Manifest, tezahür vb.

Sunshine11111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
171
81
Merhabalar,

Sizce bir eşyayı hayal ettiğimiz bir yerde kullanmak üzere satın almak, o hayalin gerçekleşmesi için yardımcı olur mu?
Örneğin, işte kullanacağım diyerek kupa almak, iş arayan biri için bir tezahür yerine geçer mi?

Benim gecti
Esime mektubum vardi ne yazdiysam gercek olmus seneler sonra buldum

Nasıl yapmalıyım peki? Ya da nasıl bir inanç gerekli?

Beklentim yoktu benim o donem alisveris yapiyordum meshur markalardan ufak kase almisim onlari yazmisim
Annem cok yapar, ilk hybrid arabalar ciktiginda ozel sektorde iki çocuk okutuyordu butun kardesleri gulmustu bugun o araba ile ayni kuruma birlikte gidiyoruz

Maşallah :) yazmıştım derken günlük gibi bir şey mi tutuyordunuz

Kızlar, 2023 Eylül ayında bir defter almıştım kendime, günlük tutacağım ve kilo takibi yapacağın güya! :) daha ilk sayfa ve ilk cümle; “Anne olmak istiyorum, ben de çocuk sahibi olacağım”
Sonra kaldırmış atmışım defteri yazlıkların arasına ve 2024 Eylül ayı hamileydim. 3 senedir bebek için tedaviler görüyordum.

Evet geçer. Tezahürün gerçekleşmesi bu hayali her gün tekrar etmeyi gerektirebilir. Gerekmeye de bilir ama ben kendi isteklerimi her gün hayal ederek tezahür ettiriyorum

Maşallah maşallah sağlıkla büyütsün Allah

Istediğiniz şey sizin için hayırlı değildi belki de. Bunu ileride anlayıp şükredersiniz

Oturduğum yerde ev ararken bu caddeye bakan ev istiyorum arka cephesine bakan bir ev değil dedim ve bulunan evi görmeye bile gitmedim. İnsanlar bana bu fiyata bu evi bulamazsın cephesini ne yapacaksın dediler nasipse çıkar olmazsa başka bir yerden bulurum dedim on gün geçti geçmedi iki bina aşağısında caddeye bakan cephede isteyebileceğim katta aynı fiyata daire buldum.
Evimin önünden çok sevdiğim x semtine otobüs olsun istiyorum bol bol gider gelirim dedim. Ta-taammmm evimin 5 metre ötesinde durak ve sadece x semtine otobüs var

Çok mu iyi niyetli temiz kalpli birisiniz acaba :) herkese nasip olmaz böyle güzel şeyler. Allah daim etsin

Bilmiyorum hiç denemedim böyle birşeyi niyetine girip ama annem geçen yıl kirada olduğumuz eve gelirken defne dalı koparmış bana '' defne eve bereket getirirmiş '' deyip evin kapısına sıkıştırdı köşeye. 1 ay kadar sonra hiç planda yokken ev aldık. Eşim dedi bak annen defne getirmişti bize nasip getirdi yine kapıya asalım diye hala durur bizim için iyi geldiğine inandık :)

Benim iki örneğim var bunları the secret kitabını okurken denemiştim
1. Amacım denemek olduğu için kısa vade de gerçekleşebilecek bir şey olarak ilk aklıma geleni denedim akşam eşim eve geldiğinde gül getircek dedim rengini falan kafamda hayal ettim istedim ve inandım buna gerçekten (eşimin öyle jestleri olmaz özel günlerde vs anca) akşam kapıyı açtım ve eşim gülle geldi korktum görünce
2.si olmadını istediğimiz bir satış vardı ne zamandır olmuyordu bu hafta olacak dedim kimseyede bahsetmedim ve oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…