Malatya///44

yabangülüm bu yazda malatyaya gelmeyi düşünüyodum,gelip yiğenimi görecektim ama hamile kalınca kaldı tabi...malatyaya gelmesi sorun değilde bizim köy yolu bayağı bi var...napalım kısmet artık bi dahaki seneye yiğeninle geliriz teyzesi yiğenimi görmeye...

zekocum hayırlı olsun tekrar.gerçekten müthiş bir duyguymuş.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bende gün sayıyorum artık. hayırlısıyla bi kucağıma alsaydım....
ee kızlar siz napiosunuz???suderim bu ne yoğunluk maşallahhh :)) milletkayıplarda yinee...

uzun bir aradan sonra şöyle bir bakınayım dedim. iyikide bakmışım. müjdeyi duydum. en çok bu habere sevindim. zekom hayırlı olsun canım.:KK54::emir_bebek:
aslında kk ya girip bir bakınıp çıkıyorum. genelde facedeyim. şu sıra orayada pek zaman ayıramıyorum. badana temizliğindeyim. yavaş yapmak zorundayım. zira ayağımı burkmuşum. badanam bittide kapıların boyanması kaldı. havalar biraz ısınsın diye bekliyoruz.
bu arada oğluşumu asker ettim. kısa dönem yapacak. fakat yeri iyi değil. sağ sağlim gelsin diye dua ediyorum sadece.
bir ara eşim malatyadaydı. babası ağırlaşmıştı. ben oğluşun hazırlıkları yüzünden gelemedim. neyse şimdi babası iyi şükür. oğluşum askerliği bitince malatyaya uğrayacak. o oraya vardığında bende belki gelebilirim. oradaki arkadaşlarım gel deyip duruyorlar. herşey kısmetle oluyor.
hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:
ablacım hoşgeldin nasılsın?çok geçmiş olsun ayağına,malatyaya bekleriz ablacım her zaman.

yabangülüm bu yazda malatyaya gelmeyi düşünüyodum,gelip yiğenimi görecektim ama hamile kalınca kaldı tabi...malatyaya gelmesi sorun değilde bizim köy yolu bayağı bi var...napalım kısmet artık bi dahaki seneye yiğeninle geliriz teyzesi yiğenimi görmeye...

zekocum iyi olda gelme seneye gelirsin bebişinle işallah.ne yaptın gittinmi doktora kalp atışı için filan?

zekocum hayırlı olsun tekrar.gerçekten müthiş bir duyguymuş.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bende gün sayıyorum artık. hayırlısıyla bi kucağıma alsaydım....
ee kızlar siz napiosunuz???suderim bu ne yoğunluk maşallahhh :)) milletkayıplarda yinee...

noacım insan özlüyor o günleri:KK31:hareketlerini hissetmek müthişş bişeydi.

selam hemşerilerim...evet gittim dr ama mahvoldum yolda yanda cerrahpaşanın ek binası var oraya gittim bu günde...valla ikide bir yer değiştiriyorum ama...gerçi semiha şakirden çok memnun kaldım ama çok uzak ya...neyse 9 haftalık oldu teyzeleri...şimdiden ufak ufak bişeyler alıyorum tabi ara renkler falan...senin kadar acele eden görmedim diyo ablam iyice görmemiş oldum demi...öyle işte mide bulantısı arada işyerinde uyuklama idare edip gidiyoruz işte...eşim aradı biraz önce illa malatyaya gidelim diyo beraber bu halimle olmaz diyorum ama anlamıyo bakalım banada yol göründü galiba belki görüşürüz hııı...zekonuzu kaçak kızınızı görmek istemez misiniz...tahmini temmuz ayında izin alıcam bakalım...

noa hayırlı olsun canım ne diyolardı Allah bi avazda kurtarsın galiba dimi...

Selam kızlar
Herkessss nerde:84::84:
Topic çokkkkk sessiz kalmış:KK43::KK43:
Zekocuğum Malatya ya geldiğinde seninle de tanışmak isterim:KK70:

selam hemşerilerim nerdesiniz yahu...sinemcim sağol gördüğüne pişman olursan karışmam,malum hamilelik ilerleyince bende sumo olurum herhal...ay bugün midem çok kötüydü su içsem çıkardım sonradan biraz rahatladım neyseki...bu gebelikte mide bulantısına iyi gelicek bişey yok mu yahu...

Son düzenleme:
hepiniz noldunuz ya topik bermuda üçgenine mi yakalandı nedir...yoksam ben geldimde topiğin keyfimi kaçtı...alınırım ama zaten alınmaya zırlamaya meyilliyim haberiniz olsun...

huu noldunuz bacılar...bak zeko geldi hiçbiriniz yoksunuz...

kızlarrrrrrr napiyorsunuzzz?nerde bu millettt? hadi ben hamileyim son günlerim bakamiyorum. siz nie bakmionuzz?zekocum senin için çok sevindim.ama bence yola çıkmasan iyi olur. malum o kadar uzun yol. Allah korusun herşey var. doktor söylemişti bana düşük sebebi diye uzun yolculuk. bu senede gelme boşver.bendde evde gün sayıyorum. dün doktora gittim. başı aşağı dönmüş. normalde haftaya salı görünüyor ama her an olabilir artık dedi. stresle bekliyorum her an sanci gelicek die.
kızlarrr sizdee saklandiğiniz yerlerden cıkınnnnnn.........

kızlarrrrrrr napiyorsunuzzz?nerde bu millettt? hadi ben hamileyim son günlerim bakamiyorum. siz nie bakmionuzz?zekocum senin için çok sevindim.ama bence yola çıkmasan iyi olur. malum o kadar uzun yol. Allah korusun herşey var. doktor söylemişti bana düşük sebebi diye uzun yolculuk. bu senede gelme boşver.bendde evde gün sayıyorum. dün doktora gittim. başı aşağı dönmüş. normalde haftaya salı görünüyor ama her an olabilir artık dedi. stresle bekliyorum her an sanci gelicek die.
kızlarrr sizdee saklandiğiniz yerlerden cıkınnnnnn.........

Tebrik ederimmm..Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inş. :KK71::KK71::KK71:

selam tembel bacılar bakıyorumda nerde bıraktıysam orda takılıyosunuz.

noa ne yaptın canım dünyaya geldimi bebişin...

selam kızlar ben seçim çalışmalrı başladığında uğrayamıyorum
sinemcim .
zekocum.
yabangülüm.
harmoni ablam.
suder44.
taçsız prenses.
noa21
nasılsınız bakalım unuttuğum varsa özür dilerim

selam kızlar ben seçim çalışmalrı başladığında uğrayamıyorum
sinemcim .
zekocum.
yabangülüm.
harmoni ablam.
suder44.
taçsız prenses.
noa21
nasılsınız bakalım unuttuğum varsa özür dilerim

yaşasın online birini görmek çok güzel =)) ben iyiyim tatlı huysuz oğlumla uğraşıyorum sen nasılsın :))

X