aaaaaaaaaaaaaaaa iki tahtasi eksikmidir nedir hatunun krisin dedigi linke bakin millet !:84:sanirim bu eskilerden biri(anlarsiniz yaaa) delirmis olmali:84::84:
Ya çoğu yerde agresif yazıları var zaten bulaşmaya bile değmez.Herzaman böyleleri karşımıza çıkacak nasılsa.Kaale bile almayın.Boşu boşuna canınızı sıkmayın.aaaaaaaaaaaaaaaa iki tahtasi eksikmidir nedir hatunun krisin dedigi linke bakin millet !:84:sanirim bu eskilerden biri(anlarsiniz yaaa) delirmis olmali:84::84:
İnşallah canım benim cumartesi sendeyim.Kızlar gelmek isterseniz haber verin lütfen.kızlar harmonim geliyor cumartesi hepinizide bekliyorum.
kristaltane seni gözüm bi yerden ısırıyor ama:)nerden.yüzün çok tanıdık geldi resimlerden konu açılınca yazayım dedim.
aaaaaaaaaaaaaaaa iki tahtasi eksikmidir nedir hatunun krisin dedigi linke bakin millet !:84:sanirim bu eskilerden biri(anlarsiniz yaaa) delirmis olmali:84::84:
neyse ablacim dedigin gibi ugrasmaya degmez.demek yabangulume gidiyosunuz orda olsam kesinlikle gelirdim ama insallah soz gelince gelcem o tatli bebisini sevmeye canim
Selam şekerlerr nasılsınız yabanım güle güle büyüt bebeğini canımallah analı babalı büyütsün inşallah cumartesi misafirlerin var ha bende gelecem işte harmoni söyledi geçen gün bebek görmeye gidecem diye hatta bebeği biraz benim yerime sıkıştır mıncıkla dedim .
Ayy ne tatlıdır şimdi misler gibide kokar bebiş öp benim yerime annesi kızını
valla balacım seni bekliyoruz malatyaya gel büyük bir buluşma yapalım şöyle. harmonim grip olduğu için yarın gelemeyeceğini söyledi arayı,.hafta içi bir gün gelecek.birkaç gündür uğrayamadım. dışarda yoğun işlerim vardı. bugün evdeyim. yarın yine dışarlarda olurum sanırım.
kızlar o konuyuda fazla deşmeyin. boşverin bence. bazen böyle şeyler oluyor. ben yorum bile yapmam. o orada kalır bu sayede.
yabangülüm bu hafta sendelermiş. buna çok sevindim. keşke bende orada olup yanınızda olsaydım. artık birgün kısmetse sizleri tanımaya gelirim.
hepinizi bol bol öpüyorum.
bi benimmi bu kadr canim skliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?