Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Malatya'da ki gurbetçiler...
- Konu Sahibi Su-Perisi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
inşallah doktordan hayırlı haberlerle gelirsin temuzda buradayım gelir koklarım mis mis değilmi canım
Allah rardımcın olsun
bendende gecikmiş bir iyi geceler olsun kızlar... kimse yok sanırım
melike yarın güzel haberler almanı dilerim bacım ..
hepinizi öpüyorum
çok tesekkür ederim güzel teyzelerii çok şükür oglum iyiydi organlarına felan baktı doktorumuz maşallah bi sorun cıkmadı tabi tansiyonum dısında 13-9 tuzu tamamen hayatımdan cıkarıcaksın dedi dr bey inşş bida yükselmez hepinizden allah razı olsun canımsınızz
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
selamlar can kızlar....
melikecimm canımm, hiç bozma moralini.. doktorun dedıgı gıbı tuzdan uzak dur.. içini ferah tut... hayırlısıyla bebişin dünya ya gelecektir. dualarım seninle canııımmmm.....
slm tatlısımm benimm allah razı olsun kuzusumm az önce ıspanak hasladım yogurtladım tuz atmadan yedimm rabbimde senin o güzel gönlüne göre verir tez zamanda hayırlısıyla göbüşünü hayırlı bir evlatla doldurur canımın içiiiii benimde dualarım hep seninleeee
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
çok güzel bebişimiz iyiymiş tuz atmak zorunda kalırsan himalaya tuzu kullan tansiyina etkisi olmuyor
canım dene istersen
çok tesekkürler ablacımm tamam bi eşime söleyeyim baksın bakalım ama doktorumuz sıfırlıcan dio bu aksam zar zor yedim zaten cayda da sekersiz kullanıyorum sanırım bunada bi hafta böle gidebilirsem alışıcam napim hersey kuzum içinnn canımsın çok saoll
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- 22 Ekim 2009
- 693
- 61
- 123
ii aksamlar canlarımm
bugün blue_fugimle beraberdikk çok güzel bir gündü çok eglendik kuzusumlaaaa
canım evet o gün günümüz çok güzel ve bol kahkahalı geçmişti :) ben o günden sonra çok yogundum pc nin basına geçemedim desem yeridir.. senii çok öptümmmm tatlım beniim....
bana yazmış olduğun diğer iyi dileklerin için çoookkk tşkler canımcımmm.. ALLAHIM razı olsun.. AMİN.
sanada hayırlı yollar olsun canm benim.... bak tansıyonda normale yakınlaşmış... hiç birseye kafanı takma sakın.. ailenle bol bol zaman geçir.. kendine ii bak.. ii yolculuklar... muck muck.. bebişide öp yerime :) :80:
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
çok sevindim tansiyonunun normale döndüğüne yolun açık olsun gidersen haber ver
merakta bırakma
çok tesekkür ederim canım ablacım tamam ulaşırım sana inşş hep böle devam ederiz yaa canımsın çok öpüyorum seniii
dönünce hemen buluşalım inşşş
- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
canım evet o gün günümüz çok güzel ve bol kahkahalı geçmişti :) ben o günden sonra çok yogundum pc nin basına geçemedim desem yeridir.. senii çok öptümmmm tatlım beniim....
bana yazmış olduğun diğer iyi dileklerin için çoookkk tşkler canımcımmm.. ALLAHIM razı olsun.. AMİN.
sanada hayırlı yollar olsun canm benim.... bak tansıyonda normale yakınlaşmış... hiç birseye kafanı takma sakın.. ailenle bol bol zaman geçir.. kendine ii bak.. ii yolculuklar... muck muck.. bebişide öp yerime :) :80:
senin canını yerim ben quzumm allah razı olsun sende aradın mesaj attın moral verdn allah bn kere razı olsun bitanem benimm inşş hayırlısıyla gideyim geleyim yine görüşürüz kuzucumm gercekten cok güzel bir gündü sen demiştin ya senle cok ii anlışıcaz diye valla öle oldu hersey için çok tesekkür ederim bebişim de bende seni kocaman öpüyoruz biricigim benimm
Son düzenleme: