Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar ben geldim
Nasılsınız
Kızlar yarın anneme kalp sintigrafisi yapılacak lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Selam kızlar ben geldim
Nasılsınız
Kızlar yarın anneme kalp sintigrafisi yapılacak lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Selam kızlar ben geldim
Nasılsınız
Hoşgeldin arkadaşım aramıza.Nasılsın?trafik vardı ancak geldim bende :) evet hemşolar nasılsınız ??
ben iyiyim canım yeni geldim
Canım yazada buluşuruz elbette ne demek daha yaz gelmeden biz sana gelicez sen meraklanma.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.kızlar yazada buluşma yaparsanız bende kızımla gelirim.
Selam kızlar ben geldim
Nasılsınız
Hoşgeldin arkadaşım aramıza.Nasılsın?QUOTE]
hb canım. tşkler iim canım.. sende iyisindir inş..
günaydııınnnnn can kızlarr...
Hoşgeldin arkadaşım aramıza.Nasılsın?QUOTE]
hb canım. tşkler iim canım.. sende iyisindir inş..
Teşekkür ederim canım iyiyim ev çocuklar derken zaman geçiyor işte.Sen Malatyadamı oturuyosun arkadaşım.
Kızlar naparsınız nerelerdesiniz?
Sinem Annen nasıl canım bi problem yoktur inşallah.
Hoşgeldin arkadaşım aramıza.Nasılsın?
Sende hoşgeldin canım.Bende Malatyaya Ankara'dan geldim.Eşimin görevi nedeniyle burdayız.Malatya'da kimsen olmasa bile gezmeye gel biz misafir ederiz seni.
Canım yazada buluşuruz elbette ne demek daha yaz gelmeden biz sana gelicez sen meraklanma.
Canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun.İnşallah bişey çıkmaz.İçinizi rahat tutun.
Suderim canım sesini duydum daha iyi oldum.Özlemişim kız senii.
Noa cım nasılsın bebiş nasıl yaramazlıklara başladımı?
kristaltane gelmemiştir sanırım yurt dışından.Her nereye gittiyse sağsalim dönmeyi nasip etsin rabbim.
Hadi hepinize iyi geceler.
yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldinizz ....ablacim bende seni cok ozlemisimm yaa bu arada kizlarrr artik bulusalim ne dersinizzz ben 12 mart cumartesi diyorum yine avm dee kimlere uyar kimler gelirrrrr:))))))))))))
evet canım Malatyadayım.Burdaki biçok arkadaş Malatyada ve Malatyalı zaten.ewt malatya da oturuyorum canımcım... sendemi yoksa ??
merhabalar bende malatyadayımm fahri hemşolarımmm
herkese selam
yenı gelenler hos gemiş:)
nasılsınız arkadaslar ben fırsat buldukca sızı takıp etmeye calısıyorum..yazamasamda..
ben bıldıgınız gıbı iş ev cocuk arası devam edıyo...
herkese ayrı ayrı yazamıyorum..kocaman sevgiler
Bu günlerde kış depresyonuna girdik galiba fazla gelemez olduk canım.Kimseyi bulamasanda sen yaz.Yeniden açılırız biz.merhabalar bende arasıra geliyorum ama kimseyi bulamıyorum
Haber vermeden gelmeyiz zaten canım benim ben telefon ederim mutlaka.Ev telimi cepten mesajla atarım gerekirse sen meraklanma.Bende sizi çok özledim.canım bekliyorum ne zaman gelmek isterseniz önceden haber verin ama olurmu?özledim valla hatta ev telf.arayacaktım eşim telf.kayıtlı numaraları silmiş arayamadım.ev telf.numaranı kaydetmemiştim
bende Malatyalıyım :80::79:
kızlar dogru duzgun cevap yok bulusma hakkındaaa ablacım ,noacımm bız kesın bulusalım kımse gelmesede cok ozledım sızlerı opuyorum