Manifest, tezahür vb.

Hayır,tek bir şey için değildi.Hepsi de mi hayırsız diye sorar insan:))Bir de ben bu hayır işini de sorguluyorum çoğu zaman.Neyse konu sahibinin konusunu dağıtmayayım ben🥰
Biraz hissetmekle alakalı. Eğer bir şeyi gerçekten çok istersen o isteğin mutlaka olur. Eğer olmuyorsa, yeteri kadar istemediğin içindir. Dileğinin gerçekleşeceğine inanmadığın için yeteri siddette istemiyorsun. Sana engel olan negatif bir inancın var

Benim iki örneğim var bunları the secret kitabını okurken denemiştim
1. Amacım denemek olduğu için kısa vade de gerçekleşebilecek bir şey olarak ilk aklıma geleni denedim akşam eşim eve geldiğinde gül getircek dedim rengini falan kafamda hayal ettim istedim ve inandım buna gerçekten (eşimin öyle jestleri olmaz özel günlerde vs anca) akşam kapıyı açtım ve eşim gülle geldi korktum görünce 🤣
2.si olmadını istediğimiz bir satış vardı ne zamandır olmuyordu bu hafta olacak dedim kimseyede bahsetmedim ve oldu.
Kimseye bu inançtan bahsetmemek gerekiyor öyleyse

Kimseye bu inançtan bahsetmemek gerekiyor öyleyse
Kitabı alın okuyun okurken etkikeniyor insan ve o ayrı bi inanç sağlıyor. Gerçekten olacağına inanmak,istemek,öyleymiş gibi yaşamak planlamalar yapmak ve olumlu mesaj göndermek bunlar önemli kısımlar kimseye bahsetmemek kısmı var mıydı emin değilim. Mesela hasta olmak istemiyorum değil gayet sağlıklıyım cok iyiyim demek gibi olumsuzluk içeren cümleler kurmadan isticeksiniz 😇

Bunu okuyacaktım, unutmuştum. Teşekkürler..

The secret vardı eskiden, olumlu düşün olumlu olsun gibi şeyler vardı. 40 kere ne söylersen olur gibi sanırım. Kursuna seminerine gitmeyin, para kaptırmayın da, yapın birşeyler 😁
Aynı yazarın doğru istersen olur kitabını da yeni kesfettim, yorumları çok dikkatimi çekti. Onu da okuyacağım mutlaka🥳

Kitabı alın okuyun okurken etkikeniyor insan ve o ayrı bi inanç sağlıyor. Gerçekten olacağına inanmak,istemek,öyleymiş gibi yaşamak planlamalar yapmak ve olumlu mesaj göndermek bunlar önemli kısımlar kimseye bahsetmemek kısmı var mıydı emin değilim. Mesela hasta olmak istemiyorum değil gayet sağlıklıyım cok iyiyim demek gibi olumsuzluk içeren cümleler kurmadan isticeksiniz 😇
İnanılmaz etkileyici, hikayeler muhteşemdi Honkim🥰🍒

Tezahurde hissetmek çok önemlidir. Bu yüzden her gün inatla tekrar etmek gerekir. Ilk başta hissetmesende, hergün tekrar ettiğin şeyi bir süre sonra hissetmeye başlarsın.

Bir de insanlar en çok korktukları şeyleri tezahür ettirir. Korku çok güçlü bir duygu olduğu için, her gün hayal edildiğinde gerçekleşir

Bu yüzden tezahürün her zaman kolay gerçekleşmemesi bizim için iyidir. Çünkü öbür türlü bütün korkularımız başımıza gelirdi

üniversite de öğrenci evinde herkes istediği tipteki adamı söylemişti sesli olarak ben sarışın mavı gözlü yakışıklı falan demiştim oldu bu, ama hayırlısı demeyı unutmuşum 18 yaşındaydık o zaman 😁😁😁😁

Aklima sey geldi
Universite arkadasim sevgilisi olsun cok istiyordu. Sonra bir gun karsidan gormus sinifta en uzak gordugu insana bari bu olsun demis biri obez biri incecik cocuk kisa boylu fln
Bilin bakalim ne oldu:KK70:
Aradan 4 sene sonra basladilar 3 cocuklari var:KK70:

kesinlikle düşle inan yaşa
o dediğin çok geçerli şu objeyi yeni evim için alıyorum veya yeni işim için
yatmadan gözünün önüne istediğin şeylerin hayalini kur
şimdi ve geleceğin için çok şükret
ve daha ileri zamanda örneğin 60 yaşına git hayalinde ve her şey olmuş gibi düşün yaşa inan şükret

X