• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

ben seçim kurulunda çalışıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.ense kalınlığı 1.15 mm iyi değil mi

ii tatlım benimm hiç korkma ama gercekten denizhan hocam baska derim ben tabi yinede sen bilirsin kusumm zorlamam bana ikiliyi yaptırdı daha başkaya hiç gerek yok dedi gercekten işinde bi numara olarak görüyorum :34:

gözde hastanesinde oda. ben ona gittim bugün. çok hoşuma gitmiyo ama devletle anlaşması var.tarama testinde aynı ücret aldı ama. diğer testlerde cuzi miktar ödüyorsun. peki denizhan beye gitsem fazla tutar mı? şeker falan ölçse mesela kan tahlilleri falan

gözde hastanesinde oda. ben ona gittim bugün. çok hoşuma gitmiyo ama devletle anlaşması var.tarama testinde aynı ücret aldı ama. diğer testlerde cuzi miktar ödüyorsun. peki denizhan beye gitsem fazla tutar mı? şeker falan ölçse mesela kan tahlilleri falan

kuzu ben çok memnunum iyikide bulmuşum denizhan hocamı ben yanılmıyosam o teste para vermedim muayene ücretiydi sonra dio sonuclar su gün gelin diye ogünde ödeme yapmıyosun sonuc gösterecegin için dr istedi benden çok şükür normal cıktı herseyim bi idrar enfeksiyonum çıktı oda çok önemli deil melike hanımcım dedi ona bi toz verdi kullandım ama şeker ölçümüm daha yapılmadı onu bilmiom sormak lazım bu hafta içi gidicem ayrıntılı ultrasyonum var cumarteside adanaya gidicem annemlere çünkü eşimin kursu var emniyetin zorunlu oda il dışında ayın 20 e dönücem gelince inşş görüşür tanısırız senle blue_fugi arkadasımla tabi isterseniz şimdiden çok memnun oldum tatlım benim aklına bişi takılırsa özelden mjs atabilirsin bu arada adım melike :29: :38:

Son düzenleme:
sağol canım inşallah tanışırız. bende aslında tarama testini orda yapacaktım tel açtım sekreter hafta sonu randevu veremiyoruz dedi. doktor beyi arayın dedi. kartın üstündeki numaradan aradım cevap verilmedi. sen biliyor musun cebini.

sağol canım inşallah tanışırız. bende aslında tarama testini orda yapacaktım tel açtım sekreter hafta sonu randevu veremiyoruz dedi. doktor beyi arayın dedi. kartın üstündeki numaradan aradım cevap verilmedi. sen biliyor musun cebini.

evet kuzumm bende bugün görüştüm doktorumla işte ayın 8.de ayrıntılı ultrasyonum vardı oda dedi melike hanımcım hafta içi salı akşamı beni ara sana sölim ne zaman gelmen gerektigini o halde dedi dur özelden yazayım kuzumm :29: :38:

evet burcucumm üzüntüden yiyebilirsem bakalım eşimden 15 gün nasıl ayrı kalıcaz bilmiyorum ilk defa böle olucak evlendigimizden beri her yere beraber gittik o uzakta ben uzakta inanki aglıyorum alışamadım hala saglık olsun kuzum ne diyim oglumla dayanarız inşşş :5: :43: :43:

canım benim Allah ayırmasın, ne yuvandan, ne düzeninden nede bebeğinle eşinden.. tatlı ayrılıklar olur onlar, hasret dolu.. inş sağ salim gidip gelir eniştemiz.. üzülme, bebişinde üzülür sonra...

evet burcucumm üzüntüden yiyebilirsem bakalım eşimden 15 gün nasıl ayrı kalıcaz bilmiyorum ilk defa böle olucak evlendigimizden beri her yere beraber gittik o uzakta ben uzakta inanki aglıyorum alışamadım hala saglık olsun kuzum ne diyim oglumla dayanarız inşşş :5: :43: :43:

canım benim Allah ayırmasın, ne yuvandan, ne düzeninden nede bebeğinle eşinden.. tatlı ayrılıklar olur onlar, hasret dolu.. inş sağ salim gidip gelir eniştemiz.. üzülme, bebişinde üzülür sonra...

allah razı olsun bitanem benim cemi cümlemizi inşş kuzusumm canımsınnnn :29: :38: :38:

Back