Malatya'da ki gurbetçiler...

kocişş görevdeee poliss haftası yaa kuzumm etkinlikler vardı gidemedik bakalım inşş digerlerine gideriz

slmlar arkadaşlar.... bir süre yoktum.. bakım dedim foruma ne var ne yok :)

nasılsınız canlar ?

iyi geceler kuzucuklar, napionuss, özlemeyin siz beni yok yokkkk küstüm ben daha gelmiycem

hıhhhhhhhhhh

tanıyın tanımayın hepiniz özleyin beni öpüldünüz güzeller

yakışıklı prensimizin annesi oluşunu öp yerime hihh

cansınız....byyy byyyyy :2: :2: :2:

oy oyyy oyyy kuzuumm gelmişşş özlemezmiyiz tatlısımm dört gözle bekliyorum senin gelmeniii
öpüyorumm canımın içiii bizde senii çokk öptükkkk
küsmee kuzucumm o saatte inanki cıkmıştım çok uykum gelmişti gelecegini bilseydim beklerdim canımsınn

seni görmekte güzel canımcım..

demek sana naz yapıor canm.. sende hareket etmedı hemen çikolata ye bak nasıl hareket eder :) öptüüümmmm ikinizide kokulu kokulu..

seni görmekte güzel canımcım..

demek sana naz yapıor canm.. sende hareket etmedı hemen çikolata ye bak nasıl hareket eder :) öptüüümmmm ikinizide kokulu kokulu..

çok soal bitanem benimmm
yok kusum benim oglan cikilotayla tatlıya hiç pass vermiyoo
çok tuhaf bi cocuk olucak sanırım yengec erkegii teyzesii
özelliklerini bilmiom ama sadece anasına düşkün oluyomus onu duydumm
alan kızın allah yardımcısı olsun diyom simdiden
bizde seni cok öptük kuzusum ahh hemencecik dogsada sevsek kelee

YÜCE ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım beniimm AMİN...

ayy canmm benim eşim yengeç... kesinlikle anneci oluorlar.. çok evcilmenler... ve aşırı kıskanç olurlar

YÜCE ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım beniimm AMİN...

ayy canmm benim eşim yengeç... kesinlikle anneci oluorlar.. çok evcilmenler... ve aşırı kıskanç olurlar

ohh ohh iyimişşş benim eşimde kova ama oda anneci sayılır ne var bana dokunmuyo zaar elin kızınada dokunmaz quzumm
allahımda senin o güzel gönlüne göre hayırlı bir evlat verir en kısa zamanda inşş canımsın bebişim benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…