Malatya///44

Ayvalık eveli gün doğum yaptı galiba arkadaşlar.Yabangülüm sende onun tel vardı galiba.Bi arasan nasıllar?

oda olur gülüm sen canını sıkma.Uğrayamıyorum çok yaramaz imdat diye bağırırsın benim gibi.:bbo:
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
Ayvalık eveli gün doğum yaptı galiba arkadaşlar.Yabangülüm sende onun tel vardı galiba.Bi arasan nasıllar?

canım ya yok bende telf.almadım aklıma gelmedi almak.bilmiyorumkismile

daha düzelemedim ya burnumdan nefes alamıyorum:gitme: korkarım yemek yerken akannehir rahmetli olcam...nefes alamıyorum ya kaydirigubbakcemile3

kayınpeder babamla çatalcaya gitti...kaynanamda kızına yalnız kalmasın diye...zavallı anacım bana zararı yok diyo ama benden biliyo tabi ne kadar boğazlı olduğunu...Allahtan fazla durmicak...

eşimde fırsattan istifade sinemaya gidelim dedi:lepi: bilsem azcık süslenirdim bayanssulusmile her zamanki gibi paçoz paçozum :1ninca: avatara gitcez inş.

kocam benim ya bana böyle şeylerle gel canımcım ŞenizŞenizŞeniz

daha düzelemedim ya burnumdan nefes alamıyorum:gitme: korkarım yemek yerken akannehir rahmetli olcam...nefes alamıyorum ya kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım.tez zamnda iyileşirsin işallah.
eşimde fırsattan istifade sinemaya gidelim dedi:lepi: bilsem azcık süslenirdim bayanssulusmile her zamanki gibi paçoz paçozum :1ninca: avatara gitcez inş.

eferin eşine:)ben ömrü hayatımda sinamaya gitmedim eşim sevmiyor.ama malatya parkta sinama salonu açıldı seni götürecem diyor ama malum orasıda.

Selam kızlar nasılsınız
Aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz
Zekocuğum çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Bu arada diğer hastlarada çok geçmiş olsun

merhabalar. bende az sonra işler için evden çıkacağım.
kısada olsa bir uğrayayım dedim.
zekocum geçmiş olsun. ilk defa sinema seven bir malatyalı duydum.
yabangülüm benim eşimde hiç sevmez sinemayı. ben ise bayılırım.
çocuklarla eskiden giderdim. şimdi bensiz gidiyorlar.
aslında bende onlarla gitmeyi arzu ediyorum.
gençler işte. bizim gibi yaşlıları yanlarına almıyorlar.
bu aralar çok güzel filmler geliyor. içim gidiyor resmen.

dün dışarı çıktığımda hava günlük güneşlikti. fakat yağmur benim dışarı çıkmamı beklemiş. şemsiyede almamıştım. hava beni kandırdı. eve geldiğimde sırıl sıklam olmuştum. yemeği yapar yapmaz yiyip yatağa attım kendimi. öyle üşümüşüm ki sormayın. halada ısınamıyorum. inşallah şifamı bulmamışımdır.
bugün evdeyim. dışarı işimde yok. ama ev işi beni bekliyor.eyvahedigeldismile

herkese iyi akşamlar!kaç gündür bakamıyorum foruma.ne var ne yok?ben bildiğiniz üzere evde vakit geçiriyorum.Havada amma kapalıydı bugün.İnsan daha beter sıkılıyor.Forumda sessiz bugün zaten.of offf....

herkese iyi akşamlar!kaç gündür bakamıyorum foruma.ne var ne yok?ben bildiğiniz üzere evde vakit geçiriyorum.Havada amma kapalıydı bugün.İnsan daha beter sıkılıyor.Forumda sessiz bugün zaten.of offf....

Slm canım bende malatyalıyım
5gündürlü adanadaydım orda hava çok güzeldi ama burası çok soğuk
Bende kapalı havaları hiç sevmem içim sıkılır

izmirin de havası hiç belli olmuyor. bakıyorsun günlük güneşlik.
bir anda yağmur ve hava buz gibi oluyor. bu sene yağmura resmen doyduk.

havalar soğuk ama bi türlü kar yağmadı bu sene.Bi kere cee dedi okadar.Ben karda yürümeyi çok severim Ama bu sene yağarmı acaba?

mersindede soğuk ve yağışlı hava inşallah iyisinizdir kızlar görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…