Malatya'da ki gurbetçiler...

canım yemek yapımına geçicem şimdi.. bugun cıkmadım bir yere sıkıldım yaa evde.. kocacım gelsinde akşam şöle bir dışarı çıkalım yürüyüşe..

sen napıon balım ?

öpüyorum seni ve kaan bebişi :) muckkkksss.... görüşürüz...

bende iyiyim kuzusumm bugün asımız vardı onu olduk sonrada kocişim oglumla bizi gezdirdi bitanede tişört aldı hamilelik canım kocişim benimmm :98:
bende şimdi eşimi göreve yolladım kuzucumm bu gece yine nöbetciyiz anlıcagın

güle güle giyin canım.. kocişinde yokmuş sende bol bol dinlen uzan yat.. yorma kendini.. sonra kaan anne yaa hiç durmuyon demesin :)

aşınıda olmuşsun oohh ii bakalımm... dinlen güzelce canımcıııımmmmmmmmmmmmmmmm

evet kuzucumm baksana nette buluyom kendimii yalnızlıgı sevmiyorumm iyiki kk var iyiki net varr

günaydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mutlu ve huzurlu bir cuma günü diliyorum arkadaşlar....

canımmm napıonnn ???

günaydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mutlu ve huzurlu bir cuma günü diliyorum arkadaşlar....

canımmm napıonnn ???

günaydın kuzumm iyiyim cok şükür balım bugün erken kalktık babamız gecedeydi ya ona kahvaltı hazırladık şimdi yaptık eşimde uyumaya gitti bede nete takılayım dedimm sen nabuonn bebeqemm

ohh afiyet olsun canım beniiiimmmm.......

bende kocacımı işe yolladım uyumadım sonradan.. nette bende takılayım dedm.. birazdan da kahvaltı yaparım bende...

muuccccccccccckkkkkkkkkksss:81:

napıyonus malatyadaki güller

canlarım iyisiniz inşaAllah, hepinizi öpüyorum, şu bahsettiğiniz buluşmaya inş bende gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…