- 21 Kasım 2017
- 27.555
- 120.420
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Bu tespit daha önce yapıldı.Malatyalıların ortak özelliği hepsinin Malatyalı olmasıdır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tespit daha önce yapıldı.Malatyalıların ortak özelliği hepsinin Malatyalı olmasıdır.
Bu bir şarkı dinlemediyseniz sizin ayıbınızBu tespit daha önce yapıldı.
Benimki de Elazığlı gaggoş ama Malatyalı erkekleri bilirimhahahahahaha benim kociş adıyamanlı galiba elendim
Malatya'da keko çok gerçekten Ama çoğu Malatyalı değil Malatya'nın bazı elit(!) semtlerine yerleşen başka ilden gelenler. İlleri yazarsam kaos çıkar ondan susuyorumbir google amcaya sorayım dedim karşıma apaçiler çıktı
Ünlülerin yarısı Sivas diğer yarısı Malatyalı benim en sevdiğim Kemal Sunal (politikacılar hariç)Malatyalı ünlüleri yazsak bütün illeri tokatlar
Kemal SunalÜnlülerin yarısı Sivas diğer yarısı Malatyalı benim en sevdiğim Kemal Sunal (politikacılar hariç)
Aaa evet doğru. Böyle düz cümle gibi okuyunca aklıma gelmedi o şarkı. Bir de şey var Hello Malatya.Bu bir şarkı dinlemediyseniz sizin ayıbınız
Benim mood o şarkıAaa evet doğru. Böyle düz cümle gibi okuyunca aklıma gelmedi o şarkı. Bir de şey var Hello Malatya.
Evine güzel bakar. Ama anasına çok düşkündür. İyi düşünmek lazım.Afganı soruldu, Surisi soruldu, Tokatlısı Giresunlusu İstanbullusu Anteplisi... soruldu benim başım kel değil ne eksiğim var ben de soruyum.
ailurophile
@Nevreste
@mathildays
Malatyali erkekler gelenekselci, ailesine bağımlı, klasik yurdum erkeğidir, en okumuşu bile öyledir, aileler de oğullarına bağımlıdır, kadınları fenadır, nerden bildiğimi sormaAfganı soruldu, Surisi soruldu, Tokatlısı Giresunlusu İstanbullusu Anteplisi... soruldu benim başım kel değil ne eksiğim var ben de soruyum.
ailurophile
@Nevreste
@mathildays
Konuyu niye hortlattın kızEvine güzel bakar. Ama anasına çok düşkündür. İyi düşünmek lazım.
Ney ney ney ney burası Malatyalıların çöplüğü yegenMalatyali erkekler gelenekselci, ailesine bağımlı, klasik yurdum erkeğidir, en okumuşu bile öyledir, aileler de oğullarına bağımlıdır, kadınları fenadır, nerden bildiğimi sorma
Kötü insanlar değiller lakin aşşırı bir aile bağımlılığı durumu var yaniNey ney ney ney burası Malatyalıların çöplüğü yegen