- Konu Sahibi bahargunay
-
tebrik ederiiimsevgili kadınlar kulübü arkadaşlarım, bugün ikili test sonucumu aldım... sonuç çok güzel.. bir tanesi 2005/1 bir diğeri ise 5760/1 sınırın 250/1 olduğu düşünülürse doktorum bu test sonuçlarını çok beğendi. kan değerlerin ve diğer tahlil sonuçlarımda süper çıktı.. hepinizi kucaklamak istiyorum. dualarınız ve dualarımız kabul oluyor galiba. haftaya dörtlü tarama testine gireceğim. onunda sonuçlarını sizinle paylaşacağım. tüm gelişmelerle yakında buradayım
tebrik ederiiimsevgili kadınlar kulübü arkadaşlarım, bugün ikili test sonucumu aldım... sonuç çok güzel.. bir tanesi 2005/1 bir diğeri ise 5760/1 sınırın 250/1 olduğu düşünülürse doktorum bu test sonuçlarını çok beğendi. kan değerlerin ve diğer tahlil sonuçlarımda süper çıktı.. hepinizi kucaklamak istiyorum. dualarınız ve dualarımız kabul oluyor galiba. haftaya dörtlü tarama testine gireceğim. onunda sonuçlarını sizinle paylaşacağım. tüm gelişmelerle yakında buradayım
sevgili dostlar, dün detaylı ultrasona girdim, oğluşumun tüm organları incelendi ve hiçbir kusur görülmedi :)) boyu 20.5 cm kilosu 242 gr olmuş. teknolojinin ve tıbbın bu kadar ileri olduğunu bilseydim kesinlikle anne olmak için 34 yaşına kadar beklemezdim. ikili ve dörtlü tarama testleri ile birlikte detaylı ultrason sonucu da temiz gelince amniyosentez yaptırmaya gerek kalmadı. Artık doğumu bekliyoruz hayırlısı ile. Yolu yarıladık. Darısı tüm arkadaşların başına.. Herkese teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?