Malatya'da ki gurbetçiler...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

melike_ecesuu

ayyy yine mi sennnn bıktık artıkkkkk nickini acta gellsen hiç fena olmıcakkkkk meraklı melahattttt

olurumm quzuumm benimm cok saolll sen ne zaman geliyosunnn bebegemm

valla bilmiyyorum btanem , evimden çok ayrı kaldım ya sanırım bi süre benimki getirmez pek niyetli değil yani , kayınvalidemlerinde ev taşıma işleri filan var ,yakışıklının gelmesine az kalmış tatlım, gelse de sevsek az prensimizi popişini ısırsak.. canım ne büyük mutluluk senin için inşaAllah güzel günlerde büyüt bebeğini...

allah razı olsun canım benim inşşş kuzusumm dogsunda güzeller güzeli teyzosuu sevelimm yaa bende hep o anı bekliyorum inanki rabbim sanada yasatsın inşş bu güzel duyguyuu canımın içiii

burdayım kuzucummm sen nerelerdesin nasılsın bebegemmmm oyyy çok mu özledin bacını sennn yerim ben seniiiiiiiiiiiiii

özledim tabi tatlım ya...dünde yoktun sanki...işim yoğun oluyor arada bakıyorum topice...baktım açıksın hemen seni takibe aldım..nasılsın ne var ne yok..bebiş nasıl iyimi annesi?

özledim tabi tatlım ya...dünde yoktun sanki...işim yoğun oluyor arada bakıyorum topice...baktım açıksın hemen seni takibe aldım..nasılsın ne var ne yok..bebiş nasıl iyimi annesi?

bende bakıyom kimse yok kuzum geri cıkıom bende evi temizledim düzenini degiştirdim yogundum inankii şimdide eşimi göreve yolladım oturuyom oglusumlaa kahvaltı yapıyom sende gel minik kusumm
yakışıklımda iyi çok şükür teyzesi sabah uyandırdı anne kalk artık acıktım dedii
sen nasılsın prensesimiz nasıl ii bakk hee gelinimee

iyi yapmışsın tatlım...ev düzenini değiştirmek banada iyi geliyor...eşim bursaya seminere gittiğinde tek başıma heryeri değiştirmiştim... gelinin iyi merak etme...sabah tepiklerine başladı meloşum..sende benim damadıma iyi bak...

meloşum ya benim 9 nisanda doktor randevum var...şeker yüklemesi yapılacakmı bilmiyorum doktorum bişey demedi...aç gel tok gel demedi...açmı gitsem tokmu bana bir akıl verirmisin canım?

anammm demeee ikiside cok fena olucaklar desene kuzumm inanki beni sabah oglan uyandırdı
bakıyım quzumm hemde en güzel sekilde babamız saolsun bişi yiyemiyom bazen zorla tıkıyo agzımaa
bu arada avatarın çok güzel yakışmış tontişimmm cok begendimmm

meloşum ya benim 9 nisanda doktor randevum var...şeker yüklemesi yapılacakmı bilmiyorum doktorum bişey demedi...aç gel tok gel demedi...açmı gitsem tokmu bana bir akıl verirmisin canım?

tabikiii kuzusumm ac gidiceksin balımm tok karna yapılmıyo seker yüklemesi inşş iyi çıkar sonucun korkma bende cok stres yapmıstım ama degmedi inanki bebişim çok şükür temiz çıktı

bir haftadır bendede iştahsızlık ve mide yanması vardı...ara ara olunca gaviscon içiyorum...yemeyince eşim banada kızıyor kızı aç bırakma diyor...kızı şimdiden kıymetli oldu valla...zorlada olsa yememiz lazım meloşum...sende ye..avatar için de teşekkürler tatlım...

çok gecmiş olsunn kuzucumm hep benzer seleri yasıyoruz inanki rabbim hayırlı dogum nasip etsin surda ne kaldı sanki bitanem benimm inşş sag salim kucagımıza alırız minnişlerimizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…