu açıyorum camdan dışarı bakıyorum falan kafamı dağıtmayı başarıyorum çok şükür
şu an hamile değilim ama bir senedir bebek düşündümden beri kendimi çok güçlü hissediyorum günlük ilaçlarım yok bitti allaha şükür bugünleri göreceğimi hayal bile edemezdim sende atlatıcaksın inşallah arkadaşım
sayfanın üstünde seçenekler diye bi bölüm var oraya tıkla aboneliklerime ekle rahatça bulabilirsin
abone olduktan sonra da kendi kontrol panelinden bulabilirsin
emin ol yalnız değilsin sen ben ve bizim gibi aynı durumda olan çok arkadaşımız var. bende 12 yıldır panik atak tedavisi görüyorum. 36 yaşındayım. bi türlü lanet olası hastalıktan kurtulamıyorum dolayısıyla ilacımıda bırakamıyorum. ilaç içtiğim için hamilelik yasak. bende bi gün cesaretimi toplayabilirsem senin gibi ilacım içerken doğum kontrol hapımı kesicem.allah hamileliğini tamamlamanı, sağlıklı hamilelik ve hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah canım...
canım benim sende aşmışsın maşallh. dilerim daha daha iyi olursun. sanırsam sizlerle yazışmak bana çok iyi gelicek. özele gircek belki arkadaşım özür dileyerek sormak istiyorum bebeğin varmı bu hastalıkla savaşırken hamilelik yaşadınmı?geeçekten peylaşımlara çok ihtiyacım var o yüzden soruyorum. destek ve moralin için sonsuz teşekkür ederim canım ...
evet canım sorunlu evlilik maaalesef beraberinde bu hastalığı getiriyorallahın izniyle sende aşıcaksın kurtulacaksın hiç umutsuz olma ben atlattıysam herkes atlatır eminim
bu hastalığı yaşayanlarla tecrübelerini konuşmak bana da çok iyi geliyo yalnız değiliz burada güzel paylaşımlar yaparız dertleşiriz inşallah
34 yaşıma girdim 17 yaşında evlendim şu anda 16 yaşında bi kızım var doğumdan sonra kızım 4 aylık bebekti ilk panik atağımı yaşadığımda sonrasında senelerce tedavi gördüm bu arada bide troit ameliyatı oldum hergün abartısız 6 veya 7 ilaç içiyordum doktorlarım izin vermiyodu bebeğe bende zaten kendime bile bakamıyacak durumdaydım o zamanlar
benim hastalığımın bu kadar uzun sürmesinin sebebi eşimdi alkol alıyordu bize şiddet uygulamazdı ama ben eşim içince çok korkardım ondan bide tabi alkolun etkisiyle anlaşmazlıklarda çok oluyodu eşim alkolü bırakınca benim panik atak iki senede iyileşti sanırım ben o yüzden yani korku baskı ve huzursuzluktan ilaçlara kendimi hapsetmişim
yani eşim düzeldi ben iyileştim çok şükür
evet canım sorunlu evlilik maaalesef beraberinde bu hastalığı getiriyorbendede aynı durum. 11 yıllık evlilik geçirdim şiddet baskı aşağılama aldatma hepsini eski eşim dolu dolu yaşattı. yaşayan ölüydüm evim mezarımdı hastalığım o dönemde bedenime yerleşti. 9 yıl önce boşanabildim tüm crsaretimi kendime güvenimi toplayıp. şimdi 2.ci evliliğimi yaşıyorum. 5.ci yılımdayım hiç görmediğim mutluluğu, görmediğim sevgiyi,saygıyı,huzuru şimdiki eşimde buldum allah razı olsun ondan. ona bu günümü ve hayata bağlanmayı borçluyum. bana nefes can oldu. o yüzden en büyük isteğim bebeğimin olması. kıyamam sende çekmişsin ama düzelmesine sevindim gülüm. allah bozmasın ve sana şifa versin. arkadaşlığın için allah razı olsun. beni anladığına tüm kalbimle inanıyorum. sence şansım varmı hamilelik geçirebilirmiyim....
evet canım sorunlu evlilik maaalesef beraberinde bu hastalığı getiriyorbendede aynı durum. 11 yıllık evlilik geçirdim şiddet baskı aşağılama aldatma hepsini eski eşim dolu dolu yaşattı. Yaşayan ölüydüm evim mezarımdı hastalığım o dönemde bedenime yerleşti. 9 yıl önce boşanabildim tüm crsaretimi kendime güvenimi toplayıp. şimdi 2.ci evliliğimi yaşıyorum. 5.ci yılımdayım hiç görmediğim mutluluğu, görmediğim sevgiyi,saygıyı,huzuru şimdiki eşimde buldum allah razı olsun ondan. Ona bu günümü ve hayata bağlanmayı borçluyum. Bana nefes can oldu. O yüzden en büyük isteğim bebeğimin olması. Kıyamam sende çekmişsin ama düzelmesine sevindim gülüm. Allah bozmasın ve sana şifa versin. Arkadaşlığın için allah razı olsun. Beni anladığına tüm kalbimle inanıyorum. Sence şansım varmı hamilelik geçirebilirmiyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?