Malatya///44

günaydınn millett!!yabangülüm erkencisin bugün.napiosun ne var ne yok?harmoni gözünaydın bu arada gitmiş misafirlerin.buluşmayı ne zaman yapacağız?bu hafta diilde önümüzdeki hafta olsa olurmu?

bi denem,canommmmmm demek gitti misafirlerindelikafaduldengöremez olmuştuk seni.
Evet canım gittiler.Misafir olunca pek oturamıyosun haliyle bilgisayara.1 ay mı kaldı canım doğuma?
günaydınn millett!!yabangülüm erkencisin bugün.napiosun ne var ne yok?harmoni gözünaydın bu arada gitmiş misafirlerin.buluşmayı ne zaman yapacağız?bu hafta diilde önümüzdeki hafta olsa olurmu?

Günaydın canıım.Olur önümüzdeki hafta olsun farketmez benim için.Akşammı gündüzmü buluşucaz.Akşam gelemeyen arkadaşlarımız olurmu acaba?kızlar ne dersiniz?

evet canım sabah eşimi yolldım işe hast.gideceğim için yatmadım bilg.açtım bakayım dedim.

valla canım3 hafta diyorum ben en fazla yinede belli olmaz.35 haftalığız 38de gelir diye düşünüyoruz artık.buluşma akşam olursa gelebilirmiyim bilmiyorum eşime sormam lazım ne der.

hu hu kimse yokmu???napiosunuz kızlar?kaçak olmuşsunuz yinee :))) buluşma işini naptiniz?gün falan belirleyelim bari.

Merhaba kızlar.Noa'cım nasılsın canım benim.Evet kızlar herkes müsait olduğu günü ve saati yazsın bakalım.Orta yolu buluruz elbet.Ben ecem'ede haber vereyim.Ayvalık'ada mesaj atalım.Herkes istediği günü yazsın bakalım.ben yazmıyorum benim için farketmez çünki.Tabi Allahtan bişey olmazsa ani misafir gelmezse inşallah sizinleyim.

tünaydın canlarım nasılsınız.Yabangülüm buralardayım ben ama birazdan dışarı çıkıcam.Çıkmadan bi bakayım dedim.Çok öptüm hepinizi.

slm herkese
belırledıgınız günde nöbetım falan olmazsa yanı ALLAH tan bır manı cıkmazsa sızınle tanısmayı cok ısterım.

kızlar nere kayboldunuz yine??sudercim nerelerdesin?ee buluşma işini naptık?haftaya buluşuomuyuz?haftaya perşembe uygunmudur herkese?saat 4de bulusalım.bende izin alırım.hem yabangülüm içinde problem olmaz.olurmu kızlar?

canım benim için farketmez ama çalışan arkadaşlarımız o saatte izin alıp gelemeyebilirler.Ecem ve Sinem'e bi soralım bakalım?Kızlar o saatte gelebilirmisiniz.

kızlar slm bulusuyomusunuz.ben persembe gelemem çünkü eşim o gun şehır dışında calışıyo o bırakır bızı berılle mınıbus falan hem havalar soğudu..akşam 7 den sonrada gelemem çunku 8 gıbı kızımı yatırıyorum .( ay ne sorunlu çıktım:) persembe hariç hergun gelebılırım ve benım için en uygun saat 4 gıbı falan olur yoksa berılın uykusu kafasına vurur rahat vermez bana..gerci ben tam saatlıde gelemeyebılırım yanı kızıma bağlı takdır edersınızkı:))) ama gecıkmelıde olsa gelmek ıstıyorum.bıde şu var h.sonu olursa berıl az yanımda durduktan sonra onu eşime verebılırım yarım saat falan oyalar...
bırde malatyaparktakı mado özsütte falan bulussak çünkü orası kapalı berılı babasına verırsem tırtıla falan bıner oyalanır (tabı h.sonu olursa)..........ay işte burada yalnızım kımse yokkı bırakmaya bırı olsa bırakır 2 saatlığıne gelırdım daha rahat....

yabangulum senı cok merak edıyorum çok zayıftın bakalım şişmanladınmı:)))doğurmadan görüşek bi...

Selam kızlar nasılsınız
Noa canım perşembe günü bana uyar ama o saatte çıkamam siz o saatte buluşun ben de 5:30 çıkabilirsem gelirim buluşacağınız yere Allahtan bişey olmazsa

Son düzenleme:

Ayvalık kızını sorun etme inan ben seve seve bakarım :1hug:

kızlar o zaman cuma olsun.ayvalık için uygun olur.herkes içinde uygunmudur?saat 16:30 olsun.ben anca gelirim.

evet canım 71 kiloyum:)))

hafta içi benim için uygun kızlar inşALLAH bu sefer gelebilirm ama 4 biraz geç bence çalışanlar için öğle arası uygun olmaz mı ve nerde olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…