- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.355
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Nişanlım geçen gün hemen evlense mıydık +1 ırgadımız olur dedi.Sağ olsunlar bize iş bırakmazlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanlım geçen gün hemen evlense mıydık +1 ırgadımız olur dedi.Sağ olsunlar bize iş bırakmazlar
Havasını solumuştum.Peki sen bunları nereden biliyorsun
Bizimkiler 22 yıldır söylüyor. Hatta 3 bebem var. 4 oluyorAma bir türlü olamadıkNişanlım geçen gün hemen evlense mıydık +1 ırgadımız olur dedi.
Oha patosu bile biliyorsun helal. Onu yapmayan erkolar da var. Patos kolay iş değil.Havasını solumuştum.
Bir de patosa ve oduna gitmek, ekim yapmak dışında napıyorlar pek şahit olmadım
Ben bilmiyorumOha patosu bile biliyorsun helal. Onu yapmayan erkolar da var. Patos kolay iş değil.
NeeeeğyyyBen bilmiyorum
Ben çakma MalatyalıyımNeeeeğyyy
Yakıştıramadım sultan suyuluBen çakma Malatyalıyım
Aaaa nerdeTamda şuan Malatya da olmam peki
Oha patosu bile biliyorsun helal. Onu yapmayan erkolar da var. Patos kolay iş değil.
Ben merkezliyim yaBirde hep başka şehirlerde kaldımYakıştıramadım sultan suyulu
Bence son seçimlerden sonra şükret bu durum için bakalım bizi ne zaman dışarı atacakMalatya beni kabul etmiyor hep dışarı atıyor. Ama bu son
Toyota servisinde en uygun burası diye Malatya ya geldik ekonomik oldukları kesinAaaa nerde
15 gün sonra temelli geliyorum. Benim eşim orada zatenBence son seçimlerden sonra şükret bu durum için bakalım bizi ne zaman dışarı atacak
Şaka bir yana hayırlısı tabi. Memlekette sıkıntı yok memleket güzel Malatya cennat cennat Hoşgeliyorsun hemşom15 gün sonra temelli geliyorum. Benim eşim orada zaten
Şimdi değil belki ama olacakŞaka bir yana hayırlısı tabi. Memlekette sıkıntı yok memleket güzel Malatya cennat cennat Hoşgeliyorsun hemşom
Malatyalıların ortak özelliği hepsinin Malatyalı olmasıdır.Afganı soruldu, Surisi soruldu, Tokatlısı Giresunlusu İstanbullusu Anteplisi... soruldu benim başım kel değil ne eksiğim var ben de soruyum.
ailurophile
Nevreste
mathildays