hafta içi benim için uygun kızlar inşALLAH bu sefer gelebilirm ama 4 biraz geç bence çalışanlar için öğle arası uygun olmaz mı ve nerde olcak
cnm ben öğle arasında gelemem.işyerim uzak.sadece izin alabilir gelirim.yabangülüm önümüzdeki hafta cuma için konuştuk.senin için uygunmu?
evet canım 71 kiloyum:)))
:1shok: :1shok: kız nasıl oldun okadar çok zayıftın neyse bebe olunca verırsın ben hemen verdım 24 saat kolelık yapınca insan
meraba kıslar harmonim nerdesin gözükmüyon bu aralar.
slmlar herkese..cumartesı mesaı olursa esımın ıse gıdecekmıs canım cok sıkıldı sormayın ama belkıde olmaz mesaı dedı esım hatta bıraz sıtem edıncede bıseyler ayarlarız dedı..
ama en kötü ıhtımalle oglumuda alıp gelırım artık...
Kuzum benim okular açıldı ya biraz ondan birazda işlerim oluyor onun için fazla takılamıyorum.Yarında diş tedavim başlıyor bian önce biter inşallah.Sen nasılsın canım?
Ecem bende kızı hatta kızları alıp geliyorum buluşmaya.Benim ufaklık babayla bile durmuyor.Geçen buluşmada bırakmıştım arkamdan nasıl getirdiğini bilmiyorum ikiside kan ter içindeydi.Oğlunuda getir niye sıkıntı yapıyosunki canım yaa.Herkes çocuğunu getiriyor sıkıntı yapma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?