Malesef Boşanamıyorum :(

Tabiki de mümkün değil.
Konu sahibi birşeyleri eksik ya da yanlış anlatıyor bariz orta da bu durum.
O kadar dayak şu bu oluyor 2 günlüğüne gene tatile gidiyor.
Saçmalığın daniskası ya.
Kadın da da bi pskopatlık var. Hiç suçum yokken bu kadar dayak yiyip hor görülcem bir de balayına gidicem ha?
Kopartır eline veririm vallaha tövbe yaaa :26:

hakimler kadınlardan yada olmuyormuş malesef polis raporum yok hastanede rapor tuttan jandarmaydı o karşı tarafın tanıdığı çıktı kendisi söylemişti büüyük ihtimal oyüzden olduğunu düşünüyorum tamamen ifadem değişmemiş ama önemli cümleler çıkarılmış falan oda benim işime yaramadı mahkemede ama yine fotoğraf olsun biçok kanıt sundum aslında ama

hepsini yaptığım halde boşamadı hakim arkadaşım temyiz ve sonrasında tekrar mahkemeye başvurmaktan başka çarem yok

öyle büyük bi ders olduki ,,, Allah razı olsun ailemden inşallah arkadaşım inşşallah benimde bedduam o dinsizin hakkından imansız gelirmiş derler ya çok sağol

sevdiğimi aşık olduğumu oonunda bana aşık olduğunu sandım sabrettim anladıktan sonra da başka şeylerden sustum, yaşım şuan 25

nasıl insanlar var hayatta ya.rabbım kotu ınsanlarla karsılastırmasn kımseyı.zor bır ımtıhandan gecıyosun.allah sabır versın.turkıyedekı adalet sıstemınede dıyecek hıcbır sey yok.pess

açıkcası hiç hakimle konuşmak aklıma gelmedi keşke başta paylaşsaydım bunları bi çıkış yolu bulabilirdim akıl akıldan üstündür derler.. hakimlerde avukatlarda işine göre hareket ediyor sanırım

keşke uyduruyor olsaydım bunları yaşamasaydım başka hiçbişey demiyorum

Konu sahibinin son yazdıkları tutarsızlığı pekiştirdi benim gözümde.
Bir erkeğin Türk adalet, güvenlik, sağlık sistemlerinde ki bütün bilgileri kendi lehine çevirebilmesi için devletin en üst kademesinde görev alması veya multimilyoner bir kodaman olması gerekir.
Yani hikayede çok fazla kopukluk mevcut. Takip etmeyi bırakıyorum. Allah kolaylık versin konu sahibine.

sizin dediğiniz her doktor herşeyi önemsemiyor biz küçük yerde oturuyoruz be hasta çok fazla olduğu için biraz önce bakıp yollama derdindeler inanıp inanmamak size kalmış o ayrı her hastaneye gidişim için tabiki yazılar yazıldı ama benim ağzımdan yazılan bitek intihar olayıydı oda jandarma ve eşimle değişmiş nasıl olduğunu hala anlamıyorum diğer hastanelik olaylar eşime soruldu nasıl oldu diye o ne dediyse o yazıldı malesef

allah kimseye yaşatmasın ama
şiddet gördüğünüzde hemen darp raporu alsaydınız
kocamdır döverde severde demeseydiniz boşanmak çok kolaydı

Herhangi bir iz kalmadigi icin alamadim kafamda bir cizik vardi sadece ertesi sabaha sislik de inmisti..

Tam okuyamadım ama en az bı 10 defa dayak yemıssınız evlilik öncesi ve sonrası...Kaçıp gidecektiniz aşk maşk hikeye.Bu kadar acılar çekmenize bir sebepte kendinizsiniz.
İnşallah bir an evvel bu canilerle yasal bağını koparırsınız.

evlilik öncesi sadece kaçırdığı gün dayak yedim, herşeyin sebebi tabiki benim bukadar katlanmamam lazımdı nasıl katlandım hala anlayamıyorum inanamıyorum kendime yazarken sanki tekrar yaşıyormuş gibi oldum inşallah kurtulurum tek isteğim bu

Oncelikle şunu gonul rahatligiyla belirtebilirim ki aile mahkemelerinin% 99 u bayandan yanadir. Erkekten yana olduklari istisnadir ki bu da kusurun % 70 den fazlasinin bayanda oldugu hallerdedir. Siz dosyaya taniklarinizi bildirdiniz mi ve taniklariniz dinlendi mi acaba?

Off bu nasıl bir hikaye içim parçalandı Allah size sabır versin en kısa sürede inşallah boşanır kurtulursun bu adamdan ve ailesinden

Tüylerim diken diken oldu resmen okurken, tamam korktun cesaret edemedin de boşver bunların cesareti senin gibi iyi niyetlilerde geçer sen davandan vazgeçme Allahım sen kötü insanlarla karşılaştırma resmen işkence bunlar türkiye adaletinden tiksiniyorum resmen ya, her gün ne haberler okuyoruz böyleleri yüzünden.

Son düzenleme:

okypete
polisler biraz sağduyusuz oluyorlar gönderiyorlar çok üstünde durmazlar
bir de mesela darptan süphelendiğim hatta bariz darp edilmiş hastalara çok ısrar ediyorum ben mesela ama darp olduğunu bile söylemiyorlar
çok bariz bişi olmadıktan sonra ne yapsınlar
mesela kolu kırıldı düştüm demiş kadın
darp edilen kişi istemeyince bişi olmuo maalesef

Son düzenleme:
Nasil bi avukatiniz var anlamadim... Biron hastanede yatmissiniz, can güvenligim yok diye öyle söylemek zorunda kaldim diyebilirsiniz, sonra sahitler, hepsini gectim hala sizi tehdit ediyormus para istiyormus, bunlari nasil yapiyor? Mesajlasa silmeyin kanit olsun, telefondaysa onun her aradiginda kayit yapi, karsilikli sözlüysede yaninizda hep bi kayit cihazi bulundurun, ayni sekilde babaniz ve abinizde, böylece elinizde inandirici hercek kanit olur ve biran önce kurtulursunuz insallah... Saha önce tedavi oldugunuz doktorlarladq konusma imkaniniz varsa iltibata gecin, kayitlara sizin dedikleriniz gecmistir ama eminim onlar durumu anlamistir belki ordanda bisey cikartabilirsiniz... Allah yardimciniz olsun...

Valla işin özü!!!
Bir cahillik yapıp kaçtığında başlamış bu adam seni dövmeye ne diye geri dönmedin de nikahlandın pes
senin etin pişmiş dayaktan alışmışsın yani yarın bi gün yine barışırsın bu adamla elin mahkum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…