- 31 Ağustos 2022
- 171
- 81
-
- Konu Sahibi Sunshine11111
Merhabalar,
Sizce bir eşyayı hayal ettiğimiz bir yerde kullanmak üzere satın almak, o hayalin gerçekleşmesi için yardımcı olur mu?
Örneğin, işte kullanacağım diyerek kupa almak, iş arayan biri için bir tezahür yerine geçer mi?
Nasıl yapmalıyım peki? Ya da nasıl bir inanç gerekli?Benim gecti
Esime mektubum vardi ne yazdiysam gercek olmus seneler sonra buldum
Nasıl yapmalıyım peki? Ya da nasıl bir inanç gerekli?
Bir özel yapılışı var mı peki? Niyet ederek mi almak lazımÇok istediğim bir çok şey oldu. Ben bu enerjiye inanıyorum.
Maşallah :) yazmıştım derken günlük gibi bir şey mi tutuyordunuzBeklentim yoktu benim o donem alisveris yapiyordum meshur markalardan ufak kase almisim onlari yazmisim
Annem cok yapar, ilk hybrid arabalar ciktiginda ozel sektorde iki çocuk okutuyordu butun kardesleri gulmustu bugun o araba ile ayni kuruma birlikte gidiyoruz
Evet geçer. Tezahürün gerçekleşmesi bu hayali her gün tekrar etmeyi gerektirebilir. Gerekmeye de bilir ama ben kendi isteklerimi her gün hayal ederek tezahür ettiriyorumMerhabalar,
Sizce bir eşyayı hayal ettiğimiz bir yerde kullanmak üzere satın almak, o hayalin gerçekleşmesi için yardımcı olur mu?
Örneğin, işte kullanacağım diyerek kupa almak, iş arayan biri için bir tezahür yerine geçer mi?
Maşallah maşallah sağlıkla büyütsün AllahKızlar, 2023 Eylül ayında bir defter almıştım kendime, günlük tutacağım ve kilo takibi yapacağın güya! :) daha ilk sayfa ve ilk cümle; “Anne olmak istiyorum, ben de çocuk sahibi olacağım”
Sonra kaldırmış atmışım defteri yazlıkların arasına ve 2024 Eylül ayı hamileydim. 3 senedir bebek için tedaviler görüyordum.
Istediğiniz şey sizin için hayırlı değildi belki de. Bunu ileride anlayıp şükredersinizBir aralar bu tarz şeylerle çok haşır neşirdim.Bilmiyorum sebep ne ama yazdığım, çizdiğim,hayal ettiğim artık hangi yol varsa denediğim hiçbir şey gerçek olmadı, abartısız konuşuyorum.Başarabilene helal olsun.
O an mektup yazmisim muhtemelen o kaseleri yeni aldim veya paketliyordumMaşallah :) yazmıştım derken günlük gibi bir şey mi tutuyordunuz
Oturduğum yerde ev ararken bu caddeye bakan ev istiyorum arka cephesine bakan bir ev değil dedim ve bulunan evi görmeye bile gitmedim. İnsanlar bana bu fiyata bu evi bulamazsın cephesini ne yapacaksın dediler nasipse çıkar olmazsa başka bir yerden bulurum dedim on gün geçti geçmedi iki bina aşağısında caddeye bakan cephede isteyebileceğim katta aynı fiyata daire buldum.Merhabalar,
Hayır,tek bir şey için değildi.Hepsi de mi hayırsız diye sorar insan:))Bir de ben bu hayır işini de sorguluyorum çoğu zaman.Neyse konu sahibinin konusunu dağıtmayayım benIstediğiniz şey sizin için hayırlı değildi belki de. Bunu ileride anlayıp şükredersiniz
Çok mu iyi niyetli temiz kalpli birisiniz acaba :) herkese nasip olmaz böyle güzel şeyler. Allah daim etsinOturduğum yerde ev ararken bu caddeye bakan ev istiyorum arka cephesine bakan bir ev değil dedim ve bulunan evi görmeye bile gitmedim. İnsanlar bana bu fiyata bu evi bulamazsın cephesini ne yapacaksın dediler nasipse çıkar olmazsa başka bir yerden bulurum dedim on gün geçti geçmedi iki bina aşağısında caddeye bakan cephede isteyebileceğim katta aynı fiyata daire buldum.
Evimin önünden çok sevdiğim x semtine otobüs olsun istiyorum bol bol gider gelirim dedim. Ta-taammmm evimin 5 metre ötesinde durak ve sadece x semtine otobüs var
Estağfurullah konuşalım konusu açılmışkenHayır,tek bir şey için değildi.Hepsi de mi hayırsız diye sorar insan:))Bir de ben bu hayır işini de sorguluyorum çoğu zaman.Neyse konu sahibinin konusunu dağıtmayayım ben