canımm benimm bizde seni kocaman kocaman öptükk oglusumlaaa canımsınnnn ayrıca iyi olmana çokkkk sevindik hep böle olursun inşşş kuzucummm
evet kuzumm ben evimle ugrasıyodum düzenini degiştirdim az biraz doguma az kaldı sonra yapamam dedim bebişimmm
melike doğuma ne kadar kaldı
burcu istanbula gidiyorum
ikinizide öpüyorum kendinize iyi bakın
canım benim dikkatli ol
melike doğuma ne kadar kaldı
burcu istanbula gidiyorum
ikinizide öpüyorum kendinize iyi bakın
olurumm quzuumm benimm cok saolll sen ne zaman geliyosunnn bebegemm
günaydınlarrrrrrr
valla bilmiyyorum btanem , evimden çok ayrı kaldım ya sanırım bi süre benimki getirmez pek niyetli değil yani , kayınvalidemlerinde ev taşıma işleri filan var ,yakışıklının gelmesine az kalmış tatlım, gelse de sevsek az prensimizi popişini ısırsak.. canım ne büyük mutluluk senin için inşaAllah güzel günlerde büyüt bebeğini...
meloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:79::79: nerelerdesin kuzum ya...
burdayım kuzucummm sen nerelerdesin nasılsın bebegemmmm oyyy çok mu özledin bacını sennn yerim ben seniiiiiiiiiiiiii
özledim tabi tatlım ya...dünde yoktun sanki...işim yoğun oluyor arada bakıyorum topice...baktım açıksın hemen seni takibe aldım..nasılsın ne var ne yok..bebiş nasıl iyimi annesi?
bende bakıyom kimse yok kuzum geri cıkıom bende evi temizledim düzenini degiştirdim yogundum inankii şimdide eşimi göreve yolladım oturuyom oglusumlaa kahvaltı yapıyom sende gel minik kusumm
yakışıklımda iyi çok şükür teyzesi sabah uyandırdı anne kalk artık acıktım dedii
sen nasılsın prensesimiz nasıl ii bakk hee gelinimee
iyi yapmışsın tatlım...ev düzenini değiştirmek banada iyi geliyor...eşim bursaya seminere gittiğinde tek başıma heryeri değiştirmiştim...gelinin iyi merak etme...sabah tepiklerine başladı meloşum..sende benim damadıma iyi bak...
meloşum ya benim 9 nisanda doktor randevum var...şeker yüklemesi yapılacakmı bilmiyorum doktorum bişey demedi...aç gel tok gel demedi...açmı gitsem tokmu bana bir akıl verirmisin canım?
anammm demeeeikiside cok fena olucaklar desene kuzumm inanki beni sabah oglan uyandırdı
bakıyım quzumm hemde en güzel sekilde babamız saolsun bişi yiyemiyom bazen zorla tıkıyo agzımaa
bu arada avatarın çok güzel yakışmış tontişimmm cok begendimmm
bir haftadır bendede iştahsızlık ve mide yanması vardı...ara ara olunca gaviscon içiyorum...yemeyince eşim banada kızıyor kızı aç bırakma diyor...kızı şimdiden kıymetli oldu valla...zorlada olsa yememiz lazım meloşum...sende ye..avatar için de teşekkürler tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?