Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun başka bi siteden verdigim siparişlerim geldi.ama bedeni biraz büyük.ordakiyle kıyaslayıp almştm ama memnun kalmadım.bidahada cok begenp ölüp bitmeden bişi almıcam netten.deneyip almakta fayda var.eger beden konusunda güvenemiyosan netten alma bence
ben doğuda bir yerde çalışıyorum o yüzden netten alışveriş sık sık yapıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Şu an mango nun sitesinde %70 indirim var üstelik 65 lira üstü ücretsiz kargo ama alt kıyafetler için beden ne olur bilemedim.
siz mango nun kıyafetlerini mi aldınız?
hayır.ben başka bi siteden aldım ama pantolanlar konusunda güvenip alamadım.mango için bi fikrim yok ama farklılık göstermiyodur sanırım.
baktımda şimdi güzel indirimler var gerçekten kargo ücretsz olamsıda iyimş.konuyu bnde takip edicem.birileri gelirde fikir verir umarım.
şimdi baktım yan tarafta ölçüler var ama bilemiyor ki insanÜst giyim yine bir şekilde oluyor da lat giyim sakıncalı . Çok teşekkür ederim cevabınız için. İndirimler gayet uygun bence :))
jean pantolon mu?
ben yurt disinda yasiyorum ama Mango nun kiyafetleri ayni ve bedenlerde ayni onu biliyorum, mangodan çok aldigim için yardimci olabilirim diye dusunuyorum
Kotondan bir kere short almistim 34 beden Mangodan ise 36 superslim jean aliyorum, alacagin pantolon'un içeregi çok onemli pamuk orani yuksek elastan orani dusuk olunca pantolon esnemiyor ama tersi olunca da vucuduna gore sekil aliyor ama gitidikce sekli de bozulmuyor... Genel olarak heryerden 36 giyorum Mango'nun da oyle ama içeregi çok onemli...
etek kumas pantolon falan 36 tam olur, koton'un 34 i mango ve zara'nin 36 sina denk geliyor...
çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz :) Ben de her ihtimale karşı 36 beden alayım. Peki kaban hiç almış mıydınız ?
çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz :) Ben de her ihtimale karşı 36 beden alayım. Peki kaban hiç almış mıydınız ?
ne demek, ben bilirim o duyguyu olmayinca yasadigin hayal kirikligini... umarim hepsi de çok guzel olur... Bebisim dogdugundan beri hiç rahat alisveris yapamiyorum ben de bu aralar hep netten aliyorum en azindan hepsine tek tek tek bakabiliyorum...
Mango'nun pantolaon bedenleri çok değişiyor..
34 benden keten pantolon giyiyorum,kotta ise 36 filan oluyor,tutmuyor bedenler bazen