Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napalım sizce?Yabangülüm eşinde gelsin gerekirse görsün bizi.Saat 9 geç sayılmazki.kesin gelmiyomusun sen şimdi...sen gelmezsen bende gelmem ağlarım şimdii...senağlamasenağlamasenağlama
canlarrrr böle yapmayın ama bak simdi o diyo sen gelmezsen tadı olmaz bu diyo böle aman benimde tadım kalmıyo vallaa niye biz insan degilmiyizzz ozaman vazgecelim yaniiiii:1closedeyes:
kızlar sonucta tek kişi olmıcaz en az 5 kişi var olucaz ben empatiki de yarın ararım onuda getiririm oda gelicekti ohalde ben noa harmoni superisi empatik bide kardelen arkadasımızda geliyo sanırım daha ne olsun zeynep215 bugün bi ara burda görünüyodu okumustur ama bişi yazmadı napalım buluşmak isteyen arkadaslar için ben gelicem malatya park olsa daha iyi olmazmıydı yada onun karsısındaki parktaki cay bahcesi o dediginiz yeri ben bilmiyom???
güzelim yabangülümü ikna etmeye çalışıyorum sen niye üstüne alınıyosun.tabikide sizide tanımak istiyorum.Onunla daha önceden tanıştığımız için gelmesini istiyorum sadece.ne varki bunda.bi kişi daha olsun aramızda diye.kızma hemen
zeynep215 gelemiyo malesef.Kardelende geliyorum demedi.Malatya parkın karşısıda güzel olur tabii ama lalezarda yemekte yeriz diye düşündük.Hem benim ufaklık oyalanır orda.çarşıda ptt gördüysen tam onun karşısında lalezar lokantası.Kime sorsan gösterir canım.
yaaa tabiki yabangülümü bende tanımayı cok isterim ilk geldigimden beri saolsun çok ilgilendi benimle ozaman baskaa canımm ama öle okuyuncaaa yanii sende beni anla tatlışımmmmkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
yabangülüm bak gel bende cok istiyorummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hımmmm anladım canım artık öle yaparız duuu yarın olsunda empatigi arayayım bende onu ikna edem bakayımm tamam canım öle yaparızzzzkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
bi arkadaşımız daha var onuda arayacağım bi işi yoksa oda gelir inşallah.yarın sabah yada öğlen gene kesinleştiririz.Akşam 18:30 orda oluruz.Az gecikirsem kesin bekleyin benim beter böcek yüzünden gecikebilirim.
kızlar en az 4 kişi oluyoruz sanırım.
yarın buluşalım.ramazan sonundada yabangülüm için bi buluşma daha yaparız.
millet 2 kişilik bile buluşma yapıyor.
bir biz buluşamadık ya.olmuyor ama böyle :1closedeyes::1closedeyes:
evet canım yaaa aynen katılıyorum öyle yaparız artık kızlar mutlaka bekliyoruz cıkın cıkın gelinnnnnnn:teytey: sositososito :lepi:
kızlar 18:30da orda olun sonra eşim demesin kimse yok kimle buluşacan sen diye :))
bu arada lalezarmı malatya park karşısımı nere olacak
lalezar olcak canım.hem kızlar orda oyun parkında oynarlar.bizde rahat muhabbet ederiz.