• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

goodAfternoon3.gif

yaaaa kız ben beceremedim resimleri koymaya yegenim gelmişti ondan yardım aldım yaa coook karışık bacımm:1no2:

canım resim eklemek çok basit aslında. bir iki kere denesen öğrenirsin. bende zamanında gözümde çok büyütmüştüm. oğlum öğretti. sonra deneye yanıla çözdüm bu işi. yeğeninin yaptığı yolu deneme köşesinde deneye deneye öğrenirsin.

Malatya Devlet Tiyatrosu perdelerini açtı
Devlet Tiyatrolarının yeni sahnesi Malatya Devlet Tiyatrosu, ''Deli Dumrul'' oyunuyla perdelerini açtı.

Hemşerilerim, Malatya da artık devlet tiyatrosuna kavuştu..
Sabancı Kültür Sitesinde her hafta bir oyun oynanacakmış..
Haberiniz olsun istedim...

canım resim eklemek çok basit aslında. bir iki kere denesen öğrenirsin. bende zamanında gözümde çok büyütmüştüm. oğlum öğretti. sonra deneye yanıla çözdüm bu işi. yeğeninin yaptığı yolu deneme köşesinde deneye deneye öğrenirsin.
ewt çok dogru bazı şeyler denenmeden olmuyo haklısınız bende yaptıkca ögrenirim inşkaydirigubbakcemile3

zaten nadir girebiliyorum ondada siz yoksunuz...senağlama:a015:senağlama

herkese günaydın hayırlı haftasonları diliyorum...sehernazcım canım benim sen ne kadar duyarlısın yoksa benim gibi balık burcumusun....

kızlar, sizlerle tam tanışamadık. ziyaretçi mesajlarınızın çoğu kapalı. sabahları sizlere günaydın mesajları atmak isterdim. gününüzün güzel ve iyi geçmesi için. fakat kimin profiline girsem ziyaretçi mesajı kapalı. eh bu uyarımı dikkate alıp, bir zahmet ayarlarıma girip açarsanız mutlu olurum. böylelikle daha sıcak ilişkiler kurmuş oluruz. hepinizi öpüyorum.

herkese günaydın hayırlı haftasonları diliyorum...sehernazcım canım benim sen ne kadar duyarlısın yoksa benim gibi balık burcumusun....

saol bacım sanada iyi geceler anca şimdi actım kız ben burcda falan anlamam bak şimdi merak ettim 10 aralık da dogmuşum bi bakem ne burcumuşumfisfisfis

Back
X