- 14 Eylül 2006
- 602
- 3
bebiş kıssss ben varım bende malatyalı degilim ama 15 senedir malatyalı
olduk artık buraya yerleştik cevap yazarsan memnun olurum gülüm
merhaba ahsen hoşgeldin,keşke bizde orda olabilseydik senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebiş kıssss ben varım bende malatyalı degilim ama 15 senedir malatyalı
olduk artık buraya yerleştik cevap yazarsan memnun olurum gülüm
ya hemşerim senin msn ye geliyomuş mesajlar nasıl yapıcam benimde msn ye gelsin
selam hemşolarım....
Bende Malatyalıyımmm herkese günaydınnn...:teytey: :teytey:
evet mersinde oturuyorum reyhan44
teşekkürler özümbüş iyiyim sen nasılsınız ....
bizde her yıl gideriz malatyaya hatta yılda bir kaç kez neresindensin malatyanın resimdeki senmisin çok gençsin kaç yaşında evlendin ikide çoçuğun varmış allah bağışlasınbende yeni üyeyim ama hemşerilerimle görüşmek mutlu ediyo beni:a015:
merhaba hemşerim bebiş tatile çıktı herhalde, sende benim gibi gidemeyenlerdensin ama birgün mutlaka gitmek lazım
hemşom burdayız bağırma tabiiki paylaşacak çok şeyimiz vardır bende malatyalıyım ama kayseride oturuyorum malatyayı özledim öpüyorum hemşo
bebiş senin eşinmi kayserili ben kayseri mimsinde oturuyorum tanıştığıma memnun oldum yerimseniben
hıı benimde pınarbaşılı olan çok komşum var çerkez yada avşar oluyolar bizde malatyaya giderken pınarbaşında göz diye bir piknik alanı var oraya uğrarız alababalık vardır görmediysen tavsiye ederim öptüm bebiş görüşürüz
iiyi sevindim kayseri gündüz sıcakta akşamları serin ben 15. katta oturuyorum akşamları balkonda üşüyoruz izmir sıcak ve nemlidir şimdi çıkıp balkonda bi sigara içicem sonrada uyurum görüşmek üzere
özümbüş kayseriye gelene kadar 4. kattın üstüne çıkmamıştım ama burası deprem bölgesi değilmiş binalar hep yüksek önce aşağı bakamazdım ama şimdi alıştım sigara konusunda haklısın bırakamıyorum sen bırakınca nasıl bıraktığını anlatırsan bende denerim