Malatya///44

canlar napıyosunuz ben sımdı yemegı ustune koydum dedım bakayım forumda kımse varmı

kızlarr napiyorsunuzzz???bende işten geldim anca ev topladım.eşim yolda geliyorrr :)))) sizler napioyrsunuz bakiyimm??sudercim face atsana resimleriii :)))

kızlarr napiyorsunuzzz???bende işten geldim anca ev topladım.eşim yolda geliyorrr :)))) sizler napioyrsunuz bakiyimm??sudercim face atsana resimleriii :)))

iyilik canım sen nasılsın.
ben bizim cadıyla uğraşıyorum.
hala dünkü gibi huysuz ortalığı yıkıyo.
ahanda böyle -tatlicadiarzu- oldum artık...

meloşum nerelerdesin görünmüyon hiç.
karşılaşamıyoz gülüm ya...
nasılsın nasıl gidiyo görüşmeyelisempatiksalakcinni

meloşum nerelerdesin görünmüyon hiç.
karşılaşamıyoz gülüm ya...
nasılsın nasıl gidiyo görüşmeyelisempatiksalakcinni

yettimmm topragımmmm kociş evde yaa arada giriyom cıkıyom az önce dısardaydık alışverişe cıkmıstık geldik yorulduk eccikte işim vardı anca gelebildim kuşummm iyi çok şükür sen napıyon nasılsın canımın içiiiii yaramazdan ne haberrrr karakızdannnnolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgeldin fıstık hadiii gözün aydın canımcımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Suder canım çarşamba günü başlıyor ramazan.salı akşamı kalkıcaz inşallah.sorun yok yani

selamm kızlar!valla işyerinde fırsat bulup anca yazabildim.hepinizle tanışmak çok güzeldi.en kısa sürede tekrarlayalım....
evet canım en kısa zamanda tekrarlayalım
slmlar nasılsınız bakalım buluşma olmuş herhalde kaç kişi görüştü ki
keşke sende gelseydin canım ya.önce 5 kişiydik sonra yabangülümde katıldı 6 olduk

Suder canım çarşamba günü başlıyor ramazan.salı akşamı kalkıcaz inşallah.sorun yok yani

evet canım en kısa zamanda tekrarlayalım

keşke sende gelseydin canım ya.önce 5 kişiydik sonra yabangülümde katıldı 6 olduk

slm harmoni naber buluşmamı var yine bizim niye haberimiz yokkkkk anlamadım dogrusuuubilmiyorumkismile

iyilik canım sen nasılsın.
ben bizim cadıyla uğraşıyorum.
hala dünkü gibi huysuz ortalığı yıkıyo.
ahanda böyle -tatlicadiarzu- oldum artık...

ay cnm valla senini işin zor.cadı tamm :)) Allah kolaylık versinn :))
hoşgeldin fıstık hadiii gözün aydın canımcımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

sağol cnm.AYY bu ne sıcaaaaaaaakkk yine yaaaaaa

Back