Malatya///44

merhaba malatyalı bende malatyalı değilim ama kütüğüm orası yani malatya geliniyim .malatyanın içindenmisin bizimkiler merkezden bu yaz kayısı yemeye gidiyorum sende yaz tanışalım hoşcakal

ben erzincanlıyım ama eşim malatyalı yani ben malatya geliniyim canım gittim gördüm güzel bir şehir

hayır yanlız değilsin bende malatyalıyım zaten burayı malatya lıları ararken buldum mesaj attım ama cevap gelmedi Malatya'da doğdum ama malesef orda büyüyemedim İzmir'de yaşıyorum ailem eşim ve işim burda Malatya'ya gidememenin acısı hep yüreğimde o yüzden bir yerde bir malatyalı buldummu çok seviniyorum. belki buradakilerle de bir akrabalık vardır hani bizim oraların bir lafı var sen kimlerdensin oralarda lakaplar var

reyhan slm malatyanın içindemi ailen benimkilerin yarısı içinde yarıs yeşilyurt ta

şireli ve ucuzal ailesi desem belki akraba bile çıkarız

malatyanın içinde yeni sümer denen yer bize ait o şekildede tanıyabilirsiniz kavuklar akrabamız bağdatlılar da akraba daha çok varda şimdi hepsi aklıma gelmiyor ben yaklaşık 20 yıldan beri gidemiyorum işim ve ailem burda diye

inşallah işlerden fırsat bulursam istiyorum çok özledim havasını suyunu

ya hemşerim senin msn ye geliyomuş mesajlar nasıl yapıcam benimde msn ye gelsin

msn adresin varsa kontrol panelinden ayarlıyorsun yoksa gmail den yeni adres al onu kaydet

selam hemşolarım....

Bende Malatyalıyımmm herkese günaydınnn...:teytey: :teytey:

merhaba nasılsın hemşerim:teytey:

ya bebiş biz burdayız sen nerdesin?

evet mersinde oturuyorum reyhan44
teşekkürler özümbüş iyiyim sen nasılsınız ....

çok teşekkür ederim iyiyim işin gereği galiba ordasınız ailende ordamı

reyhan çocukları aç bırakma önce yemek hatta sen bilgisayarı mutfağa taşı bir yandan yemek yap biryandanda yaz bizlere çocuklar küçük galiba benim büyük kız yemek işimi hallediyor işten gidince yemek hazır ohh benden rahatı yok

senin kızlar 16 ve 13 benim kızlar 18 ve 12 ama ben çalıştığım için büyük kız evin annesi oldu 5. sınıftan beri tüm yemekleri yapıyor. Ayrıca İzmir'de dayınlar varmış gelirsen misafirim ol memnun olurum ben İzmirdede yeşilyurt semtinde oturuyorum

Selam arkadaşlar sizin kadar sık takılamadım, bugün bu siteye cevaplarım biraz geç geliyor size, kusuruma bakmayın...

Ben aslen malatyalıyım evet ama uzun zamandır mersinde yaşıyorum.Anne ve babamda burada. Ama sık sık gideriz malatyaya orasız yapamam ben....
Benimde 1 kızım 1 oğlum var ama eşimden ayrıldım..Bu nedenle avatara bekar diye yazdım..
Bu siteye uzun zamandır üyeyim ama hemşolar bölümüne ilk defa katıldım, iyi de etmişim sizin gibi dostlarım olacak...Hepinizi öpüyorum.

bizde her yıl gideriz malatyaya hatta yılda bir kaç kez neresindensin malatyanın resimdeki senmisin çok gençsin kaç yaşında evlendin ikide çoçuğun varmış allah bağışlasınbende yeni üyeyim ama hemşerilerimle görüşmek mutlu ediyo beni:a015:

Akçadağlıyız, annem arguvanlı baba tarafım akçadağlı ama arguvanı pek bilmem yazları köyümüze gideriz evimiz var orada. Evet canım resimdeki benim arsızım )) galiba biraz, yaşımı pek göstermem 32 yaşındayım... Umarım bir gün malatyada buluşuruz hemşolarımla...Sen neresindensin?

merhabalar hemşerilerim nasıl geçiyor gününüz benim bugün en yoğun günüm oluyor. gelen giden hiç eksik olmaz şikayetçi değilim ama yorucu oluyor reyhan kızlarının karneleri inşallah hep öyle gelir benim küçük daha almadı salı günü alacak büyükde üniversiteli

merhaba hemşerim bebiş tatile çıktı herhalde, sende benim gibi gidemeyenlerdensin ama birgün mutlaka gitmek lazım

evet eşimle beraberiz ortağız yani sağolasın, sen ne kursuna gidiyorsun sanada kolay gelsin

esas mesleğin kuaförlükmü? yoksa hobi olarakmı kursa gidiyorsun ama çok güzel bir iş insanın hiç canı sıkılmaz. Ben malesef kızları işyerimde büyüttüm evde bakma imkanım pek olmadı ama olsun böylede mutlu olma yollarını bulduk

çok iyi yapmışsın bende bir ara küçük kızım rahatsızdı evde kalmak zorunda kalmıştım (astım) nekadar sıkıcı olduğunu iyi bilirim uğraş olsun diye mahallenin bayanlarını benim evde toplayıp jimnastik yapıyorduk

merhaba evrensel nasılsın hemşerim? 1 çocuğun var galiba ALLAH bağışlasın çok tatlı bişey tam sıkımlık maşallah

amin reyhan ALLAH herkese şifa versin biz o durumları atlattık dr. umuz çok iyi denk geldi birazda hani şu kocakarı ilaçları deniyor ya onlarla şu an şükür hiçbirşeyi kalmadı. Ama günde 4 defa toz alıyordum,bütün eşyaları sağlığı için yünlerden vazgeçip naylon cinsine çevirdik,kesinlikle kömür sobası ve üstüne sadece su buharı,yani anlayacağın 2 yılımı verdim ama şükür ALLAH'ın izniyle birşeyi kalmadı

merhaba hemşerim bebiş tatile çıktı herhalde, sende benim gibi gidemeyenlerdensin ama birgün mutlaka gitmek lazım

Merhaba,burdayım tatile çıkmadım karne telaşı vardı pek bakamadım yasakkelime ,yeni gelenler hoşgeliniz.ben 1 temmuza kadar okula devam...a.s.

hemşom burdayız bağırma tabiiki paylaşacak çok şeyimiz vardır bende malatyalıyım ama kayseride oturuyorum malatyayı özledim öpüyorum hemşo

Biz de her yaz önce kayseri,sonra malatya ya gidiyoruz,eşim kayseri lide.sengözlerimebaksanab

bebiş senin eşinmi kayserili ben kayseri mimsinde oturuyorum tanıştığıma memnun oldum yerimseniben

evet reyhan.pınarbaşında ailesi,ablaları var merkezde uğur evlerde galiba.

he he ben malatyalıyım :KK70: yani kökenler annem malatyalı ben istanbulluyum ama malatya da büyüdüm yani malatyalıyım

bunu okuyunca insanın başı döner yaww :KK66:

merhaba hemşerilerim evrensel bende malatya yeşilyuttanım izmirdede yeşilyurt semtindeyim, bebiş seni göreemeyince tatile çıktın diye düşündüm ALLAH kolaylık versin gerçekten zor ve bir okadar güzel bir mesleğin var tüm eğitimcilerimizi saygıyla selamlıyorum. taçsız prenses merhaba sen hiç gidebildinmi memleketimizi herşeyini çoookk özledim işim ve ailem burda olduğu için gidemiyorum.

hıı benimde pınarbaşılı olan çok komşum var çerkez yada avşar oluyolar bizde malatyaya giderken pınarbaşında göz diye bir piknik alanı var oraya uğrarız alababalık vardır görmediysen tavsiye ederim öptüm bebiş görüşürüz

Benim eşimde çerkez zaten,görmedim o piknik alanını yada ismini bilmiyorum.:1hug:

merhaba şükür birşey yok işler yoğun o yüzden hemen cevap yazamıyorum birde çalışan kadınlar kulubüne katıldım orda muhabbetler iyi fırsat bulursam sohbetlerine katılıyorum birde bu havalar çok sıcak bunaltıyor insanı oralardada sıcaklık çokmu :1hug:

iiyi sevindim kayseri gündüz sıcakta akşamları serin ben 15. katta oturuyorum akşamları balkonda üşüyoruz izmir sıcak ve nemlidir şimdi çıkıp balkonda bi sigara içicem sonrada uyurum görüşmek üzere

15. katmı ben yaşayamam yükseği seviyosun galiba benim oturacağım yer en fazla 5 katlı olabilir. sende benim gibi sigara içenlerdensin ahhh keşke bırakabilsem çok istiyorum ama düşüncesi bile korkutuyor inşallah birgün herkes bırakır en kötü alışkanlığımda bu biliyormusun mevsimi olmayan hiçbirşeyi yemem,alkol yok, asitli içeceklerin hiçbirini içmem yani anlayacağın bu dünyanın insanı değilim herkesin yaptığının dışındaki şeyleri yapıyorum sigara hariç yakında inşallah ondanda kurtulurum:sm_cool:

gülbahar hoşgeldin kusura bakma anca cevaplayabildim çok yoğun bir gündü işyerimde gelen giden banka arası mekik dokudum ben de reyhan gibi yeşilyurttanım ya sen neresindensin? bende tanıştığıma memnun oldum şu an izmir de oturuyorum birgün yolun düşerse misafirim olursun

özümbüş kayseriye gelene kadar 4. kattın üstüne çıkmamıştım ama burası deprem bölgesi değilmiş binalar hep yüksek önce aşağı bakamazdım ama şimdi alıştım sigara konusunda haklısın bırakamıyorum sen bırakınca nasıl bıraktığını anlatırsan bende denerim

ah ah bütün meselede o bırakmak ya bırakma düşüncesi bile beni ürkütüyor konuştuğum yol aradığım herkeste bunu söylüyo nasıl bir illet bu bırakılamıyor ve esir alıyor duam kendim dahil herkesin bırakması yaş ilerledikçe arızalar çoğalıyor kim önce bulursa o ona yardımcı olsun:1no2:

merhaba malatyali hemseriler ben dogma buyume malatyaliyim ayrica malatyalilarla yazismaktan cok mutlu oldum strasbourgda kaliyorum

X