işallah ablacım annelik zormuş,annemin kıy*****i şimdi daha çok iyi anlıyorumselam kızlar. şu aralar dışarı koşuşturmalarım çoktu. pazartesi tekrar başlayacak.
evdekiler çalıştığı için bütün faturalarla ben ilgilenmek zorundayım. benim içinde iyi oluyor aslında.
bu bahaneyle dışarı çıkmak zorunda kalıyorum. eve kapanmaktan kurtuluyorum.
bugün buluşma olacak hayırlısıyla. yabangülüm sana kolay gelsin. sağlıkla büyüt bebeğini.
hepinizi öpüyorum.
Arkadaşlar bende malatylıyım.ama ne yazıkki eşimin işi dolayısıyla başka şehirdeyim.güzel memleketimin güzel insanlarına çok selam.
Arkadaşlar bende malatylıyım.ama ne yazıkki eşimin işi dolayısıyla başka şehirdeyim.güzel memleketimin güzel insanlarına çok selam.
yabangülüm nasıl geçiyor günlerin alıştın mı bakalım anneliğe
geçmiş olsun canım.merhaba arkadaslar herkese ayrı ayrı selam olsun
ısyerı nöbet esımın nöbetlerı falan derken sımdıde oglumla ugrasıyoruz hastaydı tam atlattık derken krese baslayacagı gün burnu akmaya basladı yarın sabahta krese gıdecektı üfff canım cok sıkkın
aslında bakıcımızdan memnunduk aslında ama sadece cocuk evde cok bunalıyordu bakıcımız53 yasında okuma yazması yok oyun oynayamıyor halıyle hep tv önündeydı oglum bızde evde oldugumuz günlerde göndermeyız haftada sadece 3 gün gıdecek oda en fazla... belkıde sadece 1 gün..
yanlıs mı yaptım acaba bıraz daha mı büyüseydi..-2.5 -YASINDA.......gıbı düsünceler beynımı yıyor resmen..
yaza zaten düsünüyorduk ama burdakı kresın sayısı dolmus yanı son kayıt oglum oldu ve kapattılar..özellerde kar amacı var o yüzden ıstemedım..
umarım ALLAH pişman etmez
uzun oldu kusura bakmayın arkadaslar
:18:
kizlar napiyosunuz ben kendimi cok bitkin hissediyorum gelmedi hala vizem ve kizimi persembe doktora goturmeye karar verdik turk bi doktor varmis ona goturucez ne olur bana dua edin bisey cikmasin bebgimde cok endiseleniyorum:18::18:
zorluda olsa idare ediyoruz işte.sen nasılısn?Selam kızlar
Ecemm geçmiş olsun bence sen iyi bir anne olduğundan bence oğlun için en doğru kararı vermişsindir canım
Suder canım İNŞALLAH kızının sağlığı iyidir.
Yabamgülüm annelik nasıl gidiyor?
Noa sen ve bebek nasılsınız?
Kristaltane,harmoni abla(kızlar nasıl) ve firstlady abla sizler nasılsınız?
Zeko yine kayıplarda haberi olan var mı kızlar??
canım iyi bir kreş oldumu sorun olmaz çabuk öğrenir.aslında yazacaktım bile bile yazmadım,ben çocuk gelişimi mezunuyum staj yaptığım anaokulu rezil bir yerdi,çocuklara çorbayı zorla içiriyorlar ekmeği ağızlarına basıyorlardı resmen.firstlady
tesekkür ederım ..yazdıklarını okuyunca gercekten ferahladım..bende aynen senın gıbı düsünüyorum kres konusunda artık:)
oglum bugün tam gün kaldı kreste uyumak ıstememıs ayakta sallamıslar:)ama geldıgınde orada oynadıgı oyunlardan oynamaya basladı
tavsan zıpla kaplumbaga tıs tıs yürü..
cok komıktı..
yabangülüm saol..
sınem canım saol güzel sözlerın ıcın ıyı bır anne olabılmek ıcın calısmakla gecıyor ömrüm:)
sadece ben degıl bütün anneler böyledır bılıyorum
valla canım vakit bulamıyorum girmeye pek,çocuk olunca göreceksin sende.en zor olan gaz problemi yokda kuzuların sesi soluğu çıkmaz.işallah senin bebiş gazsız olur:)kızlarrr mrb!!napiosunuz?ben işteyim.işte yok vakit geçirmeye çalışıyorum.suderim merak etme hiçbişeyler çıkmıcak kızımızda.sen hiç stres yapma.ecem sende içini ferah tut.benim karşı kpmşumda aynı senin gibi en başta bakıcıya baktırıodu.2.5 yaşında ikizleri.sonra kreşe verdi.şu an çok memnun.çocukların dilleri bile açıldı.için rahat olsun yani
yabangülüm sen nerelerdesin?annelik nasıl gidiyor?neyse sen biraz alıştırma yapki senden ipuçları alayım.
harmoni sen nasılsın?nerelerdesin?kızlar nasıl?
sinemcim biz iyiyiz çom şükür oğlumla :)))
zeko gitti yine. bu sefer affı yok. kaçtı valla yine...
Aramıza hoşgeldin canımArkadaşlar bende malatylıyım.ama ne yazıkki eşimin işi dolayısıyla başka şehirdeyim.güzel memleketimin güzel insanlarına çok selam.
ecem canım merak etme.Benim arada kreşe indiğim oluyor.Çocukları asla zorlamıyorlar hiç bişey için.İçin rahat olsun.yemekleri çok güzel çıkıyor.Bizim kantinden alıyorlar tüm yiyecekleri ve çok dikkat ediyorlar.Seneye yeni binasına taşınacak bitince.Kreş daha güzel olacak.Zaten askeri ortam olduğu için denetimleri sıkı yapılıyor.Kreşin sorumlusunun bebekleride orda zaten.Hem sosyal oluyor çocuklar.Bu sene gönderecektim bende bi sene daha evde kalabilir dediler bende seneye göndericem o yüzden.zaten evdeyim bende.Hiç endişen olmasın.İnan çok güzel ilgileniyorlar.Oğluşun iyileşmiştir inşallah.merhaba arkadaslar herkese ayrı ayrı selam olsun
ısyerı nöbet esımın nöbetlerı falan derken sımdıde oglumla ugrasıyoruz hastaydı tam atlattık derken krese baslayacagı gün burnu akmaya basladı yarın sabahta krese gıdecektı üfff canım cok sıkkın
aslında bakıcımızdan memnunduk aslında ama sadece cocuk evde cok bunalıyordu bakıcımız53 yasında okuma yazması yok oyun oynayamıyor halıyle hep tv önündeydı oglum bızde evde oldugumuz günlerde göndermeyız haftada sadece 3 gün gıdecek oda en fazla... belkıde sadece 1 gün..
yanlıs mı yaptım acaba bıraz daha mı büyüseydi..-2.5 -YASINDA.......gıbı düsünceler beynımı yıyor resmen..
yaza zaten düsünüyorduk ama burdakı kresın sayısı dolmus yanı son kayıt oglum oldu ve kapattılar..özellerde kar amacı var o yüzden ıstemedım..
umarım ALLAH pişman etmez
uzun oldu kusura bakmayın arkadaslar
:18:
Kuzum korkma içini ferah tut inşallah bişey çıkmaz.Çok öp kızımı benim için.kizlar napiyosunuz ben kendimi cok bitkin hissediyorum gelmedi hala vizem ve kizimi persembe doktora goturmeye karar verdik turk bi doktor varmis ona goturucez ne olur bana dua edin bisey cikmasin bebgimde cok endiseleniyorum:18::18:
Sinemcim ben evdeyim işte biraz rahatsızlanmıştım şimdi daha iyiyim topladım kendimi.Sen nasılsın hala yoğunmu işlerin?Selam kızlar
Ecemm geçmiş olsun bence sen iyi bir anne olduğundan bence oğlun için en doğru kararı vermişsindir canım
Suder canım İNŞALLAH kızının sağlığı iyidir.
Yabamgülüm annelik nasıl gidiyor?
Noa sen ve bebek nasılsınız?
Kristaltane,harmoni abla(kızlar nasıl) ve firstlady abla sizler nasılsınız?
Zeko yine kayıplarda haberi olan var mı kızlar??
Noacım ben de iyiyim asıl sen nasılsın.Hamilelik nasıl gidiyor?kızlarrr mrb!!napiosunuz?ben işteyim.işte yok vakit geçirmeye çalışıyorum.suderim merak etme hiçbişeyler çıkmıcak kızımızda.sen hiç stres yapma.ecem sende içini ferah tut.benim karşı kpmşumda aynı senin gibi en başta bakıcıya baktırıodu.2.5 yaşında ikizleri.sonra kreşe verdi.şu an çok memnun.çocukların dilleri bile açıldı.için rahat olsun yani
yabangülüm sen nerelerdesin?annelik nasıl gidiyor?neyse sen biraz alıştırma yapki senden ipuçları alayım.
harmoni sen nasılsın?nerelerdesin?kızlar nasıl?
sinemcim biz iyiyiz çom şükür oğlumla :)))
zeko gitti yine. bu sefer affı yok. kaçtı valla yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?