Malatya///44

:KK59: :KK58: :KK58: :KK59:benim cadı rahat durmazki bende geleyim özledim sizi:KK69:bide hava soğuk olunca dışarı çıkaramıyorumda:KK43:4 aydır dışarıya hasret kaldım valla.

merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz.
Sinem ortalarda yoksun.annen nasıl oldu canım.Merak ettim?

merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz.
Sinem ortalarda yoksun.annen nasıl oldu canım.Merak ettim?

Selam kızlar ben geldim bilgisayarımda sorun vardı kk ya giremiyordum. Bugün çok şükür girebildim
Ablacığım çok şükür annemin sonuçları iyi çıktı :KK9:
Kızlar yarın ki buluşmaya gelmeyi çok isterdim ama diğer ofisimizdeki arkadaşımın işi var ondan ben oraya gidecem onun yerine bakacam kendi ofisimde olsaydım kesin gelirdim :KK43: Enson kk ya baktığımda yarın buluşacağınızdan haberim vardı harmoni ablayı arıyacaktım geleceğimi haber vermek için ama diğer ofise gitme işi çıktı üzgünüm noa ve suder sizlerle tanışmayı çok isterim. İnşallah diğer sefere tanışırız.
Size iyi eğlenceler :KK34:

bugun o kadr kotuyumkı arkadaslarr bı tanıdıgımın cocugu 2 sene once bıyerden dustu cocuk 6 yasındaydı o zaman oncelerı bıseyı yok dendı fakat zamanla beynınde odem olustu yavrucagın annecıgı ve aılesı tam ıkı yıl mucadele ettı ve bu sabah olum haberını aldık.o an hıssettıgım seyı anlatamam yakınım degıl ama sonucta bır anneyım o anneyı dusundukce uzun uzun agladımmm yarın cenazesı var gıtmeyı yanlarında olmayıo cok ıstıyorum ama bılıyorumkı uzun zaman atlatamam paylasmak ıstedım sadece ne olur o anneye sızlerde dua edınn bu arada yarınkı bulusmayı erteledık

ben geldim kızlar uzun süredir yoktum umreye gittim
görüşmeyeli nasılsınız

Son düzenleme:
kızzzlar nasılsınızz?? kimse gelmez olmus topiğe. nerede bu kacaklar? ben aynı bildiğiniz. işe gidip geliyorum. iice agırlaştım bu arada. ama çok şükür iiyim kızlar. 8. aya giriyoruz. 6.5 kilo aldım. çok yuvarlanmadım yanii :)) inşallah böyle devam eder. steresde baslıor bu arada. her sancıda elim yüreğimde. hayırlısıyla bi bitsin şu stres :)))

kızzzlar nasılsınızz?? kimse gelmez olmus topiğe. nerede bu kacaklar? ben aynı bildiğiniz. işe gidip geliyorum. iice agırlaştım bu arada. ama çok şükür iiyim kızlar. 8. aya giriyoruz. 6.5 kilo aldım. çok yuvarlanmadım yanii :)) inşallah böyle devam eder. steresde baslıor bu arada. her sancıda elim yüreğimde. hayırlısıyla bi bitsin şu stres :)))

maşallah canım bitirmişsin:nazar:korkma canım bende çok korkuyordum ama melisa gelmedi bi türlü sonra sezeryan olduk o yüzden.az kilo almışsın ben 24 kilo almıştım,şimdi 58 kiloyum:)

maşallah canım bitirmişsin:nazar:korkma canım bende çok korkuyordum ama melisa gelmedi bi türlü sonra sezeryan olduk o yüzden.az kilo almışsın ben 24 kilo almıştım,şimdi 58 kiloyum:)

cnm ama sen hamilelik öncesi zayıftın.ben malum fazlalıkla zaten hamile kaldım. bide kilo alsam top gibi olurum valla. cnm valla bende illa normal olsun diorum ama korkmuyorum desem yalan olur. inşallah kolaylıkla hallederim. doktor eğer istersen epidural ile normal yaparız dedi ama kararsız kaldım. bakalım son ana kadar vaktimiz var nede olsa :))

kriscim Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin insallah.kizlar nasilsinizzz ben malatya sinirlari icine girdimmi hic durmuyorumm simdide evle ugrasiyorum bi kac degisiklik olcak evimde onlarla ilgileniyorumm herkes iyidir umarimmm

X