Malatya///44

kızlar bana kızacaksınız ama ben genede söyliyeyim size.Bi arkadaşım daha var biliyosunuz o lalezar tarafına gelemiyor ama malatya park yada karşısındaki cafe olursa kesin gelirim dedi.fikir değiştirmekte çokmu geç kaldık sizce.ne dersiniz.Noa nerde bu arada.

BENİM İÇİN FARKETMEZ...
noa görünmuyo girmedi sanırım...
arkadaş kim.

geçmiş olsun canım.kolay değil bu taşınma işide yer değişimide.herşeyden önce psikolojin bozuluyor.Empatikle görüştünmü gelecekmi acaba.

evet canım yha aynen öyle memur olunca bu tasınma işiyle ugras dur işte empatik göremedim canım ama yine bakarım bi araolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

arkadaş suder canım ingiltereden geldi yaa o işte.telefonla konuştukta.özel bi sebep dolayısıyla çarşı tarafına gelemiyor.Peki sen ne dersin melike o taraf olurmu.

benim memlekete yakınmışsın canım
adanalıyım ben.
eşimin görevi icabı burdayız şuan...

aaaaaaaa ciddimisin way beee canım bende adanalıyım hemde en hasından ohh yha hemşom cıktııııı bidene dahaa bende yüregirdenimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bu gidişe noa danda ses çıkmazsa sadece 3 kişi olucaz.gerçi benim için farketmez ama.Öğlen bi ara bakmış sanırım ama bişey yazmamış.

tamam ozaman malatya parkta buluşalım önce sonra bişeyler yeriz.sonrada ister cafeye gideriz ister sizin istediğiniz yere.Peki nerde buluşalım.

tamam ozaman malatya parkta buluşalım önce sonra bişeyler yeriz.sonrada ister cafeye gideriz ister sizin istediğiniz yere.Peki nerde buluşalım.

valla bana uyar canım ben ilk bastan beri söledim malatya park olsun oraya herkes gelebilir diye hemde bilinen bi yer üst katta oturucak yeride çokkkzemuszemus

ana hemşehri muhabbetine başladılar kız akşam yapın şu muhabbeti önce nerde buluşcaz bi deyin hele.

gurbette hemşerimi bulmuşum dur kısss.. :))
malatya park üst katta.bücürüğün önünde olar mı??
cafeler çok kalabalık olur bulamayız birbirimizi...

işim var hazırlanıcam ondan diyorum.herkes burger kingin önünde otursun bari.benim tel var nasılsa sizde.telefonlaşırız olmadı.melike sen tırstın vermedin ya telini ben seni nasıl arıycam.

Back