Malesef Boşanamıyorum :(

Cnm Allah yar ve yardimcin olsun konunun hepsini okumadim vallahi icim sisti senin yerine koydum kendimi bir anda bu kadar siddette nasil dayandin ?
Allah elbet ailesinin ve esinin cezasini verecektir Allah'in adaletinden kacamazlar hic merak etme. Yarin benimde durusmam var kafam allak bullak su an birde bosanamadim diyince soktayim su an normalede hakim boylesi bir evliligi surdurmez ! hakimler kadinlardan yana olur derler ama seninki hicte oyle olmamis ! polis raporun filan yokmuydu iskenceleri ispat edebilmen icin ?

Arkadasim yasadiklarina cok uzuldum ama suda bir gercek esin.kadar sende hatalisin... yahu kardesim onca dayagi yedin git karakola,onuda mi yapamadin,hastanede polisi var guvenligi var anlat herseyi,ya cep telefinun vardir heralde seni doverken ki zaten 7/24 dövüyor adam,ses kaydi al,kameraya cek gizli biyere koy yani birsuru neden var arkadasim sen demekki ya haddinden fazla pasifsin,ya da farkli seyler var onca seye nasil bosamaz hakim ya

inanılır gibi değil. bunları hakime anlatmadınızmı. bunları bilerek nasıl boşamadı sizi. yuh artık.
bu hakim görüp hastahaneye yattığınız raporları alın bencew. ve tekrar mahkemeye başvurun. ölümle tehdit edildiğiniz içiinde savcılığa şikateyette bulunun. adam ve ailesi resmen manyakmış. dövmedik zamanları kalmamış sizi. polise şikatyet edin.

Yaşadıklarına cok üzüldüm

Bu sana inşallah cok buyuk bir ders olmuştur.. Aile birşeye yok olmaz diyorsa, boşuna demiyordur..
Allah'tan ailen sahip çıkmış sana, yoksa onların elinde birgün kalırdin.

inşallah onlara öyle bi gelin gelirde, sana yaptıklarının bin katını çekerler.. Rabbim sana ve Ailene sabır versin...
Resmen belalı insanlarmis, umarım biran önce hayatınızdan tamamiyle çıkarlar.

Son düzenleme:
Kac kez hastanelik olmussun dayaktan onlarin raporlari vardir hic biri mi ise yaramadi yani? Yani okurken sinirden deli oldum burda siz okadar dayagi yiyip o adami uykusunda nasil bogmadiniz hayret ettim dogrusu! Bu hakimlerde evlilik kutsaldir diye isin cacigini cikartiyor bazen.kadinin olmesi mi lazim illa yaa?!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdi anlamadigim anneniz sizi daha once dayak yemisken gormus ve rapor alalim demis ikna etmissiniz almamissiniz sonra evden hem esinizden hem kp dayak yemissiniz babaniz gelmis ama yine rapor almamissiniz avukatiniz var ama size bu konuda yol gostermemis hukuken elinizde bir delil yok birde evi terk etmis olan yani kusurlu kabul edilen sizken nasil olurda tehdit edildiginiz icin sikayetci olmazsiniz kanitiniz olmadigi surece nasil bosanacaksiniz ki ? Hakim nerden bilecek dogru soylediginizi kusura bakmayın ama Allah affetsin ama ben sizin burada bizi kandirdiginizi konunun fake olduğunu dusundum. Yani nasil bir avukat sizi bu konuda bilgilendirmez onu gectim siz ve aileniz bu konuda nasil darp raporu almazsiniz ya da savciliga sikayetci olmazsiniz?

seni zorla kacırıyo birde dövüyor... buna ragmen hala neden istedinizki bu adamı...
neden onun peşinden sürüklendiniz ki...
canı sıkılan sizi dövmüş resmen... yaşınız kac bu arada ?

darp raporu falan hiç almadınızmı?

bu yasananlara olmasada sızde tutun sahıtler yalancı sahıt denmez buna ama yanı
ve avukatınızı kadın olarak secın
nasıl bu kadar seye ragmen haklı cıkabılır anlayamıyorum

Bana pek inandirici gelmedi. Yani okurken üzülmedim nedense. Sadece bu kadarini yasamak icin gerizekalinin en onde bayrak sallayani olmak lazim diye dusundum.
Ayrica avukatiniz da varsa, hicbir hakim bu yasananlara kayitsiz kalamaxy. Eksik seyler var ya da anlatmadiginiz.
Sizi ve ailenizi tehdit edip, mulk basiyorsa yaklasmama karari aldirilir.

Bazı hakimler tam bir ş...sizzzz yemin ederimm

Nasıl görmüyor senin çağresizliğini nasıllll aklım almıyor...

Bak canım sen ne yap biliyor musun, git adliyeye ve hakimle özel oalrak görüş..

Ben öyle yapmıştım ve çok işe yaradıı..

Bizim davamız çekişmeli davaydı ve tek celsede bittiii anlaşmalı boşanma gibi oldu..

Tamam eski eşimde boşanmayı kabul etti ama sen en azından hakime özel olarak o insanın nasıl biri olduğunu anlatırsan eğer,

O eski eşin duruşmada boşanmak istemiyorum dese bile, o hakim sizi boşayabilir red edebilir anladın mı...

Allah yardımcın olsun, bildiğin psikopat aileye denk gelmişsin..

Ailen seni onca zorluklarla büyütüyor ediyor o yaşa getiriyor, sen elin herifi döve döve kaçırıyor seni nikahına alıyor ve sonrasında da devam ediyor..

Şu mübarek ayda Allah ıslah etsin o adamı ve ailesini..

İnsanlar bazen ; insanlıktan, mahkemeden, kanundan anlamaz
Bu adamlara dağ kanunları geçer, abinin, babanın cümle akrabanın ellerinden öper
İki gün alıp kaybedecekler ortadan bak nasıl kuzuya dönüyor şerefsiz
Bazıları bu dilden anlıyor, tecrube ile sabittir

hakim evlilik birliğinin devamına karar vermiş! şaka gibi.

hangi evlilik acaba,bu adalet sistemi nasıl işliyor bi anlasam alim olucam.

eşin olacak insan ne adamlıktan ne de insanlıktan nasibini almamış ailesi de aynı şekilde.er ya da geç boşanacaksın elbette sıkma canını.ve sakın ama sakın o adama dönme.

bende bu darp raporu neden alınmadı onu anlamıyorum. bu dayaklar nerdeyse her gün olmuş. ve öyle böyle değil. kolu kırılmış,alçıya alınmış. vs.
ama polise gidilmemiş.
sanki konu sahibinin canına kastı var gibi.

Son düzenleme:

Kadincagizi iyice sindirmis korkudan her seye boyun egen kadinlar var.
Sonlari malum gazetelerde goruyoruz.

Okurken hem sinirin hem üzüntünün maksimum boyutunu yaşadım. Ailene helal olsun sahip çıkmışlar. Gerçi doğru olan da bu ama bazı aileler aksini yapmakta ısrarcı. Boşanma işleri nasıl yürüyor en küçük fikrim yok ama sakın bu iğrenç, insanlıktan nasibini almamış şahsiyetlerin sözlerine kanma. Istedikleri kadar tehdit etsinler.

Son düzenleme:
o kolun kırıldığında polise gidip darp raporu alsaydın bugün çoktan boşanmış olurdun..yazık çok yazıkk

sen nasıl insanlara denk gelmişsin, Allah düşmanımın başına bile vermesin. İnşallah Rabbim yardım etsinde tez zamanda kurtulursun :18:

İnanamıyorum nasıl insanlar var Allah kahretsin böylelerini
sonuna kadar diren arkadaşım böyle adama kadınlık mı yapılır?
ailesi ayrı kendi ayrı zebanilerin arasına düşmüşsün resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…