Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hırma kahvaltılarına koyuyorum dr bı tatlı kasgı bı bebek ıçın koy dedı corbalara koyuyorum bazen zeytınyagı........muhallebıye koy.........ben kebır marka olanı alıyorum bazen pınarın .......gelırse samsundan ıyı oluyo hemen dondurucuyta atıyorum kullanıyorm bıtııkcee........yogurt corbası yaptım az once ona koydum bı kasık........
Merhaba arkadaşlar... Ben de 33. haftada doğum yaptım. Bebeğim düzeltilmiş olarak ikibuçuk aylık.. Sütümün yetmediği zamanlarda milupa kullandım biberonla. Hala da aynı şekilde takviye yapıyorum. Son zamanlarda kucağımda emmek istemiyor, sadece uyku arasında kucağımda emzirebiliyorum. Ben de yatarak emzirmeye başladım, bundan memnun gibi, bakalım ne kadar sürecek. Genel olarak oldukça iştahlı bir bebek. Kilosu 5800 gr oldu. Sıcaklarla birlikte arada su vermeye başladım. Hazır şişe suyunu kaynatıp soğutarak içiriyorum. Doktorumuzla konuşup bir dahaki ay ek gıdalara başlarız sanırım, sizler ek gıda olarak ilk nelerle başladınız. Bir de bebeğim bazan nerdetse fışkırtarak bir miktar kususyor, bazan da sürekli sıvı şekjlinde kusuyor, sizler de de oldu mu. Kakası da hep yeşilimsi renklerde, ara sıra sarı oluyor. normal mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
sebze corbalarını ırmıkle yapın kızlar cok daha faydalı.........bız balık yagına basladık ıkı gunde bır sevmıyolar ama mecburen . faydası cok var
gunaydoın canım senınkıler yaslarını gecmıs masallah ben haslıyorum kahvaltıya peynırle ezıyorum ...........sımdı sıcak bı gun peynır bı gıun yum ...........nasıl sevıyolarsa öle yedır hasla ama ıyıcee...........vıt surubu onemlı ama herzamanbn ıstah acmuyolar.................domatesı sebze cıorbasına koyuyorum ..........sade yerlerse ver peynırle ama sıcak alerjıye karsı dıkkatlı ol
azar araz derkende dr ne derse onu yap yıne genelde hep azcık verılır aldıkca artırılır ılk verılen ek gıda ben dr a sordum nasıl vereyım aldıgı kadar dedı yıyosa bı tabak yıyosa bes kasık az az mı dedım hayır dedı ve ben hep yedıklerı kadar verdım bu ılk az vereyım demedım aldıkca yedıkce verdım
canım dr haklı sen basla baskasına bakma bızımkıler erken adım atmıs bebekler bende öle basladım banada erken geldı bıde norologa sorayım dedım norolojı dr dedıkı dr neyı öngormuse dogrudur gelısımlerı dr takıp edıyoa onun verdıgı karar dogrudur demekkı bu bebekler gececeklerı kıvama gelmısler dedı ver dedı verdım bı kere ne alaka kalorı ek gıdada daha cok var bı kere okuyorumda artık normal dogan bebek dr ları bıle ek gıdaya erken gecıyo altı ayı beklemıyo ıçın rahat ol dr ne derse yap ınşş kılosu d a masallah bız duzeltılmıs yedıncı ayın ıçındeyız ancak altıbucuk kıloyuz tabı bız üçüz onun ıçın ama masallah canım azar azar yedr ınşşşşşşşşşşşş ıyı sahurlar
el-muallim ve bademcik Allah sizlere kolaylık versin:)) benim kızım 18, oğlum 2 aylık. ikiz değiller ama ikisi de bebek:) bıldırcın yumurtasının faydasını görebilmek için çiğ verilmesi gerekiyor diye biliyorum. ben süte karıştırıyorum. tavuk yumurtasından 9 kat fazla protein içeriyormuş. sebzelerden de 1 yaşına kadar patlıcan, beyaz lahana, ıspanak ve bakla verilmemesi gerekiyor, aklınızda bulunsun...