Malatya///44

ne günaydını seher akşamoldu :jeyyar: feci rüzgar var burda (mersin) dışarda işim var resmen tırsıyorumçıkmaya

sağlamım bacım ayıpsın. yemedi çıkamadım tırstım ayıptır sölemesi bugüne sarktı işlerim

sağlamım bacım ayıpsın. yemedi çıkamadım tırstım ayıptır sölemesi bugüne sarktı işlerim

iyi yapmışın cıkmamakla şükür ist da hava güzel biraz havanalım binaların içinde sıkıldık

yaaa tam gezmelik hava öptüm bacımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

selam hanımlar nasılsınız bakalım....benim durumum iyi diyelim iyi olsun...perşembe günü kayınvalidemler geldi oranın havası temiz tabi burda hemen şifayı kaptı...dün masaj yapıp ovdum hep inşallah iyi olur bari...yarın anneler günü malum bide kayınvalidemin doğum günü kimseden hediye istememiş yemin verdirmiş durumunuz yok demiş gerçi ben alabilecek durumdayım alayım diyorum gerçi kim alırsa geri veririm demiş onu düşünüyorum...yarın ziyafet var ben poğaça yapıcam makarna salatası bide değişik bişey daha yapayım diyorum bakalım artık gücüm yettiğince çünkü çok yorgun ve uykusuzum onlar gelince bizde geç yatmaya başladık malum ders çalışma desem oda kaldı öyle işte... sizde ne var ne yok bakalım firstlady ablacım Allah herşeyi gönlüne göre versin inş.eşin daha iyiye gider.. kızın ne durumda inşallah oda tez zamanda bebeğini kucağına alır sende anane olursun... eeee başka emine sehernaz abla neler yapıyosunuz paresss mersinde havalar düzeldimi olsanızda azıcık havadan sudan konuşsak kafam biraz dağılsa öyle dolu ki...

selam zekocum dedigin gibi iyi dieylim iyi olalım aynen devam bi güzellik havalar iyi gidiyo içimiz açıldı gerçi evdeyim ahh yürüyüşlere gidemedim annemi tek bırakmak istemiyorum kısa yürüyüş ypıyoz annemi hava alsın diye az dolanıp geliyoz bunada şükür emine bacımda oglu var özürlü bi haftalık kamp cıktı özürlüler kampı oglanı aldı oraya gitti pazara döncek inş öptümm canımm kendine iyi bak güzel hafta sonları

uzun bir aradan sonra nihayet buralara girebiliyorum. pc virüslenmişti. format atıldı. o süre zarfında dünyayla ilişkim kesildi resmen. kısa bir süre sonrada ankara yolcusuyum. kızikom tüp bebeğe başladı. bende yanına gideceğim. bu arada anacığımı ve kardeşlerimide görmüş olacağım. bir müddet yine yokum. ara ara internet cafelere takılırım artık.
bu arada tüm annelerin ve geleceğin anne adaylarınında anneler günü kutlu olsun. hepinizi tek tek öpüyorum.

hanımlar herkezin anneler günü kutlu olsun bir haftadır yoktum herkez iyidir inşallah fırstleyd cim allah kızının hayırlı evlatlar nasip etsin canım

ablacım anneler günün kutlu osun hayırlı gidip hayırlı güzel haberlerle dönersin inş:Saruboceq:a.s.

hanımlar herkezin anneler günü kutlu olsun bir haftadır yoktum herkez iyidir inşallah fırstleyd cim allah kızının hayırlı evlatlar nasip etsin canım

bacımmm hoşgeldin sefalar getirdin annler günün kutlu olsun a.s.

ewt bacım kimseler yok hayde arkadeşler bakıp geçmeyin yazıp geçinnnnnnn yazcak bi selamınızdamı yokkk bacılarrrr

selam kızlar. ben bu aralar fazla uğrayamıyorum. kafam çok dolu. bir türlü kafamı boşaltamıyorum. umarım hepiniz iyisinizdir. bende iyi olmaya çabalıyorum. ne kadar iyi olunursa o kadar iyi olmaya çabalıyorum. bu hafta sonu ankara yolcusuyum. kızikomun ve canım anneciğimin yanına gidiyorum.
anacığım dün telefonda beni çok duygulandırdı. çok özledim gel diyor. 88 yaşında. allah eksikliğini vermesin. bende onu çok özlemişim. yakında kokusunu duyacağım.:asigim: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…