Malatya///44

hafta içi benim için uygun kızlar inşALLAH bu sefer gelebilirm ama 4 biraz geç bence çalışanlar için öğle arası uygun olmaz mı ve nerde olcak

cnm ben öğle arasında gelemem.işyerim uzak.sadece izin alabilir gelirim.yabangülüm önümüzdeki hafta cuma için konuştuk.senin için uygunmu?

cnm ben öğle arasında gelemem.işyerim uzak.sadece izin alabilir gelirim.yabangülüm önümüzdeki hafta cuma için konuştuk.senin için uygunmu?

eşime şimdi söyledim bu halinlemi gideceksin diyor bilmiyorum ikna edebilirsem gelirim.yer neresi olur peki?

Son düzenleme:
Herkese Hayırlı Cumalar kızlar
Ayvalık inan bakarım kızına
Kristaltane canım benim öğlen iznim yok öğlen olursa gelemem
Kızlar ben 4:30 değilde 5:30 işten çıkabilirim siz o saatte buluşursunuz ben sonra aranıza katılırım yerimseniben

merhaba kızlar Hayırlı Cumalar hepinize.Ben Buluşma günü gelirim saaat farketmez benim için o yüzden karışmıyorum herkes için orta yolu bulalım diye.Zaten yarım saat oturcak halimiz yok.Erken gelenler geç gelenleride bekleriz.Sinem Benim cadı kızada bakarmısın :) herhalde yarım saat sonra isyan etmiş olursun... Ben seni çocuklardan soğutmayayım ablası gelir gene benle o ilgilenir biraz.

kızlar ben 4.30 da anca ısten cıkabılıyorum bu hafta esım persembe nöbetcısı yanı aksama yok cocuga bakacak kımsede olmaz o zaman ...aslında benım ıcın en uygunu haftasonu olması ama kımseyıde engellemek ıstemem..

arkadaşlar o zaman cumartesi yapalım.hem sinemde erken gelebilir belki o zaman.eğer erken gelebilirse saatide ona göre ayarlarız kristaltanede gelir.olurmu?

Selam kızlar nasılsınız
Kızlar buluşmayı c.tesi yapalım siz saati ayarlayın ben de geçte olsa gelecem (Allahtan bişey olmazsa) bu sefer sizinle tanışmayı çok istiyorum. kaydirigubbakcemile5 Yer benim için önemli değil ben her yere gelirim ilçeler hariç

kızlar benim için planı bozmayın ben akşama doğru olunca çıkamam ve pazar günleride çıkamam malesef siz çoğunluğa göre ayarlayın ben uymaya çalışırım

Noa Sinem ve kristaltane cumartesi günü saat kaçta gelebilirsiniz onu bi yazın önce.Ona göre orta yolu bulalım.Kristaltane sinemlede senle tanışmayı istiyoruz nedemek benim için bozmayın canım benim.Bişeyler ayarlarız inşallah.

Son düzenleme:
günaydın kızlar!!nasılsınız?buluşma işini naptık?saattemi anlaşamıyoruz?erken olsa sinem gelemio geç olsa kristaltane.valla ben ne derseniz uyarım.cumartesi erken çıkarım ben.huu diğerleri siz nerelerdesiniz???

Selam kızlar
Noa ben iyiyim sen ve bebek nasıl
Kızlar siz bi saat belirleyin c.tesi ben o saatte işten çıkmaya çalışırım.
Ben saat söyleyemiyorum ofiste tekim çıkış saatim değişiyor ama c.tesi olduğundan erken çıkarım

slmlar herkese..cumartesı mesaı olursa esımın ıse gıdecekmıs canım cok sıkıldı sormayın ama belkıde olmaz mesaı dedı esım hatta bıraz sıtem edıncede bıseyler ayarlarız dedı..

ama en kötü ıhtımalle oglumuda alıp gelırım artık...

Son düzenleme:
meraba kıslar harmonim nerdesin gözükmüyon bu aralar.

Kuzum benim okular açıldı ya biraz ondan birazda işlerim oluyor onun için fazla takılamıyorum.Yarında diş tedavim başlıyor bian önce biter inşallah.Sen nasılsın canım?

Ecem bende kızı hatta kızları alıp geliyorum buluşmaya.Benim ufaklık babayla bile durmuyor.Geçen buluşmada bırakmıştım arkamdan nasıl getirdiğini bilmiyorum ikiside kan ter içindeydi.Oğlunuda getir niye sıkıntı yapıyosunki canım yaa.Herkes çocuğunu getiriyor sıkıntı yapma..

anladım canımolumunekankayizsmilebende iyiyim ağırlaştım iyice doktor hazırlıklı ol dedi artık her an gelebilir diyor.bekliyoruz sabırsızlıklaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…