- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Naber kuşum nasılsın
iyiyim canım cok sükür sen nasılsınnnnn fıstıgım benimmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber kuşum nasılsın
canlar napıyosunuz ben sımdı yemegı ustune koydum dedım bakayım forumda kımse varmı
slmlar nasılsınız bakalım buluşma olmuş herhalde kaç kişi görüştü ki
kızlarr napiyorsunuzzz???bende işten geldim anca ev topladım.eşim yolda geliyorrr :)))) sizler napioyrsunuz bakiyimm??sudercim face atsana resimleriii :)))
meloşum nerelerdesin görünmüyon hiç.
karşılaşamıyoz gülüm ya...
nasılsın nasıl gidiyo görüşmeyelisempatiksalakcinni
slmlar nasılsınız bakalım buluşma olmuş herhalde kaç kişi görüştü ki
kızlarr napiyorsunuzzz???bende işten geldim anca ev topladım.eşim yolda geliyorrr :)))) sizler napioyrsunuz bakiyimm??sudercim face atsana resimleriii :)))
slm canım naber nasılsın sende gelseydin ya gülümmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
evet canım en kısa zamanda tekrarlayalımselamm kızlar!valla işyerinde fırsat bulup anca yazabildim.hepinizle tanışmak çok güzeldi.en kısa sürede tekrarlayalım....
keşke sende gelseydin canım ya.önce 5 kişiydik sonra yabangülümde katıldı 6 oldukslmlar nasılsınız bakalım buluşma olmuş herhalde kaç kişi görüştü ki
canım ben bursadayım sevgilim malatyalı ama çok görmek istiyorum....
Suder canım çarşamba günü başlıyor ramazan.salı akşamı kalkıcaz inşallah.sorun yok yani
evet canım en kısa zamanda tekrarlayalım
keşke sende gelseydin canım ya.önce 5 kişiydik sonra yabangülümde katıldı 6 olduk
iyilik canım sen nasılsın.
ben bizim cadıyla uğraşıyorum.
hala dünkü gibi huysuz ortalığı yıkıyo.
ahanda böyle -tatlicadiarzu- oldum artık...
hoşgeldin fıstık hadiii gözün aydın canımcımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
slm harmoni naber buluşmamı var yine bizim niye haberimiz yokkkkk anlamadım dogrusuuubilmiyorumkismile
ay cnm valla senini işin zor.cadı tamm :)) Allah kolaylık versinn :))
hemde ne zor.
çocuk mocuk yapmayın.
evliliğinizin tadını çıkarın valla.
aha gördünüz halimi.