Malatya///44

ivett yhaa nasıl tanıcaz birbirimizii aslında kim böle gelince etrafa bakıyosa o bizizdir yaniiii;))))))

ilk giden kadınlar klübünden geldimdeyip bahçe tarafında yer ayırtsın.garsonuda tembihlesin.gelenler de kadınlar klübünden geliyoruz masamız hangisi diye sorsun.Biz geçen sefer öyle yapmıştık birbirimizi rahat bulduk.

ilk giden nasıl anlaşılır sorusuna gelince kadınlar klübünden gelen oldumu diye sorulur hayır cevabı alınırsa yer ayırtılır.kaç kişilik denirse 4-5 dersiniz nasılsa yer çok orda.belkide en önce ben gelebilirim.

ya güzel fikirde orda bir sürü garson vardır.
hangi birine soracaz. anlamadım şimcik ben:uhm:

sanada hayırlı cumalar canım nasılsın

tesekkürler bitanemmm iyi çok şükür ama sancım var adet oldumda dün bugün felaketim anlıcagın sen napıyosun nasılsın kuzum bu arada heyecan basladı benle cünkü akşama sizinleyizzzz:teytey: hihoyyyt alkisalkisalkis

tesekkürler bitanemmm iyi çok şükür ama sancım var adet oldumda dün bugün felaketim anlıcagın sen napıyosun nasılsın kuzum bu arada heyecan basladı benle cünkü akşama sizinleyizzzz:teytey: hihoyyyt alkisalkisalkis

anam kız sende tam gününü bulmuşsun olacak :)))
bende bizim cadıyla uğraşıyorum.
bırakmıyor pcye oturim.klavyeye vurup duruyor.
evet canım allahtan bişey çıkmazsa akşam birlikteyiz...

anam kız sende tam gününü bulmuşsun olacak :)))
bende bizim cadıyla uğraşıyorum.
bırakmıyor pcye oturim.klavyeye vurup duruyor.
evet canım allahtan bişey çıkmazsa akşam birlikteyiz...

yha canım şimdi tayin işi tasınma işi bide buranın iklimi etkilenmişim dr öle sölüyo hava degişimi olmuş inanmıcaksın ama 18.gün gecti yani dün oldum rabbime sükürler olsun ki öldüm yha öldüm resmen böle karnım felan çok sisti bi hoş oldum sinir stres hep üzerimdeydi hımmm senin kızın var galiba allah bagıslasın darısıda bize bakalımmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

yha canım şimdi tayin işi tasınma işi bide buranın iklimi etkilenmişim dr öle sölüyo hava degişimi olmuş inanmıcaksın ama 18.gün gecti yani dün oldum rabbime sükürler olsun ki öldüm yha öldüm resmen böle karnım felan çok sisti bi hoş oldum sinir stres hep üzerimdeydi hımmm senin kızın var galiba allah bagıslasın darısıda bize bakalımmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

evet canım kızım var.allahım seninde kucağını doldurur inşallah.
sen hangi ilden geldin malatyaya

geçmiş olsun canım.kolay değil bu taşınma işide yer değişimide.herşeyden önce psikolojin bozuluyor.Empatikle görüştünmü gelecekmi acaba.

kızlar bana kızacaksınız ama ben genede söyliyeyim size.Bi arkadaşım daha var biliyosunuz o lalezar tarafına gelemiyor ama malatya park yada karşısındaki cafe olursa kesin gelirim dedi.fikir değiştirmekte çokmu geç kaldık sizce.ne dersiniz.Noa nerde bu arada.

Back