kızlar bana kızacaksınız ama ben genede söyliyeyim size.Bi arkadaşım daha var biliyosunuz o lalezar tarafına gelemiyor ama malatya park yada karşısındaki cafe olursa kesin gelirim dedi.fikir değiştirmekte çokmu geç kaldık sizce.ne dersiniz.Noa nerde bu arada.
mersin canım eşim polisss bende bankacıyım ama sıuanda calışmıyorum evdeyim...yerimseniben
geçmiş olsun canım.kolay değil bu taşınma işide yer değişimide.herşeyden önce psikolojin bozuluyor.Empatikle görüştünmü gelecekmi acaba.
benim memlekete yakınmışsın canım
adanalıyım ben.
eşimin görevi icabı burdayız şuan...
arkadaş suder canım ingiltereden geldi yaa o işte.telefonla konuştukta.özel bi sebep dolayısıyla çarşı tarafına gelemiyor.Peki sen ne dersin melike o taraf olurmu.
aaaaaaaa ciddimisin way beee canım bende adanalıyım hemde en hasından ohh yha hemşom cıktııııı bidene dahaa bende yüregirdenimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
bu gidişe noa danda ses çıkmazsa sadece 3 kişi olucaz.gerçi benim için farketmez ama.Öğlen bi ara bakmış sanırım ama bişey yazmamış.
tamam ozaman malatya parkta buluşalım önce sonra bişeyler yeriz.sonrada ister cafeye gideriz ister sizin istediğiniz yere.Peki nerde buluşalım.
tamam ozaman malatya parkta buluşalım önce sonra bişeyler yeriz.sonrada ister cafeye gideriz ister sizin istediğiniz yere.Peki nerde buluşalım.
ben ilçesindenim canım
adana-ceyhan bilirsin...
bilmem mi canım amcamların ciftligi var ceyhanda özsırkıntılar duymussunuzdur belki bu arada eşinin görevi ne sende calışıyomusun canım????
tamam üst katta nerde buluşalım.
ana hemşehri muhabbetine başladılar kız akşam yapın şu muhabbeti önce nerde buluşcaz bi deyin hele.
eşim öğretmen canım.
ben çalışmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?