- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.027
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Nişanlım geçen gün hemen evlense mıydık +1 ırgadımız olur dedi.Sağ olsunlar bize iş bırakmazlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlım geçen gün hemen evlense mıydık +1 ırgadımız olur dedi.Sağ olsunlar bize iş bırakmazlar![]()
Havasını solumuştum.Peki sen bunları nereden biliyorsun
Bizimkiler 22 yıldır söylüyor. Hatta 3 bebem var. 4 oluyorNişanlım geçen gün hemen evlense mıydık +1 ırgadımız olur dedi.![]()
Oha patosu bile biliyorsun helal.Havasını solumuştum.
Bir de patosa ve oduna gitmek, ekim yapmak dışında napıyorlar pek şahit olmadım![]()
Ben bilmiyorumOha patosu bile biliyorsun helal.Onu yapmayan erkolar da var. Patos kolay iş değil.
NeeeeğyyyBen bilmiyorum![]()
Ben çakma MalatyalıyımNeeeeğyyy
Yakıştıramadım sultan suyuluBen çakma Malatyalıyım![]()
Aaaa nerdeTamda şuan Malatya da olmam peki![]()
Oha patosu bile biliyorsun helal.Onu yapmayan erkolar da var. Patos kolay iş değil.
Ben merkezliyim yaYakıştıramadım sultan suyulu![]()
Bence son seçimlerden sonra şükret bu durum içinMalatya beni kabul etmiyor hep dışarı atıyor. Ama bu son![]()
Toyota servisinde en uygun burası diye Malatya ya geldikAaaa nerde
15 gün sonra temelli geliyorum. Benim eşim orada zatenBence son seçimlerden sonra şükret bu durum içinbakalım bizi ne zaman dışarı atacak
![]()
Şaka bir yana hayırlısı tabi. Memlekette sıkıntı yok memleket güzel15 gün sonra temelli geliyorum. Benim eşim orada zaten![]()
Şimdi değil belki ama olacakŞaka bir yana hayırlısı tabi. Memlekette sıkıntı yok memleket güzelMalatya cennat cennat
Hoşgeliyorsun hemşom
![]()
Malatyalıların ortak özelliği hepsinin Malatyalı olmasıdır.Afganı soruldu, Surisi soruldu, Tokatlısı Giresunlusu İstanbullusu Anteplisi... soruldu benim başım kel değil ne eksiğim var ben de soruyum.
ailurophile
Nevreste
mathildays