Çok merak ettim, nasıl bir çocukluğunuz vardı acaba , bu yönelimin bir sebebi var mutlakaEvet. Flört ettiğim kadınlar da oldu yönelim olarak biseksüelim zaten bunu yeni öğrenmiyorum çocukluktan gelen bir şeydi ama kimlik olarak sormuştum daha çok kafamı kurcaladı biraz bu şekilde hissetmek
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçimde sanki bir erkek var
- Konu Sahibi zeydill
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İkisi de çok güzel:) ben maskülen ve erkeksi yönümü de seviyorum zaten her ikisini de birlikte taşıdığımı hissediyorum içimde. Kastettiğim şey cinsiyet organından memnuniyetsiz olmak değil. Daha erkeksi ve o şekilde mutlu hissetmek sadeceYazık olmuş .Kadın olmak daha güzel kadın olmak daha zeki .Kadın gibi kadın olmak bambaşka birşey .Hele şimdiki hanimevlatlarinin yanında.Birde kadınlar daha zeki ve çalışkan mış bu ispatlandı.Umarim geçicidir
Sebebi olduğunu sanmıyorum ama anlatayım. Büyük şehirde doğdum ailem de seküler bir aile yani baskı vs asla görmedim. Yönelimimi de 9 yaşında farkettim cinsel hisler oluşunca. Herhangi bir video, tvde program vs görmedim. Eşcinsel arkadaşım da yoktu. Kendiliğinden oluştu. Cinsel hislerim isteklerim oluşunca bu kadınlara da yöneldi erkeklere de. Sonradan bunun isminin "biseksüel" olduğunu öğrendim. Yani ismini de bilmiyordum. Hormon tahlillerim de normal çıktı kist için verdiğim zaman.Çok merak ettim, nasıl bir çocukluğunuz vardı acaba , bu yönelimin bir sebebi var mutlaka
Seni görünce sorim dedim , kötü mü ettimYazmıştım konu sonunda onu da bununla ilgisi ne
Sen o zaman ne yapmamı söylemiştin hatırlamıyorum ama yorumladakilerin dediği gibi olmaz diyip bitirdimSeni görünce sorim dedim , kötü mü ettim
Anladım, umarım kendiniz için en iyi olan tercihleri yaparsınız, ben nedense psikolojik olduğunu düşünüyorum bu tarz yönelimlerin o yüzden sordum ...Sebebi olduğunu sanmıyorum ama anlatayım. Büyük şehirde doğdum ailem de seküler bir aile yani baskı vs asla görmedim. Yönelimimi de 9 yaşında farkettim cinsel hisler oluşunca. Herhangi bir video, tvde program vs görmedim. Eşcinsel arkadaşım da yoktu. Kendiliğinden oluştu. Cinsel hislerim isteklerim oluşunca bu kadınlara da yöneldi erkeklere de. Sonradan bunun isminin "biseksüel" olduğunu öğrendim. Yani ismini de bilmiyordum. Hormon tahlillerim de normal çıktı kist için verdiğim zaman.
Anladım. Erkeklere de yönelimim olduğu için zaten genelde erkekler ile konuşurum. Kadınlara ilgim olsa da içimde yaşıyorum genelde belli etmem dışarıya karşı ya da sürekli bir şey yaşamam ya da arayış içinde olmam yani öyle birisi değilim.Anladım, umarım kendiniz için en iyi olan tercihleri yaparsınız, ben nedense psikolojik olduğunu düşünüyorum bu tarz yönelimlerin o yüzden sordum ...
Bildim bileli saçımı erkek gibi kısa yaparım bana çok yakıştığını düşünüyorum. Ağır olmak vs bunlar erkeklere has özellik olduğunu düşünmüyorum. Bütün arkadaşlarım erkekti neredeyse. Ama mis gibi kadınım. Kendimi hiç erkek gibi hissetmedim.
Arabayla oynamak saçı kısa kesmek erkek muhabbeti dinlemek kendini erkek hissetmek için sebep mi? Çok mantıksız. Bence siz rahatsız oluyorsunuz bu erkeksi duruşunuzdan.
Arabayla oynamak saçı kısa kesmek erkek muhabbeti dinlemek kendini erkek hissetmek için sebep mi? Çok mantıksız. Bence siz rahatsız oluyorsunuz bu erkeksi duruşunuzdan.
Benim bir kız arkadaşımın 2 tane abisi vardı kız kardeşi de yoktu, aile evinde erkekler gibi büyümüştü , lisede okurken bana karşı cinsel ve duygusal ilgisi olduğunu hissetmiştim, bana hep derdi ki erkek gibi büyüdüm bu yüzden kadın gibi davranamıyorum, bence çocuklarımızı kendi cinsiyetine yönelik çok dikkatli bir şekilde büyütmeliyiz , mesela erkek bebeğin barbie ile oynaması, pembe giymesi , takı takması bunlara izin verilmemeli kişiliği oluşana kadar , kız çocuğunun da erkekleşmesine izin vermemeliyiz aynı şekilde ve de kendi cinsiyetinin gerektirdiği şekilde büyütmeliyiz , bir anne olarak bu konu ilgimi çekti açıkçası..Abi ile büyüyünce tüm bu dedikleriniz pek normal. Ki bende abi ile büyüdüm. Hem onun baskısı hem ona özenme, güçlü olma çabası.
Gayet normal. Kıyafet değişimi ile ruj,rimel ile aynada gördüğünüz görüntü değişince raylar yerine oturuyor.
Erkek fatmalık eskilerden gelen durum, bi kimse iyi cilve yapmıyor diye erkek olacak değil.
Arkadaşım da içinde yaşıyordu ama bana karşı cinsel ve duygusal yöneliminin farkındaydım, onun yanındayken erkek arkadaşım varmış gibi hissederdim resmen , ben bunu farkedince ona baya destek olmuştum, çanta takması, makyaj yapması, süslenmesi için teşvik etmiştim, yıllar sonra evlendi ve 2 çocuğu oldu, hala görüşüyoruz kendisi ile , o eski duygularından eser yok şimdiAnladım. Erkeklere de yönelimim olduğu için zaten genelde erkekler ile konuşurum. Kadınlara ilgim olsa da içimde yaşıyorum genelde belli etmem dışarıya karşı ya da sürekli bir şey yaşamam ya da arayış içinde olmam yani öyle birisi değilim.
Rahatsız olmak denmez ama karmaşık hissettiriyor diyorum kendime neden bazen aşırı maskülen hissediyorum bazen ise neden feminen hissediyorum diye. Normal birşey belki de ama çevremde böyle olan pek kız arkadaşımı görmedim. Bu arada erkeksi tavrım yok, içimde maskülen his var. Beni dışarıda görseniz kibar bir insanım görünüş olarak feminenimdir, makyaj yaparım vs. Ama bazı zamanlar oluyor çok maskülen hissederim belimdeki saçlarımı kestirip kısacık yaparım tamamen maskülen tarz edinirim öyle hissederim değişirim falan. Bir de kafa yapısı olarak erkek gibiyim mesela sevgili konuları falan bunlara hiç ilgim yok. Tanışmak isteyen erkekler olur mesela hepsine değil ama çoğunluğu genelde rahatsız eder istemem tanışmayı çoğunlukla. Bir de erkek arkadaşlarım olsun kız arkadaşlarım olsun sen neden bu çocuğu istemiyorsun hem yakışıklı hem sporcu neden reddediyorsun, niye sevgili yapmıyorsun diye darlayınca iyice sinir oluyorum bazen. Sanırım onların da etkisi var bilmiyorumBildim bileli saçımı erkek gibi kısa yaparım bana çok yakıştığını düşünüyorum. Ağır olmak vs bunlar erkeklere has özellik olduğunu düşünmüyorum. Bütün arkadaşlarım erkekti neredeyse. Ama mis gibi kadınım. Kendimi hiç erkek gibi hissetmedim.
kızım sen metroda tanımadığın adamın peşinden koşacaktın nerdeyse absbsjssk ilgi çekmek için konu açmışsın gibi geldi banaRahatsız olmak denmez ama karmaşık hissettiriyor diyorum kendime neden bazen aşırı maskülen hissediyorum bazen ise neden feminen hissediyorum diye. Normal birşey belki de ama çevremde böyle olan pek kız arkadaşımı görmedim. Bu arada erkeksi tavrım yok, içimde maskülen his var. Beni dışarıda görseniz kibar bir insanım görünüş olarak feminenimdir, makyaj yaparım vs. Ama bazı zamanlar oluyor çok maskülen hissederim belimdeki saçlarımı kestirip kısacık yaparım tamamen maskülen tarz edinirim öyle hissederim değişirim falan. Bir de kafa yapısı olarak erkek gibiyim mesela sevgili konuları falan bunlara hiç ilgim yok. Tanışmak isteyen erkekler olur mesela hepsine değil ama çoğunluğu genelde rahatsız eder istemem tanışmayı çoğunlukla. Bir de erkek arkadaşlarım olsun kız arkadaşlarım olsun sen neden bu çocuğu istemiyorsun hem yakışıklı hem sporcu neden reddediyorsun, niye sevgili yapmıyorsun diye darlayınca iyice sinir oluyorum bazen. Sanırım onların da etkisi var bilmiyorum
Bizim ailede öyle erkek çocuk isteme gibi bir durum yoktu ya da kadın olduğum için ayrı davranılması vs. Bu arada yanlış anlaşıldım sanırım şu an komple erkek kıyafetleri giyen kaba davranan bir tip değilim:) eskiden giyim tarzı olarak maskülendim ama göğüslerimi falan da kapatacak korse vs takardım alttan. Şimdi tam tersi giyime kokuya çok önem veren, makyaj da yapan, bedenine iyi bakan biriyim maskülen halimleyken de makyajlı çıkardım bir yere ama kastettiğim şey içerden karakterden gelen bir his. Ve dediğiniz kafam pek kızlarla uyuşmuyor işte sevgili muhabbetleri vs. Ve duygusal birisi hiç değilim. Meslek seçimimde de kişiliğimi hislerimi göz önünde tutarak seçtim bu tam bana göre diye. Daha tanışmadığım insanlar bile çok sert bir mizacın var dışarıdan diyorlar sanırım yansıtıyorum da. Genelde etrafta pek böyle bir kız görmediğim için garipsedim belki de ke
İlginç...bence altta yatan başka sebepler olabilir üstüne gidin derim kendinizi bu şekilde asla kabul etmemelisiniz. İnanın kadın olmak çok büyük ve güzel bir nimet bunun tadını çıkarmak ilgi görmek,sevilmek ne kadar güzelmiş.. Dişiliğimin farkında olduğumdan beri ruhsal olarak o kadar iyi hissediyorum ki meğer kendime yük edinmişim zamanında o halimi. Buna bir imtihan olarak da yaklaşabilirsiniz Allah sizi bu fıtratta boşuna yaratmadı böyle düşünün ve dişiliğinizi artırmaya yönelik çaba sarf edin derim.. Ben mesela bu farkındalığı yakaladığımdan beri o kadar titizleniyorum ki anlatamam korkuyorum hatta o tavırları birşey olur da yine sergilersem diye.. Videolar izleyin bol bol dişil enerjinizi artırmaya yönelikBizim ailede öyle erkek çocuk isteme gibi bir durum yoktu ya da kadın olduğum için ayrı davranılması vs. Bu arada yanlış anlaşıldım sanırım şu an komple erkek kıyafetleri giyen kaba davranan bir tip değilim:) eskiden giyim tarzı olarak maskülendim ama göğüslerimi falan da kapatacak korse vs takardım alttan. Şimdi tam tersi giyime kokuya çok önem veren, makyaj da yapan, bedenine iyi bakan biriyim maskülen halimleyken de makyajlı çıkardım bir yere ama kastettiğim şey içerden karakterden gelen bir his. Ve dediğiniz kafam pek kızlarla uyuşmuyor işte sevgili muhabbetleri vs. Ve duygusal birisi hiç değilim. Meslek seçimimde de kişiliğimi hislerimi göz önünde tutarak seçtim bu tam bana göre diye. Daha tanışmadığım insanlar bile çok sert bir mizacın var dışarıdan diyorlar sanırım yansıtıyorum da. Genelde etrafta pek böyle bir kız görmediğim için garipsedim belki de kendimi
Nasıl senin gibi olabilirim?Her insan farklı. Hisler farklı, duygular, düşünceler. Hormon miktarlarımız bile farklı. Ben de mesela tam tersi aşırı feminen biriyim. Giyim kuşam olarak değil de hareketler düşünceler gibi. Hatta tanıştığım herkes sen çok kız gibisin derdi. Bence bu da çok fazla. Seni rahatsız etmiyorsa bu kadar düşünme. Canın nasıl istiyorsa öyle yaşa.
Bu tarz şeyler içten gelen şeyler ya da karakter yapısı bilmiyorum kiNasıl senin gibi olabilirim?