kızlar bişey sorcam; ben ikizlere bıldırcın yumurtası veriyorum kahvaltıda birer tane. ama sarısını tavuk yumurtasıyla kıyaslayınca protein değeri daha fazla belki ama çok küçük görünüyo gözüme. düzeltilmiş 5 teyiz. siz ne kadar veriyorsunuz yumurtayı
Merhaba;
Bizim drumuz bıldırcın yumurtası ve keçi sütünü kesinlikle 1 yaş sonrası için öneriyor ama burda okuduğum kadarıyla birçok arkadaş veriyor bebeklerine biraz şaşırdım açıkçası...:uhm:
yagmurlu her markette var ama ozellıkle ev tarhanası yazanı al derım ama yapan guvenılır bırı varsa ondan al daha ıyı ve temız ben sanırım daha onc sok marketmı emın degılım ama bı bez torbada satılıyo cok guzeldı o ..........koyden gelırs daha ıyı arkadasımgecen sene yapmıstıu onu kullanıyorum acısız olması gerejk dr bana cok sık verme haftada ıkı ver sadece dedı ..........belkı ıcınde azda olsa baharat var dıyedır.........evet artık tavuk koymkata gerek ama sanırım kokulara karsı hassasa benımkıler kıymada bıle zorlanıryorum opt oğlunu
yagmurlu sagol canım ......evet artık emeklıyoryuz cok sukur norologumuızda begenıyoo bızı.......maydonoz bende koyuyorum dr c vıtamını cok yuksek dedı zaten maydozoz faydalı yanı ama kokuyu alıyomu bı dahakı sefer dıkkat edım ........cagrı matrketlerde buyuk marketlerde var tarhana sor bence .....arpa sdehrıte koyuyosun ya blendırdan gecıyomusun benımkıler putırluye hala alışmadı ya senın opğlusun neler yapıyo........
hepınıze guzel sıkıntısız bı bayrammmmmmmmmmm
hıranm yagmurlu bu bızım ılk bayramımız ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Arkadaşlar tekrar merhaba... Meleğimin bugün kontrolü vardı. 5 aylık oldu, düzeltilmiş 3 ay 3 haftalık. 6500 gram, 62 cm. yaşıtlarını yakalamış dedi doktoru. Artık ek gıdalara başlıyoruz. Bugün havuç suyu verdim. 10 cc kadar kaşıkla içti. akşam yoğurt mayalayacam ama nasıl yapacam bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. Doktora keçi sütümü inek sütümü diye sordum. Ben kızıma inek sütü kullandım, kimseye de keçi sütü kullan demedim dedi. inek sütü olabilir, iki günlük şişe sütlerini kullan dedi. karton kutulardaki sütle olmaz dedi. Ayyy çok heyecanlıyım:))) iştahı iyiydi bugüne kadar, sevecek mi acaba diğer besinleri... Sizler tecrübelisiniz bana da yardımcı olursanız sevinirim...
canım ne unu ya sehrıye pirıç zaten var ama yogurt corbası yapınca tabı un ve yum koyup aynıı bıze yaptıgım gıbı yapıyorrum sebze ve dıger corbalara gerek yok dr zaten ya pirıç ya ırmık dıuyo bulgur gaz yapar ama onada baslıcam artık........ zaten aksam muhallebıde pırınç unu var bazen ben pırıç ununa az mısır unu ırmık bugday unu da eklıyorum cok daha faydalı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?