hoşgeldin canım aramıza.olumunekankayizsmile
kış ya ondan kimsecikler gelmiyor.nasılsın bu arada?
2-3 gündür hava çok soğuk dimi?bende evdeyim kış günü bi yerede çıkılmıyor.nolsun cnm ya dediğim gibi uğraşıp duruyorum.Havada bi öyle bi böyle.İki gün evdeyim bi gün annemde.böyle zaman geçiriyorum işte.sen neler yapıyorsun??
hanımlar selaaam...noldunuz ya kayıp ilanı vercem yakında haberiniz olsun...ben grip olcam ya boğazım ağrıyo bademcikler o biçim şişmiş.
katılıyorum hapşurmaya korkuyorum o zaman daha çok acıyo...Allah şifa versin arkadaşım sana bana tüüüüm hastalara inş.:Saruboceq:inan özlemişim seni de2-3 gündür hava çok soğuk dimi?bende evdeyim kış günü bi yerede çıkılmıyor.
bayanssulusmile bayanssulusmile olumunekankayizsmile ben buradayım canım.aynen bende sanırım grip olacam.ilk boğazda tutuyor zaten hemen bi tane grip hapı yuttum akşam tam esir alamadı şimdilik.ama öyle kolay kolay bırakacağını sanmam.eyvahedigeldismile
hanımlar selaaam...noldunuz ya kayıp ilanı vercem yakında haberiniz olsun...ben grip olcam ya boğazım ağrıyo bademcikler o biçim şişmiş.
dün görümcem bizdeydi eyvah dedim benim çocuk yok ama onunki maşallah kaç çocuğa bedel...valla kaynanamlarıda alınır gücenir dinlemedim hiç bişey yemeden vurdum kafayı yattım.tv sesinizi fazla açmışlar bayağı bi cebelleştim ama sonunda uyuyabildim.ayy sanki dünya yükü omuzlarımda...ahhh anacım ahhh sen olsan sabaha kadar başımı beklerdin.sanada bu arada geçmiş olsun canım çocuğunda var inşallah tez elden düzelirsin...gecmıs olsun zeko umarım hemen atlatırsın bende ıkı gundur grıp olmusum ama sımdı daha ıyıyım ınsanın kucuk cocugu olunca hıc kendıyle ılgılenemıyo adam akıllı yatıp dınlenemedım :)))
:asigim: :asigim: olumunekankayizsmile Şenizkatılıyorum hapşurmaya korkuyorum o zaman daha çok acıyo...Allah şifa versin arkadaşım sana bana tüüüüm hastalara inş.:Saruboceq:inan özlemişim seni de
herkeze iyi hafta sonları
hasta olanlara geçmiş olsun opuyorumnanaktan
harmoni.yabangülüm hoşbulduk. ben sık takılamıyorum.çocuklardan fırsat kalmıyor.
harmoni.yabangülüm hoşbulduk. ben sık takılamıyorum.çocuklardan fırsat kalmıyor.
Bende de yaramaz bi ufaklık var sağolsun.Onu uyutunca gece takılıyorum çoğu zaman.
allah bağışlasın canım olsun keşke bizimde olsa bilg.girmeye fırsat bulamazsak:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?