• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

tabikiii kuzusumm ac gidiceksin balımm tok karna yapılmıyo seker yüklemesi inşş iyi çıkar sonucun korkma bende cok stres yapmıstım ama degmedi inanki bebişim çok şükür temiz çıktı :69:

o zaman ben gitmeden doktorumu arayayımda sorayım bari...açmı gelem yoksa tokmu diye...saol meloşum...saol tatlım..inşallah duanı bizden eksik etme..sende biliyorsun ki sen hep benim dualarımdasın canım arkadaşım...:nazar::38::38::38::38:

o zaman ben gitmeden doktorumu arayayımda sorayım bari...açmı gelem yoksa tokmu diye...saol meloşum...saol tatlım..inşallah duanı bizden eksik etme..sende biliyorsun ki sen hep benim dualarımdasın canım arkadaşım...:nazar::38::38::38::38:

bilmezmiyim canımın içi allah razı olsunn senden çok soal bebişimm:29: :38: :38:
yok kuzumm için rahat olsun ac gidiliyo hatta gece bi gün önceden 10 dan sonra bişiyenilmicek diyede duymustum ama ben ona dikkat etmemiştim zaten o saatte ben anca ya süt içiyorumdur yada meyve yemişimdir bi ac gidiyosun öle kan alınıyo bide 50 mg seker yüklemesi yapılıyo tam bi saat bekliyosun bi dakika bile gecirtmeden tekrar kan alınıyo işlem bitince eve geldimde öle karnımı doyurmustum :34:

bilmezmiyim canımın içi allah razı olsunn senden çok soal bebişimm:29: :38: :38:
yok kuzumm için rahat olsun ac gidiliyo hatta gece bi gün önceden 10 dan sonra bişiyenilmicek diyede duymustum ama ben ona dikkat etmemiştim zaten o saatte ben anca ya süt içiyorumdur yada meyve yemişimdir bi ac gidiyosun öle kan alınıyo bide 50 mg seker yüklemesi yapılıyo tam bi saat bekliyosun bi dakika bile gecirtmeden tekrar kan alınıyo işlem bitince eve geldimde öle karnımı doyurmustum :34:

anladım meloşum..saol kuzucum..:nazar::38::38:.meloş anne topicine gitmiyormusun sen hiç tatlım...seni orda hiç görmüyorum sanki...:nazar::26::26:

anladım meloşum..saol kuzucum..:nazar::38::38:.meloş anne topicine gitmiyormusun sen hiç tatlım...seni orda hiç görmüyorum sanki...:nazar::26::26:

gidiyom kuzucum da vaktim olmayınca geri cıkıom şimdi yazınca cevap yazılıyo ama benim işlerim yogun bu hafta birazdan cıkıcam zaten pazartesiye kadar böleyim bebegem :34:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

melike_ecesuu

hoşgeldinnnnnn melahat bacııııııııııııııı :37: oku okuu iyi ezberleee unutursun felan alim allaahhh :53: :60: :60: :60:

slm kuzularrrr nasılsınız
ne zamandır girmiyorum.
kendinize cici bakın...öpüldünüz...:16::54::16:

slm canım benim nasılsın bakalım...
bebişimiz nasıl iyi bak emir kaanıma ...
öptüm ikinizide...:nazar::16::emir_bebek:

hoşgeldinnnn canım arkadasım benimmmm :29: :48: :48: :48:
iyiyiz kuzucumm sen napıyon nasılsınn bakarım bebişim sende iloşumuza çok ii bakk gelicem en yakın zamandaa yanına inşş kuzusumm :29: :nazar: :49: :38: :38:

hoşgeldinnnn canım arkadasım benimmmm :29: :48: :48: :48:
iyiyiz kuzucumm sen napıyon nasılsınn bakarım bebişim sende iloşumuza çok ii bakk gelicem en yakın zamandaa yanına inşş kuzusumm :29: :nazar: :49: :38: :38:

hb tatlım benim...bende iyiyim canım iloşla uğraşıyorum işte...
her zaman beklerim kuzum...gel fazla özlettin kendini...:16::16::16:

Back
X