Malatya///44

gunaydın canım kolu ıyı kızımın kızarmıs ama agrımıyo gecer sanırım bır ıkı gune kadar sen nasılsın melıkecim

gunaydın canım kolu ıyı kızımın kızarmıs ama agrımıyo gecer sanırım bır ıkı gune kadar sen nasılsın melıkecim

iyiyim canım tesekkür ederim eşim gelicek görevden bende kalktım kahvaltı hazırladım onu bekliyorum fıstıgımmm gel beraber olsunnn kahvaltıya buyrunnn sevvalleolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

benim cadı huysuzluk yapsada çok güzel bir gündü.
hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum...

o daha bebek annesi huysuzlukta yapar yaramazlıkta.Biz rahatsız olmadık sen huzursuz oldun biraz ama eşin sağolsun ilgilendi bak bebeğiyle.Sanki benim kız çok usluyduda.Allahtan benim büyük kız ilgilendide bende o sayede rahat oturdum..

selam malatyalı hatunlar benim eşimde malatyalı kayınvalidem malatyada şimdi tatile gitti çok severim malatyayı en çokta yemekleriniopuyorumnanaktan

selam malatyalı hatunlar benim eşimde malatyalı kayınvalidem malatyada şimdi tatile gitti çok severim malatyayı en çokta yemekleriniopuyorumnanaktan

Bende 1 sene oldu daha geleli ama bende sevdim burayı.Ama daha yemeklerinden fazla yiyemedim.Malatya yemekleri yapan bi lokanta bulursam oraya gidicem inşallah.

o daha bebek annesi huysuzlukta yapar yaramazlıkta.Biz rahatsız olmadık sen huzursuz oldun biraz ama eşin sağolsun ilgilendi bak bebeğiyle.Sanki benim kız çok usluyduda.Allahtan benim büyük kız ilgilendide bende o sayede rahat oturdum..

allahtan eşim ordaydı...
sonradan rahat ettim biraz.
senin kızada maşallah çok tatlı...
yirim ben onu:nazar:

ablacım sende o tatlı cımcımeyı öp yerıme.bu arad bız salıya sozlestık ama salı oruc baslıyodu sanırım:((

selamm kızlar!valla işyerinde fırsat bulup anca yazabildim.hepinizle tanışmak çok güzeldi.en kısa sürede tekrarlayalım....

Aman aman aman Allah muhabbetinizi artırsın kıslarrr haberlerinizi aldım melike'den buluştunuz sonunda, ben gelemedim,
ama kısa bir süreliğine koçtaşa gitmiştik siz görüşürken Melikeyi aradım zamanım yoktu ama 5 dakikalığına da olsa sizleri görür tanışırım diye düşündüm ama ulaşamadım kısmet değilmiş inşallah bir dahaki görüşmenize katılabilirim umarım güzel geçmiştir buluşmanız.

Aman aman aman Allah muhabbetinizi artırsın kıslarrr haberlerinizi aldım melike'den buluştunuz sonunda, ben gelemedim,
ama kısa bir süreliğine koçtaşa gitmiştik siz görüşürken Melikeyi aradım zamanım yoktu ama 5 dakikalığına da olsa sizleri görür tanışırım diye düşündüm ama ulaşamadım kısmet değilmiş inşallah bir dahaki görüşmenize katılabilirim umarım güzel geçmiştir buluşmanız.

ahh canımın içiii su perisinin yaramazı durmadı onu gezdiriyoduk o ara cantamda arkadasların yanındaydı hiç duymadım sonra arayınca sölemiştim zaten canım tekrardan kusura bakma tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Back