Malatya'da ki gurbetçiler...

yürekten bir AMİİİİİİN diyorum.. inş canm sabırla beklemedeyim bebeğimi..

yahu sen ii kaynanalık yaparsın :) bana öle gelıor

yürekten bir AMİİİİİİN diyorum.. inş canm sabırla beklemedeyim bebeğimi..

yahu sen ii kaynanalık yaparsın :) bana öle gelıor

ayyy kusumm benimm canımsınn hee qııı napim temiz ve düzenli olsun oglumun namusunu korusun bizede saygılı sevgili olsun daha ne isterim herkes mutlu mesut yasasın gitsin baska ne isterki canım aile
amannn kelee kendimi yaslı bi kayınvalide gibi hissettim şimdiii

dur hele bebişini bi kucağına :) belki veremiycen elin kızına :)

canımsınızzz bebişini ve seni kocaman mucukladımm oohh ne güzel :81:

günaydııııııııııııııııııııııııınnn şekerleeeeeerrrrr.....:79:

iimm tatlııımmmm benniimmm..... sen nasılsınnn ?? çay demledim kahvaltı yapacaktım.... sonrada dışarı çıkıcam.. sen neler yapıon ? bebiş nasıl ? öptüm annemizi ve bebeği ..

iimm tatlııımmmm benniimmm..... sen nasılsınnn ?? çay demledim kahvaltı yapacaktım.... sonrada dışarı çıkıcam.. sen neler yapıon ? bebiş nasıl ? öptüm annemizi ve bebeği ..

bende iyiyim kuzucum kahvaltı hazırlıcamm bende afiyet bal şeker olsun sanada bebeqemm bizde seni çok öpüyoruzzzz

canımmm yemek zorundasın unutmaa... bebişi düşün ve herşeyden ye ama aşırıya kaçma tabi :)

denizhan beyi ara istersen canım.. ama korkma hemen panik olma.. streste yaparsan daha kötü olursun.. canımm beniiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok saol tatlım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…