- 10 Mart 2019
- 196
- 422
-
- Konu Sahibi Sunshine11111
Biraz hissetmekle alakalı. Eğer bir şeyi gerçekten çok istersen o isteğin mutlaka olur. Eğer olmuyorsa, yeteri kadar istemediğin içindir. Dileğinin gerçekleşeceğine inanmadığın için yeteri siddette istemiyorsun. Sana engel olan negatif bir inancın varHayır,tek bir şey için değildi.Hepsi de mi hayırsız diye sorar insan:))Bir de ben bu hayır işini de sorguluyorum çoğu zaman.Neyse konu sahibinin konusunu dağıtmayayım ben
Kimseye bu inançtan bahsetmemek gerekiyor öyleyseBenim iki örneğim var bunları the secret kitabını okurken denemiştim
1. Amacım denemek olduğu için kısa vade de gerçekleşebilecek bir şey olarak ilk aklıma geleni denedim akşam eşim eve geldiğinde gül getircek dedim rengini falan kafamda hayal ettim istedim ve inandım buna gerçekten (eşimin öyle jestleri olmaz özel günlerde vs anca) akşam kapıyı açtım ve eşim gülle geldi korktum görünce
2.si olmadını istediğimiz bir satış vardı ne zamandır olmuyordu bu hafta olacak dedim kimseyede bahsetmedim ve oldu.
Hem niyet etmek hem de içtenlikle istemek lazım. Ama onu isterken hissetmek lazım. Benim öyle oluyor. Hatta istediğimden daha daha iyisine sahip oluyorum çok şükür..Bir özel yapılışı var mı peki? Niyet ederek mi almak lazım
Bunu okuyacaktım, unutmuştum. Teşekkürler..Rezonans kanunu kitabını tavsiye ederim
Kitabı alın okuyun okurken etkikeniyor insan ve o ayrı bi inanç sağlıyor. Gerçekten olacağına inanmak,istemek,öyleymiş gibi yaşamak planlamalar yapmak ve olumlu mesaj göndermek bunlar önemli kısımlar kimseye bahsetmemek kısmı var mıydı emin değilim. Mesela hasta olmak istemiyorum değil gayet sağlıklıyım cok iyiyim demek gibi olumsuzluk içeren cümleler kurmadan isticeksinizKimseye bu inançtan bahsetmemek gerekiyor öyleyse
Aynı yazarın doğru istersen olur kitabını da yeni kesfettim, yorumları çok dikkatimi çekti. Onu da okuyacağım mutlakaBunu okuyacaktım, unutmuştum. Teşekkürler..
The secret vardı eskiden, olumlu düşün olumlu olsun gibi şeyler vardı. 40 kere ne söylersen olur gibi sanırım. Kursuna seminerine gitmeyin, para kaptırmayın da, yapın birşeyler
İnanılmaz etkileyici, hikayeler muhteşemdi HonkimKitabı alın okuyun okurken etkikeniyor insan ve o ayrı bi inanç sağlıyor. Gerçekten olacağına inanmak,istemek,öyleymiş gibi yaşamak planlamalar yapmak ve olumlu mesaj göndermek bunlar önemli kısımlar kimseye bahsetmemek kısmı var mıydı emin değilim. Mesela hasta olmak istemiyorum değil gayet sağlıklıyım cok iyiyim demek gibi olumsuzluk içeren cümleler kurmadan isticeksiniz
Evet kuşum okurken gaza geliyor insan bi ara tekrar okumaya başlıyımda birşeyler istiyimİnanılmaz etkileyici, hikayeler muhteşemdi Honkim
Zaten o gazla iki üç günde kitap bitiyor kuzuEvet kuşum okurken gaza geliyor insan bi ara tekrar okumaya başlıyımda birşeyler istiyim