• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

darende07.jpg

malatya darende somuncu baba

bak nasıl güzel oldu topik. bayağı renklendi. gelenlerin içleri açılıyor. dalbastı çok güzel görünüyor. kışın ortasında olamaz diyor insan. az önce kayınbabam ile konuştuk. (hekimanla) kar varmış. çok soğukmuş.

sl arkadaşlar bişi soracom resimleri nasıl ekliyosunuz buraya bendede var resim fakat bi türlü buraya atamadımkafamçokkarıştı

selam kızlar bende malatyalıyım ama eşimin işi dolayısıyla memeleketten uzaktayız ama her yaz gideriz bende burda sık sık arkadaşlara içli köfte ve diğer malatya yemeklerinden yapıyorum çok seviyorlar yazın gelince tanışmak isterim malatyada olanlarla

kızlar resim eklemek isteyenlere bende resimli anlatım var. fakat bana özelden msn adresinizi gönderirseniz yollayabilirim. tabii sakıncası yoksa.

aman ha verme. daha yaşı ne. küçük daha. ben kızımı üniversiteyi bitirdiği zaman verdim. acele etmemesi için ikna et.

senağlamasenağlamacanım artık yapacağım bişey yok kız ayak bastı aylardır konuşuyorum yalvarıyorum yok yok yok oğlanın işi yok askerlik yok baba hasta oldu yatıyo bende haplarla ayakta durmaya çalışıyorum verdik bu hafta sözü 3 yada dört haftaya kadarda düğünü

senağlamasenağlamacanım artık yapacağım bişey yok kız ayak bastı aylardır konuşuyorum yalvarıyorum yok yok yok oğlanın işi yok askerlik yok baba hasta oldu yatıyo bende haplarla ayakta durmaya çalışıyorum verdik bu hafta sözü 3 yada dört haftaya kadarda düğünü

canım üzme kendini. bu onun seçimi. ilerde çok pişman olacak. benim kızımın bir sözü vardı. bırak ben hata yapayım. cezasınıda ben çekeyim derdi. ama biz anneler buna razı olamıyoruz. onların ayağına taş değmesin diye taşları toplamaya çabalıyoruz. aman sağlığınıza iyi bakın canım. giden sağlık geri gelmiyor. elbet birgün sizi anlayacaktır.

bu devirde çocuk büyütmek gerçekten çok zor. bizler aba-baba sözünden çıkamazdık. hayır dediler mi o hayırdı. şimdiki gençlik bunları kabul edemiyor. çok şükür ki ben kızıma üniversite tahsilini yaptırabildim. bunu ister kullanır isterse kullanmaz. bu onun seçimi olacak.

Back
X