Malatya///44

tamam kızlar saat 18:30 bücürüğün önünde buluşuyoruz.çıkmadan son kez bakarım buraya.geciken arkadaşlarda yemek yenilen taraflarda bizi görebilirler yarım saat 1 saat.belli oluruz zaten bu tariflerle.sonra nerdemiyiz bizde bilmiyoruz aklımıza neresi eserse gezeriz. akşam görüşürüz melikecim superisi.öptüm sizi.

tamam kızlar saat 18:30 bücürüğün önünde buluşuyoruz.çıkmadan son kez bakarım buraya.geciken arkadaşlarda yemek yenilen taraflarda bizi görebilirler yarım saat 1 saat.belli oluruz zaten bu tariflerle.sonra nerdemiyiz bizde bilmiyoruz aklımıza neresi eserse gezeriz. akşam görüşürüz melikecim superisi.öptüm sizi.

son karar bücürüğün önümü şimdi...
buluşma saati geldi biz daha karar veremedik...

tamam tatlışım görüşmek dilegiyle koccaman öptümmm siisiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

noacım ugradınmı topige canım yer degişti arkadaslar malatya park diyo saat 18:30 da bücürügün önündeee

noacım ugradınmı topige canım yer degişti arkadaslar malatya park diyo saat 18:30 da bücürügün önündeee

gördüm cnm.iyiki bakmışım.yoksa ben gidip lalezarda beklerdim sizi.ben biraz gecikebilirim.malum işim uzak yerde.bücürüğün önünde bulamazsam sizisiz bana bakının bari.üstümde beyaz yandan bağlı bluz var.....

gördüm cnm.iyiki bakmışım.yoksa ben gidip lalezarda beklerdim sizi.ben biraz gecikebilirim.malum işim uzak yerde.bücürüğün önünde bulamazsam sizisiz bana bakının bari.üstümde beyaz yandan bağlı bluz var.....

tamammm tatlışımmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

yaaa tabiki yabangülümü bende tanımayı cok isterim ilk geldigimden beri saolsun çok ilgilendi benimle ozaman baskaa canımm ama öle okuyuncaaa yanii sende beni anla tatlışımmmmkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
yabangülüm bak gel bende cok istiyorummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hımmmm anladım canım artık öle yaparız duuu yarın olsunda empatigi arayayım bende onu ikna edem bakayımm tamam canım öle yaparızzzzkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
valla bende sizleri tanımayı çok isterdim saati uymadı malesef:(((bi dahaki sefere gelirim tanışmak için sizlerle.
kızlar en az 4 kişi oluyoruz sanırım.
yarın buluşalım.ramazan sonundada yabangülüm için bi buluşma daha yaparız.
millet 2 kişilik bile buluşma yapıyor.
bir biz buluşamadık ya.olmuyor ama böyle :1closedeyes::1closedeyes:

evet isterim içim gidiyor şimdi,ne güzel sohbet ediyorsunuzdur şimdi :2:

benim cadı huysuzluk yapsada çok güzel bir gündü.
hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydın hepınızı öpüyorum dun ıcın herkese tesekkur ederım cok guzel bı gunduopuyorumnanaktan

Back